Şimdi Ara

[SATILDI] S23 Ultra -12 / 512 GB- TERTEMİZ, KULLANIM SÜRESİ MEVCUT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S23 Ultra Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 S23 Ultra -12 / 512 GB- TERTEMİZ, KULLANIM SÜRESİ MEVCUT!

Selamlar, Apple Watch kullanma zorunluluğumdan iPhone 16 Pro Max satın aldığım için çok da memnun olduğum S23 Ultra cihazımı satıyorum. Ürün yurtdışı, tertemiz kullanıldı. Hassas ve bilinçli bir kullanıcıyım o yüzden alan kişinin memnun kalacağına emin olduğum bir cihaz. Şarj ederken zarar gelmesin diye hızlı şarj kullanmadım. Alındığı günden beri kılıf ile kullanıldı, kozmetik 9/10'dur. Yıl sonuna kadar kullanımı var diye biliyorum. 1 ay kaldı zaten sıfırlanmasına, Sim 2 aktif olarak kullanılmakta şu an. Kasımın sonuna kadar süresi olduğuna eminim çünkü SMS gelmedi. 110$'a çift sim kayıt yapıyorlar, istenirse iletişim bilgilerini de veririm. Cihazın kutusu yurtdışından getirirken kalabalık yapmasın diye atıldı, yanında şarj kablosu ile vereceğim. Fiyatı çok uygun yazdım, umarım ihtiyacı olan birisi alır.

256 GB CİHAZLARLA KARIŞTIRMAYIN, BU CİHAZ 512 GB!!!

• 512 GB Dev Depolama: Fotoğraflar, videolar, uygulamalar ve oyunlar için geniş depolama alanı. Ekstra hafıza kartına ihtiyaç duymadan tüm verileriniz tek cihazda!
    • Hassas Kullanıcıdan: Cihazımı titizlikle kullandım; her zaman kılıf ve ekran koruyucu ile korundu, bu yüzden kozmetik olarak neredeyse sıfır gibi.
    • Mükemmel Ekran ve Kamera Kalitesi: Galaxy S23 Ultra’nın mükemmel ekranı ve üst düzey kamera sistemi ile harika fotoğraflar ve videolar çekin.
    • Hızlı ve Güçlü İşlemci: En yeni oyunları ve uygulamaları yüksek performansla çalıştıran güçlü işlemci.
    • Temiz ve Sorunsuz: Donanımsal veya yazılımsal hiçbir problem yoktur. Telefonu satarken de formatlayarak tamamen temiz teslim edeceğim.

Fotoğraflara sahibinden üzerinden ulaşabilirsiniz. Foruma özel fiyatım 23.000₺

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-s23-ultra-12-512-gb-tertemiz-kullanim-suresi-mevcut-1209874381/detay

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 23000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.