Şimdi Ara

FİYAT ŞİŞİRMECE İNDİRİM YAPMACA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİKKAT ETTİNİZ Mİ BİLMİYORUM. ÇOĞU FİRMA AYNI ŞEYİ YAPMAYA BAŞLADI. 45K SATILAN ARAÇ 10K ZAMLANIP 8K İNDİRİM YAPILIYOR. SONRADA VAY EFENDİM BİZ BÜYÜK İNDİRİM YAPTIK.CH...,SK...,F....,VS... VS... HEPSİ AYNI SHİT TİN LACİVERTİ. VEDE REKORLAR KIRILIYOR MAAŞALLAH... 2.EL HİÇ GİRMEYEYİM.SAYGILAR ...BENDE BİŞEYLER YAZAYIM DEDİM :))))

• Yazmayaydin iyidi
    (ege sivesi icerir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyunlardan alışkanlık her halde 10 k 20 k yazmasanız olmaz mı ?
  • sıfır araç bi dursunda
    2. el oto nereye gidiyo böyle?
  • devlete onlardan ogrendi benzini 10 krs artiriyor daha sonra 8 krs indiriyor. Bu da indirim yaptik oluyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 de iş arkadaşım Fiat Linea 1.6 Mutijet Emotoin Plus aldı 35700TL ye
    aldıktan 1 hafta sonra Fiat kampanya yaptı benzinli fiyatına dizel araç diye.
    Aynı araç liste fiyatı 44000 TL den 37000 TL ye düşüyordu kampanyada...
  • Holdingler işbirliği. Menfi boşluk yaratmak için.

Mesela al arabayı, doğru git vur duvara... Kasko liste fiyatı üzerinden ödüyor. Belki başka işler de vardır.

Alan memnun, satan memnun. Bir arabayı 15 sene kulanmak gibi normal beceri gösterebilenlerin zorunlu sigortası da iki katına çıksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadığım fiyatlar resmen tavan yaptı ama hala sıfır araç satışı haddinden fazla....
  • İyi güzel demişsiniz de, forumda büyük harf kullanımı, ve ingilizce argo kelimeler yasaktır.. Türkçesi yasak olunca ingilizcesi serbest mi oluyor?

Konuyu düzgün bir üslup ve küçük harflerle tekrar açarsanız yayında kalabilir. Ücretleri telaffuz ederken, 20 bin-30 bin şeklinde yazmaya da özen gösterelim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.