Bildirim
Fiyat talep formu lazım çok acil (Yapana Ödül)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu yardım edecek birisi. -
Ugrassan da yapamadigin, takildigin yerde yardim istesen bizde yardim etsek ne iyi olur... -
Ona benzer bir kod yazmıştım. İstersen verebilirim. Tek farkı resim alma değil de döküman alma kısmı yapmıştım. Mantık aynı ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: exe_genesis
Ugrassan da yapamadigin, takildigin yerde yardim istesen bizde yardim etsek ne iyi olur...
Ayakta alışlıyorum seni.
Sen bir başla takıldığın yerlerde sor, bunu doğrudan kimsenin san ayapıp vereceğini sanmıyorum.
1. PHP mail form hazırlıycaksın
2. dosya yükleme protokollerini işleticeksin.
Html ile form hazırlanır,
php ile mail yollama kısmı işlenir dosya(lar) yüklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 5 Ağustos 2011; 15:02:21 > -
:D premium accountlar zaten her gün 3-5 tane face te paylasan sayfalar var... arkadaslarin dedigi gibi birazcik bilgin varsa ugras.. takildigin yerde sor yardim edelim daha iyi ogren -
quote:
Orijinalden alıntı: BV13
:D premium accountlar zaten her gün 3-5 tane face te paylasan sayfalar var... arkadaslarin dedigi gibi birazcik bilgin varsa ugras.. takildigin yerde sor yardim edelim daha iyi ogren
Sayfaların linklerini alabilir miyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Meniz
quote:
:D premium accountlar zaten her gün 3-5 tane face te paylasan sayfalar var... arkadaslarin dedigi gibi birazcik bilgin varsa ugras.. takildigin yerde sor yardim edelim daha iyi ogren
Sayfaların linklerini alabilir miyim
google istedigin servisin adindan sonra premium yaz ve arama sonuclarinda sol taraftan en yeni secenegini sec anlik paylasimlari gorebilirsin. yada facebookta ariosan arama cumlesinin en basina site:facebook.com yaz ...vs..vs
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Meniz
quote:
Sayfaların linklerini alabilir miyim
google istedigin servisin adindan sonra premium yaz ve arama sonuclarinda sol taraftan en yeni secenegini sec anlik paylasimlari gorebilirsin. yada facebookta ariosan arama cumlesinin en basina site:facebook.com yaz ...vs..vs
"En yeni" nerde var?
-
resimdeki yeri kastediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X