Şimdi Ara

fiyata göre nasıl bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 adet bilgisayar arasında kaldım evde çocukların ders çalışması ve oyun oynaması haftada 1.2 flim izlemek amaçlı kullanılacak.Bu 4 ürün arasında kaldım yarımlarınızı bekliyorum.
    Hepinizin güzel yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

1.)

2.)

3.)

4.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi att_0304 -- 16 Ağustos 2019; 18:27:22 >

• Hocam 2.cihaz aralarında en iyisi.
  • DELL YADA HP FİYAT OLARAK DAHA UYGUN. LENOWA DA ARTI WİNDOVS 10 ALMAK GEREKİYOR . DELL--- HP-15 Laptop hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum. İleride bana sıkıntı çıkarır mı fiyatını hak ediyor mu ve alternatif olarak yönelebileceğim başka seçenekler var mı? 4-5 sene kullanabilirmiyiz.önceki laptop lenovaydı çok memnunum.bütçemi artırmalımıyım.
  • Hocam uzun süreli sizi rahat ettirmesi için SSD önemli.Dell de günlük işlerinizi yaparsınız oyun vs.oynatmaz.Ekranı HD olduğundan dizi film pek keyif vermeyebilir.Hp de ise aynı bilgisayarın Windows 10 kurulu hali.Windows 10 kurmak 20-30 TL civarında.Bütçe arttıramam derseniz Dell mantıklı.
    Benim önerim Lenovo v155
    1-SSD var
    2-Full HD ekranı var
    3-Dell ve HP deki işlemcinin oldukça üstünde bir işlemci ve grafik birimine sahip(cs go,LoL gibi oyunları oldukça akıcı oynatır)
    4-8gb ram i var
    N11 sitesinde 2839 TL ye alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.