|
Bildirim
Merhabalar,
taraf tutuyor olsam Keenetic marka ürünlere elimi bile sürmezdim, “Bundan adam olmaz” deyip markalara geri yolladığım bir sürü ürün var. İki marka da babamızın oğlu değil, mümkün olduğunca her marka ürüne yer vermeye çalışıyorum, Keenetic ürünlerin de incelemeleri var sitemizde ve kanalımızda, açın izleyin. Yonga seçimi benim kişisel tercihim, bunu belirttim, “Bu yongaları alın, bunları almayın” demedim, olayı başka yere çekmeyin. Benim herhangi bir yongayı tercih etmem diğerine düşman olduğum anlamına gelmez, taraftarlık da tüketici bir kimseye fayda sağlamaz. Corsair klavyeleri sevmem Asus’a düşmanım demek mi oluyor? Bir sonraki incelememde “Daha iyisi çıkana kadar Asus marka şu klavyeyi tercih edeceğim” diyorum mesela, şimdi Corsair’a düşman mı oldum? Bir sürü örnek verilebilir, umarım mesajı almışsınızdır. İncelemeyi düzgün izlememiş, okumamış olacaksınız ki %30 civarı fiyat farkına kıyasla arada 3 kat performans farkı var şeklinde özellikle belirttim, dolayısıyla E4’ün Fiyat/Performansının ne seviyede olduğu ortada; bir markanın taraftarı olsam aynı marka ürünleri birbirine kırdırır mıyım? Ben güldüm, Allah da sizi güldürsün, hidayet versin. |
bu incelemenizde taraf tuttuğunuzu belirtmek istiyorum.
halbuki tarafsız olmak, hem editör hem de forum için daha iyidir. yonga seti için tp-link taraftarlığını göstermekten kaçınmaz iken, keenetic ürünler için uyarı yapmakla yetinen bir ürün incelemeniz var. (https://forum.donanimhaber.com/isletim-sistemli-modem-keenetic-extra-dsl-incelemesi--140920894). ayrıca yaptığınız incelemelerde rating olayına girmeniz lazım. rating olayında yıldız yerine puan vermenizi yeğlerim. örneğin beş üzerinden 4 yıldız vermekle, yüz üzerinden 70 puan vermek aynı değil. dh forumlarında keneetic ürünler adeta forse ediliyor. bu üründe broadcom ve qualcom'ı tercih etmekle, adeta keenetic ürünlere cephe almış durumdasınız. yanlış düşünüyorsun derseniz, o zaman bu incelemeyi ticari bir dayatma olarak değerlendirmemiz gerekecek. bir üçüncü seçenek göremiyorum. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Nisan 2020; 2:28:49 > |
|
|