Şimdi Ara

Fiyatının Hakkı Değil | Oppo Reno13 F 5G İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oppo Reno 13 F 5G, 6.67 inç 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip 120 Hz yenileme hızına sahip ekranıyla dikkat çekiyor. Tasarımıyla 7.76 mm kalınlık ve 192 gram ağırlık gibi detaylarıyla ideal bir telefon imajı çiziyor. Ayrıca akıllı telefonlarda pek görmediğimiz IP69 suya toza dayanıklılık sertifikası olması ürünü ayrıştıran bir özellik olmuş.

Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisi, 12GB RAM ve 256GB depolama alanıyla günlük kullanımda yeterli performansı sağlıyor. Telefon Android 15 işletim sistemi ve ColorOS 15 arayüzüyle geliyor.

Telefonun kamera kısmı 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP makro lens ile donatılmış. Ön kamerası ise 32 MP çözünürlüğe sahip. Telefonun ana kamerasında optik görüntü sabitleme (OIS) desteği yer alıyor.

Pil tarafında ürün 5800 mAh kapasiteli bataryası, 45W hızlı şarj desteğiyle birlikte uzun süreli bir kullanım sunuyor.

00:00 - Giriş

00:34 - Tasarım

01:29 - Ekran

03:57 - Performans

06:40 - Kamera

10:00 - Batarya

11:38 - Ses

12:16 - Yazılım

13:29 - Güvenlik

14:19 - Kablosuz Teknolojiler

15:09 - Ürün Ek Detayları

16:01 - Fiyat ve Değerlendirme

• 25 bin tl ve snapdragon 6 gen. Oldu realme. Tarafsız inceleme için teşekkürler umut kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır reno 5 lite kullanıyorum ve cok memnunum,kasma yok,pili hala yterli.Bu yıl yenı telefon alırken yıne oncelıgım oppo,samsungun yavas sarjı ve kasan arayuzu uıle ugrasamam,poco ve redmı zaten alternatıf olarak görmüyorum.Dolar arttıgı ıcın bunun rakipleride nısan ayında 25 bin civarına gelecektir.Bu telefonu merak edenler youtubeda volkan manavın ıncelemesını ızlesın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 30 Mart 2025; 14:03:58 >
  • Crauls kullanıcısına yanıt

Bütçeye uygun bir şey al işte dayı, cüzdanı zorlamaya gerek yok

• Çöppo 13F

Volkan manav mı hahahahaha iyi güldürdünüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

samsung'un kasan arayüzü mü ? giriş seviyesinden s serisine kadar samsung kullanmasak inanacağız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Reno 5 Lite kardeşim de var gerçekten güzel cihaz ama Samsung arayüzü kasıyor konusuna katılmıyorum. İnceleme izleyecek olsam Volkan Manav listeme bile giremez.

• Telefonun ederi 15bindir. Ben 15bine almam tabi magic 7 lite varken. Hatta honor 200 alınır.Volkan manav 25bine tavsiye etmiş. Umarım 1 tane de kendine alir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.