Şimdi Ara

Fizik çözemiyorum [Sayısalım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs e hazırlanıyorum ve hala fizik sorularını çözemiyorum dersanede 5 net anca çıkarabiliyorum ve işin kötü yanı sayısalım . en basit kitap olan güvenderde bile çözemediğim baya soru var.siz fiziğe nasıl çalışıyorsunuz ve ya fiziğe nasıl çalışılmalı.önerilerinizi bekliyorum

• 5net yapiyosan soru cozmekten ziyade oncelikle konu calis bence, cozumlu ornekleri falan incele. eksiklerini kapatinca test cozmeye devam et.
  • zaten konu çalışmadan soruları çözemiyorum , eksik mi çalışıyorum nasıl çalışcağımı mı bilmiyorum anlamadım .konuyu bildiğime emin olduğumu sanıyorum ve soru çözmeye çalışıyorum fakat 2-3 soru sonra tıkanıyorum
  • benimde kötü eksen yayınlarını aldım ondan konu artı soru gidicem
  • konuyu kuru kuru okumaktansa çözümlü örneklerle pekiştirmelisin bu iş için de simetrinin fizik kitabını tavsiye ederim ANCAK , simetri konu olarak özetin özeti bir kitap simetrinin yanında bir tane de çok güzel konu anlatımlı kitabının olması lazım.

iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatez

konuyu kuru kuru okumaktansa çözümlü örneklerle pekiştirmelisin bu iş için de simetrinin fizik kitabını tavsiye ederim ANCAK , simetri konu olarak özetin özeti bir kitap simetrinin yanında bir tane de çok güzel konu anlatımlı kitabının olması lazım.

iyi çalışmalar

önerin için sağol hocam bakıcam bu kitaba da
  • bende de öyle bi sorun var... Konularda pek bi eksiğim yok.2. senem...Fakat bende soru bankalarını çözüyorum denemeye gelince afallıyorum.... Fen de en berbat netim fizikte(0,25 ) Kimya 10,50 Biyoloji 8 net Hepsini arttırıyorum fakat fizik düşüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik unutuyorum
    4 yıl önce açıldı
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    GEOMETRİ YAPAMIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş 1 ay kadar konu çalış ..mustafa tekinay ekol hoca senin iiçin uygundur soru çözme ..sonra konuları anladıktan sonra soru çöz
  • güncel
  • aynı problem bendede var ama konu anlatımlı saglam fizik kitabı su ana kadar duymadım,bulamadım.
  • Tm yi dusunmeniz yararınıza olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Tm yi dusunmeniz yararınıza olur.

hocam şu saatten sonra TM ye geçsem ne yarar... Zaten TM de kişi çok bölüm az....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.