Bildirim
Fizik lys için öneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
takip -
Konu temelini sağlam oturtup çıkmış sorular kitabını çözerek 20'li netleri görürsün sonrası için sözellere mebden çalış -
Peki femden çalışmak gereksiz mi soruları ugrastırıcı yararı olur mu -
Palme abcd konu anlatım 1 numara lazım olanı al -
Mehmet karaağaçın fasikülleri çok güzel. Tavsiye ederim -
İnceliycem tesekkürler -
Elektirğini aldım denemek için tüm konuları iyi mîdir -
Ben çok beğendim. Fizik için çok kitap araştırdım baktıklarım arasında en iyisi. Diğer konular için de güzel olduğunu düşünüyorum -
A yayınları çıkmış sorular kitabını aldım çözümleride var tavsiye ederim. -
Durumumuz aynı hocam ben bu fizik yüzünden TM geçmeyi düşünüyordun,sonra gittim güvender k.a. aldım ordan çalışıyorum, sonrada çıkmış soru çözüm 20+ yeter çok bişey istemiyorum -
Hocam bu 50 yılın çıkmışları var o mu var sizde? -
Hocam meb'in kitabını haziranda matematikten sonraki hafta ince detayları okumak için tavsiye ederim, onun haricinde konularınız bittiyse bol bol deneme çözmeniz en iyisi. Emin olun eksik olduğunuz, yanlış öğrendiğiniz şeyleri size denemelerden daha hızlı gösterecek hiçbir kaynak türü yok. Zamanlı çözmeyi unutmayın tabi, Lys'de çok zaman sıkıntısı yaşanmasa da siz yine de rahatlığa alışmayın.quote:
Orijinalden alıntı: Commonder
Hocam bu 50 yılın çıkmışları var o mu var sizde? -
Bende aynı şeyi merak ediyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 9 Nisan 2016; 2:26:11 > -
Upp -
Karaagacmi yoksa palmemi -
quote:
Orijinalden alıntı: Commonder
Hocam bu 50 yılın çıkmışları var o mu var sizde?
Evet. -
quote:
Orijinalden alıntı: peskop1
Karaagacmi yoksa palmemi
karaağaçda çok çözümlü örnek var fakat bir o kadar da hata var bazı sorularda. palme nin soruları daha zor. -
Fizik icin soru bankasi cözmek istemiyorum lanetler okuyorum bu derse.İnternette bolca soru cözüm videosu var konu calisip izleyip onları cözecegim arkasindan cikmis soruları cözüp denemelere yumulacam.Sözel kisimlari da meb kitabından bakacagım bu sekilde +15 olmazsa seneye tmden girecegim sınava benim cekecegim dert degil fizik 4 seneden beri yetti.quote:
Orijinalden alıntı: F@rzaquote:
Orijinalden alıntı: peskop1
Karaagacmi yoksa palmemi
karaağaçda çok çözümlü örnek var fakat bir o kadar da hata var bazı sorularda. palme nin soruları daha zor.
Alıntıları Göster
-
Cıkmıs soruları konu konu mu deneme seklinde mi hangisi dha faydalı olur acaba
Benzer içerikler
- hayvan gibi ders çalışmak istiyorum
- palme yayınları zorluk derecesi
- yağlar enzimlerin yapısına katılır mı
- net iyon denklemi
- uçak mühendisi işsiz kalır mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X