Şimdi Ara

FİZİK MÜHENDİSLİĞİ mi? ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıralamam 133,557 Kocaeli iö çevre gelme ihtimali var, sakarya çevre geçen seneye göre tutuyor, ankara fizik mühendisliği tutuyor. Ama hacettepe cok zor gelmez kanımca.

Sizce Çevre mi ? Fizik mi ? Nedeniyle birlikte söylerseniz sevinirim.

• Fizik mühendisliği için;http://forum.donanimhaber.com/m_50966907/tm.htm
    Çevre müh için ise bilgim yok. Ben olsam fizik tercih ederdim, ki öyle yaptım 2 sene önce =)
  • ben çevre mühendisliğini tercih ederim ki bu sene 2 tercih yapacağım biri çevre mühendisliği diğeri jeoloji mühendisliği.
    Şimdi Jeoloji mühendisliği dedim diye bölümü kötüleyecek kişiler olacak yok iş bulamazsın jeoloji okuyacağına git smit sat bla bla.Onlara şuanda cevap vermek istemiyorum.
  • hacettepe fizik muhendisligi 2.sınıftayım ve bir fizikci hem programcı hem ogretim görevlisi hem bilim adamı hem de tasarımcı olabilir ama size katacakları sadece bu degil düşünmenizi saglar fizik dersleri hayata bakısınızı degistirir fizikçiler sıradan insanlar degillerdir ((: eger gunluk olarak duzenli calısmayı basarırsan fizik muhendisligini 4 yılda bitirebilirsin iyi bir ortalamayla ama duzenli calısmak cok onemli bir gun bile aksatmamalısın fizik zahmetli bir ders (:
  • valla aç kalmak istemiyosan fizik seç ama okuldan birşeyi hatırla kel kafalı hafif kırık fizik hocan elbet vardır mühendisliğne gideceksin combo olacak var düşün gerisini sen getir

yerinde olsam

jeoloji
    makine
    eee
    bilgisayar
    petrol
    haberleşme
    malzeme
    metalurji
    enerji sistemleri

gibi yerleri secerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbll

hacettepe fizik muhendisligi 2.sınıftayım ve bir fizikci hem programcı hem ogretim görevlisi hem bilim adamı hem de tasarımcı olabilir ama size katacakları sadece bu degil düşünmenizi saglar fizik dersleri hayata bakısınızı degistirir fizikçiler sıradan insanlar degillerdir ((: eger gunluk olarak duzenli calısmayı basarırsan fizik muhendisligini 4 yılda bitirebilirsin iyi bir ortalamayla ama duzenli calısmak cok onemli bir gun bile aksatmamalısın fizik zahmetli bir ders (:

Merhabalar.Fizik mühendisliği için orta derece eğitim veren üniversite yeterli olurmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.