Bildirim
FİZİK MÜHENDİSLİĞİ mi? ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fizik mühendisliği için;http://forum.donanimhaber.com/m_50966907/tm.htm
Çevre müh için ise bilgim yok. Ben olsam fizik tercih ederdim, ki öyle yaptım 2 sene önce =) -
ben çevre mühendisliğini tercih ederim ki bu sene 2 tercih yapacağım biri çevre mühendisliği diğeri jeoloji mühendisliği.
Şimdi Jeoloji mühendisliği dedim diye bölümü kötüleyecek kişiler olacak yok iş bulamazsın jeoloji okuyacağına git smit sat bla bla.Onlara şuanda cevap vermek istemiyorum. -
hacettepe fizik muhendisligi 2.sınıftayım ve bir fizikci hem programcı hem ogretim görevlisi hem bilim adamı hem de tasarımcı olabilir ama size katacakları sadece bu degil düşünmenizi saglar fizik dersleri hayata bakısınızı degistirir fizikçiler sıradan insanlar degillerdir ((: eger gunluk olarak duzenli calısmayı basarırsan fizik muhendisligini 4 yılda bitirebilirsin iyi bir ortalamayla ama duzenli calısmak cok onemli bir gun bile aksatmamalısın fizik zahmetli bir ders (: -
valla aç kalmak istemiyosan fizik seç ama okuldan birşeyi hatırla kel kafalı hafif kırık fizik hocan elbet vardır mühendisliğne gideceksin combo olacak var düşün gerisini sen getir
yerinde olsam
jeoloji
makine
eee
bilgisayar
petrol
haberleşme
malzeme
metalurji
enerji sistemleri
gibi yerleri secerdim -
quote:
Orijinalden alıntı: rbll
hacettepe fizik muhendisligi 2.sınıftayım ve bir fizikci hem programcı hem ogretim görevlisi hem bilim adamı hem de tasarımcı olabilir ama size katacakları sadece bu degil düşünmenizi saglar fizik dersleri hayata bakısınızı degistirir fizikçiler sıradan insanlar degillerdir ((: eger gunluk olarak duzenli calısmayı basarırsan fizik muhendisligini 4 yılda bitirebilirsin iyi bir ortalamayla ama duzenli calısmak cok onemli bir gun bile aksatmamalısın fizik zahmetli bir ders (:
Merhabalar.Fizik mühendisliği için orta derece eğitim veren üniversite yeterli olurmu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X