Şimdi Ara

Fiziksel Kitabı PDF e Çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, internette pdf i bulunmayan hukuk kitaplarım var ve bunların üzerine iPad’den not almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? 700-800 sayfalık kitaplardan bahsediyorum. Aklıma gelen çözümler tarama uygulamalarıyla taramak veya fotoğraf çekmek. Kolay bir yol bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarama harici pek bir şansınız olduğunu düşünmüyorum. Camscannerdan parça parça yaparsanız rahat olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kopya basan kırtasiyelerde veya orjinal kırtasiyeler de en çok tercih edilen kitapların pdfleri bulunuyor gidip rica edebilirsin satın alan bir arkadaşın falan olursa o istesin öyle daha kolay olur

• Ücretsiz ama uzun yol camscanner. Paralı ama kolay yol üniversite öğrencilerine yönelik çalışan fotokopiciler.

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kırtasiye ve kitap satan yerlere soracağım. En kötü dediğiniz gibi camscanner ile tarama yaparım.
  • Kampüslere yakın fotokopiciler bu işi ticari olarak yapar.

700-800 sayfalık kitap camscanner’la taranmaz yapmayın etmeyin insanın dönemi biter finallere bile yetişmez o iş

• Libgen.is birçok kitabın bulunduğu bir kaynak. Türkçe kitaplar da var. Bakmadıysanız oraya bakabilirsiniz. Onun dışında eğer elinizdeki kitaba kıyabilirseniz cildini bozdurup sayfa sayfa taratabilirsiniz. Sonra da spiralle toplanabilir tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    Z-kitap PDF ye dönüştürme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormloader

Libgen.is birçok kitabın bulunduğu bir kaynak. Türkçe kitaplar da var. Bakmadıysanız oraya bakabilirsiniz. Onun dışında eğer elinizdeki kitaba kıyabilirseniz cildini bozdurup sayfa sayfa taratabilirsiniz. Sonra da spiralle toplanabilir tekrar.
    Site baya yararlı görünüyor favorilere ekledim, tavsiye için çok teşekkür ederim. Ancak hukuk kaynakları ne yazık ki yok. Sitenin suçu değil tabiki internette hiçbir yerde bulamadım...
  • omerfbc344 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.