Şimdi Ara

Fizyoterapist vs Diyetisyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bölümde kendimizi nasıl geliştirebiliriz?
    İşşiz kalma ihtimali hangisinde daha azdır?
    Bölümler hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen?
    Teşekkürler 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu an bile piyasa durgunken 4 sene sonrasını hayal dahi edemiyorum. İkisinde de kpss için 93-94 alman lazım. Özel sektörde şu an bile maaşlar 2500-3000 TL düzeyinde yeni mezun için. Özel kliniğini açanlar şu ana kadar tutundular. Ama 4 seneye o işin de tadı kaçacaktır. Benim tavsiyem hemşirelik, öğretmenlik okumanız olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaasink kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın sorularıydı bunlar.Hiç kaçarı yok diyorsunuz yani 🙁
    Cevap için çok teşekkür ederim fakat arkadaşım sağlık alanına ilgi duyuyor ve seçenekleri arasında hemşirelik yok ne yazıkki. En son seçenek olarak matematik öğretmenliğini düşünse de gönlü hep sağlıkta. Ne yapacağız bilmiyorum

Siz de fizyoterapistsiniz sanırım başka bir yolu yok mudur gerçekten de?

• Kendini geliştireceği birçok alan elbette var. Lisans eğitimi üzerine alabileceği onlarca kurs var. Yüksek lisans, doktora eğitimleri var. Osteopati var. Ancak mezun olunca bir süre boşta kalması muhtemel, ya da emeğinin karşılığını alamaz. İşverenler hakikaten ölücü.
    Ben 3.5 sene çalıştıktan sonra bıraktım, şu an mesleğimi yapmıyorum. Tavsiyem severek yapacağı iş ne ise onu yapması. Zamanında fizik tedavi çok popüler diye yazdım, şimdiki aklım olsaydı kesinlikle matematik öğretmenliği yazardım. Çünkü benim için biçilmiş kaftan öğretmenlikti diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım tavsiyeleriniz için çok sağol un hepsini arkadaşıma ilettim. Hayatta başarılar dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subay vs doktor vs avukat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.