Kare mi ? Dik dörtgen olmasın o ! Yoksa üçgen miydi, bir daha bakayım şuna :) iyice ti'ye aldım ben bu şahsı
Hala engelliyim, takılamıyorum
PlutosDaddy sanırım siz kendinizi kurban ederek bizim yolumuzu açık tutmuşsunuz. Bir nevi kaleye girişimizi sağlamışsınız. Biz de kaleyi içten çökertiyoruz :p Hurraaa !!! Düşman kızgın yağ döküyor tepemizden aşağı... Istakoz gibi ciyaklayarak ölüyor niceleri !!! Dehşet veren manzaraları compact, d-slr yada d-slr like olsun fark etmez bilinmez zumlar içerisinde manual ayarlar deryasında çekecek gönüllü savaş fotoğrafçıları aranıyor... Sizi ıstakoz yemeden önce pişim safhasını bizzat izleyip sonra yemeye davet ediyorum, buyrun ! :)
Verilen yorum ve puanları görünce saçımı başımı yolasım geliyor. Bu kadar olmaz pesss...
durun bana da bişi bırakın... hemen bende yorum gönderim...
Nikon D7000 tartışmasında en aklı başında yazılar yazan (doğru değil, sadece aklı başında) Nikon fanatiklerinden Confidential bile o çiçeğe "çok başarılı" diyebilmiş. Elimdeki tüm Nikon ekipmanı camdan atasım geldi...
dun akşam farkettiğimde fotoğrafın puanı 7.2 de idi. şimdi 6.8 duşmuş yani direkten dondu fotoğraf . bu sabahı şakşaklanarak geçirseydi kesin gftı
Hatun 11 kez günün fotoğrafçısı seçilmiş 26 fotoğrafı günün fotoğrafı seçilmiş.
2 fotoğrafı dışında beğenilecek fotoğraf yok. ne yorum yapmışlar beee diğer kullanıcılar. gülmek için okunabilir. Ben bayağı eğlendim :D
Desenize resmen güçleri dengeliyoruz buradaki hareketimizle :) FK'i normalize ettik biraz olsun. - ozturert - bence sorun etmeyin, bazıları b_k'a bulaşmamak için belki de o şekilde abartarak dalgasını geçiyordur ! Oooo Şahane diyelim, ne de olsa gerçek anlamda bir b_k değil... hesabına da yapmış olabilirler.
jiddi, öyle olduğunu umuyorum ben de
şu fotoğraflardan anladığım bu kadın ne yuklerse yuklesin gf olma ihtimali çok yuksek. hani kadın bu kadar agrasif olmasa onlarda eskiden dh da yapıldığı gibi protesto amaçlı sıradan fotolar yukleyip gf seçtiriyorlar diyeceğim.
Arkadaşlar, benim şahane yorumuma 2 defa eksi puan verilmiş.. birbirimize de destek çıkarak, birbirimize artı puan verelim... ben düşük puan veren herkesin yorumuna + puan vermeye başladım bile..
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
Arkadaşlar, benim şahane yorumuma 2 defa eksi puan verilmiş.. birbirimize de destek çıkarak, birbirimize artı puan verelim... ben düşük puan veren herkesin yorumuna + puan vermeye başladım bile..
herkese + bastım bende
hahaha... arkadaşlar benim bu hatunla olan diyaloğum büyüyor... :))) dava açacakmış bana...
Bu başlığı ve / veya mesajlarınızı silin beyler :) Yakında zabıt tutturur burayı tek tek davalık olur bir de beğenmediğiniz o güzelim insana üste para öderiz. Kendisi de afiyetle yerken bizim paraları biz iyice küplere bineriz :) Aman diyorum... yaman diyorum...
Davalık ne var ki ortada? Sitenin puanlama sistemi var.. bizde ona puan veriyoruz. bunda davalık birşey göremiyorum ben..
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Bu başlığı ve / veya mesajlarınızı silin beyler :) Yakında zabıt tutturur burayı tek tek davalık olur bir de beğenmediğiniz o güzelim insana üste para öderiz. Kendisi de afiyetle yerken bizim paraları biz iyice küplere bineriz :) Aman diyorum... yaman diyorum...
Davası elinde patlar,bir geri sayfadan alıntı yapalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Senin gibi sorunlu insanları sevmiyorum.Bir şey yapamayınca acizlikten başkalarını karalamak yoluyla tutunmaya çalışan asalakları yine hiç sevmiyorum.
Burada hepimiz bu sitenin bu şirketin kullanıcısı veya müşterisiyiz.
Ben kendi kullanım alanımda sizin tarzınız kişileri istemiyorum.8 kişi yasaklama sınırı nedeniyle yasaklayamayorum.Lütfen çalışmama tükürmeden veya kemkirmenden önce kendinize bakınız.Önce kendiniz iyi ve kaliteli olun sonra başkalarının çalışmalarına hakaret edin.
Sizin can sıkıntınızı gidermek için bu fotografı yüklemedim.Keninize gelin.!
Soytarılık yapmayın.
Önce kendini düzelt sonra benim fotografımı düzeltmeye kalkış.
Saygısızlıki küstahlık, kemkirme dolu yazınız sizin fotograflarınızı anlatıyor.
Git kendine kemkir ben niye başarısızım diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Ɛnslaved
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Davası elinde patlar,bir geri sayfadan alıntı yapalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Senin gibi sorunlu insanları sevmiyorum.Bir şey yapamayınca acizlikten başkalarını karalamak yoluyla tutunmaya çalışan asalakları yine hiç sevmiyorum.
Burada hepimiz bu sitenin bu şirketin kullanıcısı veya müşterisiyiz.
Ben kendi kullanım alanımda sizin tarzınız kişileri istemiyorum.8 kişi yasaklama sınırı nedeniyle yasaklayamayorum.Lütfen çalışmama tükürmeden veya kemkirmenden önce kendinize bakınız.Önce kendiniz iyi ve kaliteli olun sonra başkalarının çalışmalarına hakaret edin.
Sizin can sıkıntınızı gidermek için bu fotografı yüklemedim.Keninize gelin.!
Soytarılık yapmayın.
Önce kendini düzelt sonra benim fotografımı düzeltmeye kalkış.
Saygısızlıki küstahlık, kemkirme dolu yazınız sizin fotograflarınızı anlatıyor.
Git kendine kemkir ben niye başarısızım diye.
Yani bence de.. Ayrca onun dışında hakaret eden kimse yok..
Napalım, davayı biz açalım mı???
Uyduruk çiçek fotoğrafına güzel güzel yorumlar yazmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
hahaha... arkadaşlar benim bu hatunla olan diyaloğum büyüyor... :))) dava açacakmış bana...
"fotoğrafınız çok guzel ve nadir" diyince kadın kızmış, dava açarım demiş. hanımefendi çok komik. dur bende mudahil olayım