Şimdi Ara

FK izmirgrubu adli uye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hobilerim arasında klasik gitar çalmak(azcık), dans etmek, örgü örmek, dağlarda yürümek, yağlıboya resim, gezi ve tabi ki fotograf var.

Fotografa 6 yaşından itibaren başlamış sayılırım.Evimizin banyosu büyük kardeşim tarafından karanlık oda haline getirilirdi.Filmi kendisi bonyo yapar körüklü mercekle fotograf kağıdına aktarıp, ilaçlı suya attığında fotograf ortaya çıkardı.

ayrıca sitenin yaş ortalaması yüksek sanırım yorumlara baktımda genelde mature tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skatterbireyin -- 31 Ekim 2010; 2:30:19 >
  • Obaaa!!! Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım yahu??? 2 sayfayıda baştan sona okudum sonra gittim bu "bağyanın" profil sayfasıda takıldım hakikaten mükemmel eğlenceli bir profil. Laflar-çemkirmeler havalarda uçuyor.
    Dostlar, eğerki puanlama yada yorum yönünden destek isterseniz bende hazır kıt'a olarak buradayım, bu bayanın hiç tanımadığı biriyim sonuç olarak. Yasaklanana kadar yorum gönderebilirim.

"Şaheser gibi harikulade olmuş, bol ışıklı günler dilerim. 0.5 0.5 0.5 0.5"

• quote:

Benim evin orda çok var bunlardan, bu fotoğraf gf oluyorsa bende çekip koyayım ya bir tane

Bende yorum yaptım
  • Biriniz hatuna fk dakıler gıbı yalakalık yapsın yakın olsun. Gün batımı denız doğa fotoğrafları cekme bahanesıyle fotograf makınasını ve tüm ekıpmanını denıze atsın herkes kurtulsun
  • hanfendinin yeni bir fotosu var ama kötü bir foto değil napsak
  • bu son fotoğrafı onun çektiğine kesinlikle inanmıyorum...
  • bi link atsanıza, portföye giremiyorum direk
  • http://www.fotokritik.com/2444580

yani çok ahım şahım bi foto değil ama onun kapasitesinin üstünde olduğu kesin bence...
  • bu fotoğrafı en az 1000 yorum alır.
    diğer fotoğraflarına göre iyi. Yoksa iyi bir fotoğraf değil. Kendi çapında.
  • izmirgrubu (münevver yörük) size FotoKritik üzerinden aşağıdaki mesajı gönderdi:

Seni sevmiyorum , lütfen çırarırmısın. Senin fotograflarıma bakmanı istemiyorum. Niyetlerin iyi değil.Boka konmuş karasinek.

bana yollamış...ilginç bi yaklaşım:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirmes

izmirgrubu (münevver yörük) size FotoKritik üzerinden aşağıdaki mesajı gönderdi:

Seni sevmiyorum , lütfen çırarırmısın. Senin fotograflarıma bakmanı istemiyorum. Niyetlerin iyi değil.Boka konmuş karasinek.

Aman diyeyim hocam, sen yinede ne olur ne olmaz çırarda hem bak niyetlerin iyi değilmiş.
    Bu nasıl bir mesaj yaa??? Sesli güldüm resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: pirmes

izmirgrubu (münevver yörük) size FotoKritik üzerinden aşağıdaki mesajı gönderdi:

yerden yazıyorum
  • :) Hehehe...
    Boka konmuş karasinek. diyor ise arkadaşın o anda konduğu bok kendisi oluyor ama ! Kendisinin ne olduğunun farkında baksanıza
    -
    jeofizikçi nasıl bir yerden yazıyorsun , açıkla ! Zemin hakkında etüd çalışması yap bir zahmet bizi bilgilendir yer hakkında...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.