Yazdım cevabıda yakında biz bu kişiyle mahkemelik oluruz sanırım. yada FK'dan atılırız. İyi olur valla.
quote:
Bu kullanıcı sizi yasaklamış... Yasaklamak ne anlama geliyor?
Değişiklik yok, bi açılsın yağdırcam zaten
quote:
Orijinalden alıntı: bergun76
Yazdım cevabıda yakında biz bu kişiyle mahkemelik oluruz sanırım. yada FK'dan atılırız. İyi olur valla.
yazmaya gerek yok hanımın fotoğrafı gf olmuş bile. bundan sonra yuklenenlere bakacağız artık
quote:
Orijinalden alıntı: jeofizikci
quote:
yazmaya gerek yok hanımın fotoğrafı gf olmuş bile. bundan sonra yuklenenlere bakacağız artık
Ya alem adamsınız ya eğlence çıktı sizede Bende katılayım eğlenceye diyorum ama fk üyeliğim yok sitenin üyelik kısmıda sanırım arızalı.yeni üye kabul etmiyor bu arada jeofizikçi senden alcağım lensi banlandığım için alamadım. iletişim bilgilerini profilinde bulamadığım için arıyamadım
Ne ! Günün fotosu mu seçilmiş yine !!! Desenize şu başlık altında şunca insan uğraşıp didinip bir fark yaratamadık ! Valla yazık bunca emeğe. Ne için ? Hiçbir şey yapmak için uğraştık ha
quote:
Orijinalden alıntı: güney tan
quote:
Orijinalden alıntı: jeofizikci
quote:
Ya alem adamsınız ya eğlence çıktı sizede Bende katılayım eğlenceye diyorum ama fk üyeliğim yok sitenin üyelik kısmıda sanırım arızalı.yeni üye kabul etmiyor bu arada jeofizikçi senden alcağım lensi banlandığım için alamadım. iletişim bilgilerini profilinde bulamadığım için arıyamadım
gordum banlandığını hocam istediğin zaman mesaj atabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Ne ! Günün fotosu mu seçilmiş yine !!! Desenize şu başlık altında şunca insan uğraşıp didinip bir fark yaratamadık ! Valla yazık bunca emeğe. Ne için ? Hiçbir şey yapmak için uğraştık ha
hocam bunun gf olabileceğine ihtimal vermedim için buraya koymadım. demekki en kotuleri gf oluyormuş yakında dh nın yaptığı gibi kavun fotoğtafı ile gf olur bu hanımefendiiiii
Kadın bana bir cevap yazmış. Kalitesini ortaya koymuş.
Konu: gerizealı pislik
sana kaç kere söyleyeceğim, benim fotograflarıma bakma ilgilenme senin pisliklerini temizlemekle uğraşmak istemiyorum.Def ol elini ayakları çek fare yüzlü ."
arkadaşın kesinden beklenen ifadeler. Acaip eğleniyorum. Mahkeme ile tehdit etmesin diye bende ona mesaj attım
Kullanmış olduğunuz bu cümleler adli makamlar tarafından değerlendirecektir. Bir bayan olarak üslubunuzu taktir ettim doğrusu. Pislik yapan ben değilim, iğrenç fotoğraflarınla ortalığı kirleten sensin. Haddini bilerek konuş, zekayla ilgili problemi olan ben değilim.
kadın hiç affetmiyor haaa. erkek olsa sopayla kovalar bu kadın insanı. nereye eleştiri yazdınızki bu cavabı yazdı bulamıyorum.
beni yasaklamış... offff offf. ne yapacağım şimdi ben yaaa
ya bu kadın kaç kişiyi yasaklayabiliyor boyle. bu gidişle kötü eleştiri yapan herkesi yasaklayacak sadece iyi yönde eleştiri yapan insanlar kalacak. neyse ben kendimi yeni fotoğraflarına bırakıyorum. bi kaç günde bir yeni foto yukluyor. haftada birde gf oluyorlar kendileri
kadın izmirdeymiş ha bu kadını gerçek hayatta görüp hakkındaki fikirlerimi suratına söylemek isterdim
Ya ne kadınmış bu. Topak aşağıya hiç düşmüyo, yakında Nikon topağını geçer bu hatun
quote:
Orijinalden alıntı: seboist64
Bu iş fazla uzadı ya operasyon yapalım da da bi daha söz konusu etmeyelim bu kadını. Konuyu yukarda gördükçe attığı mesajlar aklıma geliyor sinir oluyorum. Herkes bi tane hesap alsın, bi tane de göstermelik foto atsın. Bi dahaki fotoğrafında gösteriyoruz ona GF yi. Varmısınız. Eğer operasyon başarıya ulaşırsa jeofizikçi bu konuyu siliyosun kardeşim herkeste mesajını silsin, başka bir topic açar bayan x diye kutlarız selametle.
Aynı fikirde olanlar nickini yazıp listeye eklesinler;
FK Hareketi;
seboist64
ben hesap alamıyorum ki alabilsem üşenmiycem 20 hesap alıp tek başıma bile savaş ilan açıcam
bu arada hepiniz yediniz tabi küfürlerikuyruk acınız var dimi
quote:
Orijinalden alıntı: xbagci
Ya ne kadınmış bu. Topak aşağıya hiç düşmüyo, yakında Nikon topağını geçer bu hatun
senin gibi bi adamın tek bir fotosu gf oldu bu kadının her koyduğu gf oluyo kadın popüler bi kişilik. topik tavan yapıyo valla reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya çok haklılar.
Valla ben gayet gülerek, eğlenerek izliyorum bu başlığı da malum kişinin yorumlarını da Sonuçta sanal alemin sapsanal bir köesşinde kendi kurduğu bir sanalistancıkta sanaliçe olarak takılıyor... Sana ne ! (Ben kendime diyorum bunu alınmasın kimse) ve öyle ise takıl eğlencesine sen de dedim...
güzel kelimeler kullanıp eksipuanları basıyorum... belki ne söyleyeceğini şaşırıpbalatayı yakarda bizde kurtuluruz...:D:D:D