Şimdi Ara

Flame shard basma(Tecrübeliler bilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben trinasız +4 fs bastım(+3 den sonra trina ile basın diolardı.)Sizce nasıl basmalıyım neler yakmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkaraca -- 26 Mayıs 2010; 18:10:22 >

• Şu anki +4 fs eğer yanarsa çok üzülürüm diyosan trina ile +5 'e at. Trina ile +5 %100. +5 olduktan sonra bence o günlük basma işini ertelemelisin. Vaktin varsa 2 gün beklet. Daha sonra +6 için ben önden item yakma olayına pek inanmam ama adettendir diyip 3-4 tane +8 ezik item, 5-6-7 kafana göre +7 fp yakarak +6 ya salla. Sonra tekrar bir iki gün bekledikten sonra işe yarayacağına inanıyosan önden +8 ezik item, +7 fp, belki 1-2 tane +7 chitin yakıp trina bus salla 7 ye. Bide bunları yaparken yanında 1 tane upgradelik item olsun bence item yanarsa battı balık yan gider diyip onuda denersin geçerse hem senin için bi teselli olur hem yaktığın o kadar item boşa gitmemiş olur.
    İnş. gönlünce istediğin yere kadar götürürsün.
  • Bundan sonra trinasız deneme,üzülürsün sonra.+5 e kadar düz bas.

+6 için

Geceleyin serverın boş oldugu bir vakitte (genellikle 2.server saat 3 suları)

4 adet +7 fp al yakmalık,sonra trina ile bas %80 oranında +6 olacaktır.

+7 için;

4 adet dandik yakmalık
    4 adet +7 fp
    2 adet +7 no reb chitin
    1 adet dandik +7 uniq
    sonra shard+trina+bus

Ben en azından upg. yaparken bu taktiği uyguluyorum.Reb 4 şu an kullandıgım charın fs 'si
  • Saolun.IRomst3r galiba senin konunu okumuştum.Nası bastıysan +4 Reb:).İnş bende +7 basabilirim.
  • Valla +7 olduğunda o kadar sevinmiştimki anlatamam.Sonradan tabi yetmemeye başlıyor,gözü kararıyor insanın.+7 si bile çok iyi.Umarım şans yanında olur ve basarsın.
  • Bide +7 dandik unuq ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkaraca

Bide +7 dandik unuq ne olabilir?

En çok sword of beast ya da scorpion bow kullanılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkaraca

Bide +7 dandik unuq ne olabilir?

+7 scorpion bow
    +7 sporpion schyte(?)
    +7 lighting erenion,glacier erenion

vsvs

Ucuz ve unique olsun yeter.
  • Ben genelde staff atıyorum yakmalık olarak trina ile .Örneğin chaotic staff +7 si 2-3 gb iken +8 i 11 12 gb olabilir serverına göre.Geçerse kar edersiniz.
  • IRomst3r tesekkürler ama o kadar cok bütcem yok malesef 2-3 gb lik şey alamam.Beramusta oynuyorum.Belki daha pahalıdır.
  • şans demek gerek önden 15-20 gblik unique high class vs yaktım, 2 fs bastım patladı üzerinde bari raum+7 yi basayım dedim o da patladı. böm böm ekrana baka kalıyo insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

şans demek gerek önden 15-20 gblik unique high class vs yaktım, 2 fs bastım patladı üzerinde bari raum+7 yi basayım dedim o da patladı. böm böm ekrana baka kalıyo insan.

gecmis olsun. kabus gibi olmus(Allah kimsenin basina vermesin)

res'ten sonra fs basin diyenler cok var.cokta yakanlar var o sekilde

+4'e kadar duz basmistim.3 gun resten hemen sonra +5e direk attim(ya gider ya gelir hesabi)2 chitin+7 yakip trinayla +6a attim +5i bastiktan hemen sonra gecti.+7ede Allah buyuktur acelemiz yok
  • arkadaşlar teşekkürler ama +7 chitin gibi item yakamam bide trina alıcam yani.Beramusta trina 1.5 gb.Üstüne üstlük 2 -3 gblik +7 itemde yakamam.
  • Geçmezse üzülme o zaman. Bende +6 denemeyi düşünüyorum. 1-2 güne kadar itemleri toplarım. +5'e kadar trina ile bastım. Önden bir şeyler yakıcam. İnşallah +6 olur. Geri dönüşü olmayan bir item. Riske atmaya gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 26 Mayıs 2010; 11:24:21 >
  • Haklısın.Trina ile denicem.Ama +6 işime yararmı?
  • +6 sıda güzel itemdir.İdare eder yani.Bir süre kullandıktan sonra 7 ye deneyebilirsiniz.
  • +6 işine yarayabilir. En azından ben +6 kullanıcam uzun bir süre.

Not: Başlıkta yazım hatası var. "Flame shard basma(Tebrüceliler bilir)" "Tecrübeliler" diye düzeltirsen iyi olur.
  • Saol uyarın icin düzelteceğim.
  • ben +7 fs için önceden 5tane +8 dandik item 5tane +7 fp 5tane +7 chitin 1tane +7 dw 1 tane +7 hb (tabi 2. plan bunların +8 olma olayın salaklık olarak algılamayın trinayla bastım bunları) baktım hiç biri geçmedi koydum paşalar gibi +6 fs mi trinamı bus umu şöyle bi iç çektim bastım butona kapattım gözümü çıktım oyundan 1-2 saat düşündüm yanarsa ne yaparım yanmazsa ne yaparım diye dedim sonuçta oyun girdim +7 fs çantada öyle bana bakıyodu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alqolikkk -- 26 Mayıs 2010; 20:24:52 >
  • way kardes güzel basmıssın. AMA +8 dv gecse daha iyi olurdu sanırsam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.