Şimdi Ara

Flame yapmadan oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler flame yapmazsam güzel oynayamıyorum. Birisinin hatasını görünce hunharca sövüyorum. Çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.

• Oyunu çok kafaya takmamaya çalış. Eğlenmek için oynarsan flame de yapmazsın.
  • Acilen oyunu bırakman lazım...
  • Buna çözüm oyunu bırakmak, Oyun süresi ne kadar uzarsa sinir katsayısı da bir o kadar uzuyor.
  • Oyunu bırak.
  • Bu nasıl çözüm beyler
  • Bu arkadaşta senin gibi düzeldiyse bi sölesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Buna çözüm oyunu bırakmak, Oyun süresi ne kadar uzarsa sinir katsayısı da bir o kadar uzuyor.

kaladin hiç oyunda küfrettin mi? düşünsene seni de banlıyorlar sonra aklına dh de yönetici olduğun geliyo
  • Senin gibilere tek çözüm senden daha beterlerinin senin takımına gelmeleri bak bakalım birisi hatana deli gibi sövünce hoşuna gidiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayyam

Senin gibilere tek çözüm senden daha beterlerinin senin takımına gelmeleri bak bakalım birisi hatana deli gibi sövünce hoşuna gidiyor mu

Bu konuda 1 numara olduğumu düşünüyorum.
  • bende flame yapamıyorum.bana bi yol söyle flame yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Oyunu çok kafaya takmamaya çalış. Eğlenmek için oynarsan flame de yapmazsın.

Eğlenmek için flame yapıyorum daha zevkli oluyor
  • Buyuyunce gecer..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll Captain T kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim. Bende arada gülmek için yapıyorum. Ama küfür etmem.
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 25 Ekim 2015; 20:42:38 >

• quote:

Küfür ederek yapınca bir yerden sonra blokluyolar. Küfür etmeden yapınca birde salağa yatınca daha çok sinir oluyolar
  • bendede aynı durum vardı oyunu 2 sene oynayıp en çok gold 1 e çıkabildim oyunu 7-8 aylığına bıraktım 4 ayda silver5 ten dia 5 e çıktım bilmiyorum belkide yaş büyüdü ama kesinlikle farkl ıbir bakış açısına sahip oldum artık flame değil genelde eğleniyorum böyle durumlarda fail olmayan oyun benim için sıkıcı oluyor.
  • Ağır makara yapıyorum. Quit atıyorlar.

• Ben millete babam kizdi kapatmam lazim veya süt icme vaktim geldi afkyim falan diyorum tamam eksilemeyini

• quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Ben millete babam kizdi kapatmam lazim veya süt icme vaktim geldi afkyim falan diyorum tamam eksilemeyini

tm eksilemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.