Şimdi Ara

Flaş Bellek İle Format?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Elimde daha önce format attığım bir win7 format dvd'm var.Laptopumda dwd writer sorunlu olduğu için flaş bellek ile format atmak istiyorum.Flaş belleği biçimlendirdim FAT32 olarak,dvd içindeki format dosyalarını kopyala yapıştır ile USB ye atsam bu format için yeterli mi?İlla başka türlü yazdırmam mı gerekiyor?

• Kopyala yapıştırla olmaz. Elinde win 7 isosu varsa,
    Windows 7 usb dvd download tool u indir. Programı çalıştır, flash belleği tak. Ekranda iso dosyasını göster. ikinci adımda usb seçeneğine tıkla. Program gerisini kendisi halledecek. Daha sonra flash belleği format atacağın pc'ye takıp yeniden başlatacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler aynen dediğiniz gibi hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marky02

Arkadaşlar merhaba.Elimde daha önce format attığım bir win7 format dvd'm var.Laptopumda dwd writer sorunlu olduğu için flaş bellek ile format atmak istiyorum.Flaş belleği biçimlendirdim FAT32 olarak,dvd içindeki format dosyalarını kopyala yapıştır ile USB ye atsam bu format için yeterli mi?İlla başka türlü yazdırmam mı gerekiyor?

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=2_4FVeHTGZLOaPTwgfgJ&url=http://m.chip.com.tr/makale/windows-7-yi-usb-den-kurun_12496.html&ved=0CBwQFjAA&usg=AFQjCNGIwUxRc_UkN9UT_xp3VYadp_MgDg&sig2=WQXuEqE81xPHCDp_trfwNQ

Linkteki makale 2009 yilina windows 7 ye ait ama windows 8.1 e tam uygun sorunsuz ve ek programada gerek yok :)

Ha bi de makalede formatlama oluken yazan kisi "format fs ntfs" diye yazmis sonuna quick eklersen hizli bicimlendirme yapiyor yani quick yazmazsan 1 saate yakin beklersin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows ıso dosyasını program ile yazdıracaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.