Şimdi Ara

++FLAŞ FLAŞ BÜYÜK SAMSUNG D600 İNCELEMESİ MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA++ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 104 mhz işlemcili bir telin mpeg4 formatında sıkıştırma yapmasına şaşırdım, sx1 1 dklık 3gp kayıt için gtü acaip kasıyodu, aranızda ram'in kaç olduğunu bulan var mı?
  • yahu bu telefon çıktıda buraya ne zaman gelir bilen varmı
  • bi de samsunglarda hem çal hem titre seçeneği yoktelefon yaa önce 3 defa ttriyor sonra çalmaya başlıyor ama titreme duruyor...ya da çalıor hiç tittremiyor....

• Bu özellik samsung telefonların eski modellerinde de var.Motorolanın bir buluşuydu sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bi de samsunglarda hem çal hem titre seçeneği yoktelefon yaa önce 3 defa ttriyor sonra çalmaya başlıyor ama titreme duruyor...ya da çalıor hiç tittremiyor....

• tek yorum böyle bir telefon yok!!!!
  • cep telefonu dediğinde işletim sistemi olacak ki sınırsız özellik ekleyebileceksin.
    benim işime yaramaz.
  • HASHASİN EFENDİ İŞLETİM SİSTEMİ İLE TELEFONUNA RADYO ,STEREO MEGABASS MP3 PLAYER YÜKLEYEBİLİYON MU?

kendi kendimizi avutmayalım...

quote:

Orjinalden alıntı: Hashasin

cep telefonu dediğinde işletim sistemi olacak ki sınırsız özellik ekleyebileceksin.
    benim işime yaramaz.

• Nezaman çıkacağı hakkında fikri olan var mı?
  • işletim sistemli aldıktan 1 ay sonra bi şi yüklemiosn zaten, ilk heves çabuk geçiyo

quote:

Orjinalden alıntı: ac2ronay

HASHASİN EFENDİ İŞLETİM SİSTEMİ İLE TELEFONUNA RADYO ,STEREO MEGABASS MP3 PLAYER YÜKLEYEBİLİYON MU?

kendi kendimizi avutmayalım...

quote:

Orjinalden alıntı: Hashasin

cep telefonu dediğinde işletim sistemi olacak ki sınırsız özellik ekleyebileceksin.
    benim işime yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 10 Ekim 2005, 16:39:01 >

• ne buluş ama...

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bu özellik samsung telefonların eski modellerinde de var.Motorolanın bir buluşuydu sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bi de samsunglarda hem çal hem titre seçeneği yoktelefon yaa önce 3 defa ttriyor sonra çalmaya başlıyor ama titreme duruyor...ya da çalıor hiç tittremiyor....

• Bu cihazın ne kadar gelişmiş olduğu S.E. P990 nın ekranı kadar çözünürlüğe sahip oluşundan belli

Aşağıdaki link'i es geçmeyelim, belki bir faydamız dokunur

http://forum.donanimhaber.com/m_4079013/tm.htm

RAMAZAN SOKAĞIMIZA HOŞGELDİNİZ Lütfen Tıklayınız

• arkadaşlar galba d600 çıktı.sürücü ve kullanım kılavuzları telpa.com da mevcut.Çıkan telefonlaın hepsine baktım onlardada mevcut.Çıkmayanlarada baktm onlarda saece özellikler ve aksesuarlar var.Buradanda anlıyoruz ki d600 çıkmış.nassı ama .

vatana millete hayırlı olsun.yarın bi başarıyı arayıp sorcam.iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder9 -- 10 Ekim 2005, 19:50:09 >
  • Yok yahu daha çıkmadı.
    Aslında forumda #birebirdeetkili diye bir arkadaş vardı,Telpada çalışıyormuş.
    En doğrusunu o bilir aslında.Tam olarak hangi gün çıkar diye.

quote:

Orjinalden alıntı: thunder9

arkadaşlar galba d600 çıktı.sürücü ve kullanım kılavuzları telpa.com da mevcut.Çıkan telefonlaın hepsine baktım onlardada mevcut.Çıkmayanlarada baktm onlarda saece özellikler ve aksesuarlar var.Buradanda anlıyoruz ki d600 çıkmış.nassı ama .

• tmm saolasın o arkadaşa bi danışalım bakalım
  • #birebirdeetkili#ama aslında #40dabirgelir# olsaydı nicki daha doğru olurdu
    yani o ne zaman gelir kimbilir
    quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Yok yahu daha çıkmadı.
    Aslında forumda #birebirdeetkili diye bir arkadaş vardı,Telpada çalışıyormuş.
    En doğrusunu o bilir aslında.Tam olarak hangi gün çıkar diye.

quote:

Orjinalden alıntı: thunder9

arkadaşlar galba d600 çıktı.sürücü ve kullanım kılavuzları telpa.com da mevcut.Çıkan telefonlaın hepsine baktım onlardada mevcut.Çıkmayanlarada baktm onlarda saece özellikler ve aksesuarlar var.Buradanda anlıyoruz ki d600 çıkmış.nassı ama .

• samsung bu teli seneyemi çıkarcak acaba?
  • Evet ya,herif bir laf attı gitti.Gidiş o gidiş.İnsan arasıra bir bilgi geçer,
    DH üyelerine % 50 indirim yapacağız der .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 11 Ekim 2005, 16:18:45 >
  • hayır .samsung bu tel i bu ay içerisinde piyasaya süreceğini hem telpa da , hem kendi sitesinde, hemde cebitte açıkladı.lütfen yanlış bilgiler vermeyelim
    quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

samsung bu teli seneyemi çıkarcak acaba?
  • bu bilgi değildi bea, sitem ettim. yaa bu memlekete herşey eskidikten sonra mı gelmek zorunda yaa????!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

bu bilgi değildi bea, sitem ettim. yaa bu memlekete herşey eskidikten sonra mı gelmek zorunda yaa????!!!!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.