Şimdi Ara

++FLAŞ FLAŞ BÜYÜK SAMSUNG D600 İNCELEMESİ MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA++ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben sana bu telefonu 780+80 ytlye veririm

saygılarımla

özgür iletişim

msn messenger:info@ozguriletisim.com
  • 88 ytl ye satiyorsun güzel de pahali,http://www.koysepete.com/Kategori.aspx?UrunId=31261 burda 73 ytl örnek olarak, ben bi kac yerde incelemstm hic bi yerde 80 ytl nin üstünde fiyat yoktu... bilgilerinize...
  • ARKADAŞLAR MERHABA TELEFONU AZ ÖNCE ALDIM.fORMU OKUDUM VE ÇOK ÜZÜLDÜM.YAZILANLARA KESİNLİKLE KATILMIYORUM.SAMSUN FİRMASI BEKLEMEKLE ÇOK AKILLI DAVRANDI.SONY K750 TELEFONUYLA YARIŞAMAZ.GEÇ ÇIKMASININ SEBEBİDE 750 DEKİ SORUNLAR ve İSTEKLER BU TELEFONA İLAVE EDİLDİ.ÖZELLİKLE TV YE BAĞLANTISI SÜPER BİR VİDEO KAMERA GİBİ KULLANABİLİYORSUNUZ.WORD EXELL PDF DOSYALARINI BİREBİR AÇIYOR.ŞİMDİ SORARIM SONY K 750 YE ÖZELLİKLERİ YAN YANA KIYASLAYIN HANGİSİ KALİTELİ TELEFON.KARAR SİZİN.AMA BEN K750 TELEFONUMU İADE EDİP AZ ÖNCE D600 ALDIM.KUSURA BAKMAYIN.
    BU ARAD RESİM VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ ÇOK İYİ.ORTAÖ IŞIK DURUMUNU HALLEDİN GERİSİNİ D600 BIRAKIN.
  • süper ve ötesi bir telefon ben sadece ses bakımından nasıl onu çook merak ediyorum fotosunu anladık video'ya diyecek yok ekran kalitesi desen süper sadece ses k750 kadar var mı k750'nin ekolayzırını full yapınca süper oluyodu bunun ses ne kadar ayrıca D600 'de ekolayzır varmı MeGaBaSS felan ¿
  • evet ses kalitesi gerçekten çok güzel.ve çift hoparlör kullanmışlar.3d ses özelliği var ses konusunda hiçbir sorun yokk.çok kaliteli .Tv yede bağladım tvde video ve resim görme değil.tüm telefonun menüsünü görüp oturduğunuz yerden dev ekranda işinizi hallediyorsunuz.
  • telefonu dün arkadaşımda gördüm.....süper bi telefon....şimdi siteleri geziyorum...uygun fiyatlı bi site görürsem hemen alıcam....770ytl'ye kadar düşen fiyatlar gördüm....bence gayet uygun...
  • ben telefonu ilk cıktıgı zaman aldım ama telefon beni gercekten hayal kırıklıgına ugrattı
  • telefonun zaten software ile ilgili olan kötü yönlerini yazmistim uzun uzun, bunun harici eger yakin çekime önem veriyorsaniz d600 almamanizi öneririm size cünkü yakin çekimde s700 1.3mp olmasina ragmen barindirdigi lensten dolayi cok cok daha iyi görüntü veriyor...

Not: Burda yakin cekimden kastim, bir defterden yazi yada thsirtten etiket resmi cekmekten bahsediyorum yani o mesafeden...

Bu benim icin cok önemli degil ve ben gercekten telefondan cok memnunum, su anki aklim olsa da gider yine bu telefonu alirdim...
  • d800 d730 i300 geliyor fazla değiştirdiğin için ben ce duramaz bunlardan birini alırsın sen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.