Şimdi Ara

++FLAŞ FLAŞ BÜYÜK SAMSUNG D600 İNCELEMESİ MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA++ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonucta 512 desteklyor ve 1gb sonra olabilir bu konuda yorum yaptım ama büyük ihtimalle böyle olur..mpeg4 oynatmanın espirisi 2 inç ekran, sanırım tel göründüğünden daha büyük, mp3 olayına sözüm yok eğer sony çalıştırıyorsa(w800i de arka planda çalıştığını biliordum) helal olsun , çıkış zamanı ve fiyatı(bluetooth kulaklıkla birlikte) hala iyimser geliyo bana, ha öyle gelirse süper olur, eksiğim olduğunu düşünmüyorum, bir prototip üzerinden tartışmak sağlıksız olur
  • Samsung'un menuleri falan neden bu kadar iğrenç ?
  • firmware upgrade ile bu bahsettiğiniz sorunlar aşılabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Şunu söylemek istiyorum....

W800i ki 512 mb gibi bir hafızayla gelen telefon 950-1000 arasında...Eğer d600'de bu fiyattan gelirse verilen paraya harbi yazık olur.....

D600 ün fiyatı belli oldu.telpanın sitesinde yazıyor! D600 ün nakit fiyatı 841ytl.bence bu fiyat gayet uygun,D500 ilk çıktığında daha pahalıydı,bu sefer samsung fiyatı iyi ayarlamış.bence W800i den daha uygun,açıkcası bu kadar düşük olacağını beklemiyordum! bravo samsunga!!!

w800i'nin kutu içeriğine ayrıntılı olarak bilmeyen birine iki telefonun fiyatını söylesen tabiki d600 der....

D600 ün kutu içeriğini biliyormusun ki? D600ün paketinde 64mb hafıza kartı var! ve çıkış fiyatı olarak da W800 ile 160ytl(W800 ilk çıktığında 1000ytl idi) fark var.aradaki fiyat farkı ile çok rahat 512mb hafıza kartı alınabilir.yani toplamda 1000ytl ye 512mb+64mb+88mb(kendi hafızası)=664mb alınabilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 19 Eylül 2005, 23:04:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

firmware upgrade ile bu bahsettiğiniz sorunlar aşılabilir mi acaba?

daha telefon gelmedi, daha kimse emimn değil ama varsa böyle sorunlar biraz zor açıkçası
  • D600 çok hayran olduğum bir telefondu.Örnek fotoğrafları, görene kadar.
    Gerçekten iyi değil.Kullandığım K750 bunu oyar geçer fotoğraf konusunda.Ama örnek vido izledim ve de N90'a basar, benim görüşüm.Bir de radyo yok, bu bence eksiklik.Ses kalitesi iyi olamalı, çift stereo hopelör var.Menüleri biraz karışık.Ve de rka planda mp3 çalamıyor ki bence bu büyük eksiklik.

Açıkçası ben flaşını merak attim.K750/W800'den etkilimidir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomber

D600 çok hayran olduğum bir telefondu.Örnek fotoğrafları, görene kadar.
    Gerçekten iyi değil.Kullandığım K750 bunu oyar geçer fotoğraf konusunda.Ama örnek vido izledim ve de N90'a basar, benim görüşüm.Bir de radyo yok, bu bence eksiklik.Ses kalitesi iyi olamalı, çift stereo hopelör var.Menüleri biraz karışık.Ve de rka planda mp3 çalamıyor ki bence bu büyük eksiklik.

Açıkçası ben flaşını merak attim.K750/W800'den etkilimidir acaba

flaşı K750i ve W800i kadar etkili değil. fuarda incelemiştim.SE da çift flaş var ve de harici flaş da takılabiliyor.
  • mpeg4 formatında video kayıt yapıyormuş ve 352x288 piksel diye duydum, böyleyse en azından videoda öne geçer,örnek fotolar biraz hayal kırıklığı yaratıyo tabi de, o kadar kötü sayılmas, acaba yakın çekim kaymış mı? çok merak ediyom şu makinayı çıksada bi görsek
  • up*
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

mpeg4 formatında video kayıt yapıyormuş ve 352x288 piksel diye duydum, böyleyse en azından videoda öne geçer,örnek fotolar biraz hayal kırıklığı yaratıyo tabi de, o kadar kötü sayılmas, acaba yakın çekim kaymış mı? çok merak ediyom şu makinayı çıksada bi görsek

video ve çift hoparlör en net artıları
  • bence en net farkı= office uygulamaları,tv çıkışı,3d ses,2inç 240x320 piksel ekran(eğer tam ekran video oynatma yoksa toplanıp samsung mühendislerini dövelim), çift hoparlör, antibakteriyel kaplama(o da ne yaa????) , çok merak ediyom vala, samsung çok güveniyo kendine d600 konusunda, çıksada artık bi incesek
  • d600 ü cebit te kullandım hastası kaldımyaaa o ekranın kalitesi neydi öyle.bu kalitede başka ekran görmedim .ayrıca telefonun boyutuda büyük değil.tuş takımını açıncada bence çok büyük olmuyor.telefonun sevdiğim yönlerinden biriside çabuk açılması.

telefonun kapağı kapalıyken tuş kilidini açıp herşeyi yapmak mümkün.Flaş w800 kadar iyi olmasada iyi.ses kaliteside mükemmel.gerçi kalabalıkta duymak için biraz kulağıma yaklaştırmam gerekti ama çok kaliteli geldi bana.telefonun bu özellikler yanıında en büyük avantajıda fiyatı.telpa nın sitesinde 840 ytl yazıyor.fakat daha stoklarda yok.arkadaşların dediği gibi ekim ayının başı veya ortasında stoklara gelmesi bekleniyor.haryırlısıyla bi çıksada detaylı incelesek.

• çekilen videolar çok kaliteliymiş!!! valla şaşırdım bu işe bir dakikalık video 4-5 mb yer tutuyo. Ayrıntlı inceleme ve foto- videoları indirmek için link:

http://www.mobile-review.com/review/samsung-d600-en.shtml
  • ewt bende baktım ama 3gp mpeg4 de olsaydı ikisinden istedigini seçebilseydin daha iyi olurdu
  • yoo? dikkat edersen video codec'i mpeg4, h263 değil o yüzden kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

d600 asla müzik telefonu olamaz

BENCE EN ÖNEMLİ ARTISI BLUETOOTH'DAN MÜZİK DİNLEYEBİLMEK.. ÖZGÜR MÜZİK... FORZA D600
  • Negatif yönlerinden biride E630'a benzemesi.Özellikle yön tuşlarının olduğu kısım.D500 daha kendine has şekilliydi.
    Fiyata ben inanmıyorum.D500 de de çıkmadan fiyat vardı ama piyasaya daha pahalı çıktı.
  • vallahi arkadaşlar video kaydı süpermiş bakıcam birazdan indiriyyorum .. fotoğraf kaliteside idare ederse alırım çünkü ofice uygulamarlını çalıştırıyor dedi bi arkadaş bana ofice lazım 6630 dan sonra k750i de aradığım en önemli özellik oydu şimdik bunda varsa geçerim hem ekran kalitesi daha iyi yaw hemde t.v out çıkışı var.. 2 hopörlerde iyi
  • arkadaşlar vallahi sırf video kaydı için bile alınır bu tel yaw süper çıktı :)
    n90 dan daha iyi sebebi ise söyliyim

352x288 19.29fps d600

352x288 15.00 fps n90 yani fps lerden dolayı d600 daha iyi video çekiyor.
  • d600ün video örneğine baktım n90dan çok daha kaliteli akıcı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.