Şimdi Ara

++FLAŞ FLAŞ BÜYÜK SAMSUNG D600 İNCELEMESİ MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA++ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shady_tr

Şunu söylemek istiyorum....

W800i ki 512 mb gibi bir hafızayla gelen telefon 950-1000 arasında...Eğer d600'de bu fiyattan gelirse verilen paraya harbi yazık olur.....

D600 ün fiyatı belli oldu.telpanın sitesinde yazıyor! D600 ün nakit fiyatı 841ytl.bence bu fiyat gayet uygun,D500 ilk çıktığında daha pahalıydı,bu sefer samsung fiyatı iyi ayarlamış.bence W800i den daha uygun,açıkcası bu kadar düşük olacağını beklemiyordum! bravo samsunga!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Şunu söylemek istiyorum....

W800i ki 512 mb gibi bir hafızayla gelen telefon 950-1000 arasında...Eğer d600'de bu fiyattan gelirse verilen paraya harbi yazık olur.....

D600 ün fiyatı belli oldu.telpanın sitesinde yazıyor! D600 ün nakit fiyatı 841ytl.bence bu fiyat gayet uygun,D500 ilk çıktığında daha pahalıydı,bu sefer samsung fiyatı iyi ayarlamış.bence W800i den daha uygun,açıkcası bu kadar düşük olacağını beklemiyordum! bravo samsunga!!!

w800i'nin kutu içeriğine ayrıntılı olarak bilmeyen birine iki telefonun fiyatını söylesen tabiki d600 der....

• arkadaşlar bu telefonu bence almaya değmez. d-500 den tek farkı kamerası.bakın RADYO yok, Hafıza kartı yok.ALma niyetim vardı ama vazgeçtim.Bence değiştirmeye değmeyecek bir ürün.Samsung bu sefer sınıfı geçemedi. ayrıca çektiği resimleri inceledim.Hiç net değil gündüz çekimleri olmasına rağmen berbat görüntüler. k750i bundan çok daha kaliteli resim çekiyor .oda 2MP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icono -- 18 Eylül 2005, 14:20:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: icono

arkadaşlar bu telefonu bence almaya değmez. d-500 den tek farkı kamerası.bakın RADYO yok, Hafıza kartı yok.ALma niyetim vardı ama vazgeçtim.Bence değiştirmeye değmeyecek bir ürün.Samsung bu sefer sınıfı geçemedi. ayrıca çektiği resimleri inceledim.Hiç net değil gündüz çekimleri olmasına rağmen berbat görüntüler. k750i bundan çok daha kaliteli resim çekiyor .oda 2MP

hafıza kartı warrbide arkadaşlar bu tel ne zaman çıkıcak bilgisi olan

• ay onuna kadar çıkar yada dieğr ay
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

ay onuna kadar çıkar yada dieğr ay

eyvallah teknodesence satışları k750 yi geçermi
  • bu söylemek çok zor ama d500 tasarımı ile falan baya iyiydi çıktığı zaman, d600ün tasarımı d500 kadar iyi değil

tutulur ama çok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 18 Eylül 2005, 17:36:12 >
  • Allah için Güzel telefon şimdi
  • eksiği çok bence..

d500ün tk eksiği hafıza kartıydı ama bunun eksiği üst model olduğu halde fazla.çünkü neredeyse tüm rakiplerinde oto kokus makro çekim radyo vs var ve onlar arka plandan mp3 çalabiliyor ama bu telefon yapamıyor.
  • tip olarak d500 basar basar geçer buna
  • kesinlikle.

telefon d500e göre birçok yenilik getirdi ama o yenilikler yarım yamalak
  • müzik telefonu kategorisindeki telefonlar
    w800i-n91-d600 arasında
    bence;
    trde en çok w800i satar onu d600 takip eder n91 tezgahlarda sıranın kendisine gelmesini baya bi bekler
  • gren ilk defa sana katılmıyorum d600 müzik telefonu olamaz.

çünkü, sadece ses kalitesi iyi ama mp3 parçalarını arka planda çalamıyor fm radyo yok ve microsd hafıza desteği çok fazla arttırılmıyor

n91 dahili 4gb hafızaya sahip w800de 4gb destekliyor

d600 asla müzik telefonu olamaz
  • kategori olarak müzik telefonu olur d600
    nasıl foto çekimi başarısız olan n90 kamera telefonu kategorisinde ise
    d600de eksik özellikleri olsada müzik telefonu

tabiki k750i ve w800i ile yarışacak özelliklere sahip değil ama çift stero hoparlörü onu müzik telefonu kategorisine sokar sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 18 Eylül 2005, 17:55:50 >
  • iyi cevaptı gren

ama n90 sadece kamera değil aynı zamanda bir smartphone
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

üzdü beni samsung,hemde çoooook.d500 deki problem hala devam ediyor;aynı anda 2 işlem yapamıycaz yine

bu mu bütün problemin? mp3 dinlerken başka bi şey yapamaman çok mu büyük eksiklik? yani bir özellik yok diye bütün telefonu öldürdün!!!

arkadaş bazılarımız bu telefonları aynı zamanda mp3 çalar olarakta alıyo olabilir.. mesela bende bundan sonra alacağım telefonda bu özelliği arıyacam. ama yoksa sağlık olsun ipod devam ederiz.. ama genede olmaması bence bu telefonu yok eder..

• mp3 lerin arka planda çalışması kesinlikle olmalı
  • katılıyorum
  • baştan söylemek gerekirse incelemede büyük eksiklikler var.. ben bir dergide okuduğuma ve internette yaptığım araştırmaya göre olay bu incelemeye bazı konularda zıt. incelemelerde cihazın hiçbir negatif yönünü bulamamışlar(radyodan bahsetmemişler ama), şimdi yanlışları düzeltelim:
    -128 veya 256 mb değil, bu makina 512 mb destekliyo, kanımca 1 gb'de destekler çünkü s700i içinde resmi sitesinde 128 mb destekliyo diyordu, halbuki bazı satış sitelerinde 1 gb kartları garantili olarak satıyo + tanıtım videosunda "hafızası 1gb kadar artırılabiliyor" diyor
    -ofis excel, word, powerpoint çalıştırabilidiği atlanmış, asıl güzellik ise bu uygulamaların ve fotoların bilgisayara gerek kamadan televizyonda ve barkovizyonda izlenebilmesi
    -mp3 playerin arkada çalışmaması gayet normal, aksini ancak işletim sistemli telefonlar tarafından yapılabilir, yani 3650 ile karşılaştırmak manasız, eger aksini istiyosan symbianlı tel al, w800 arka planda çalıştırıyor ama dikkatinizi çekerim onda 3d ses desteği yok
    -ayrıca ekranı d500 den büyük, ve mpeg oynatabiliyor yani makinada film izlenebilir, acaba tam ekran izlenebilirmi onu merak ediyorum
    -makinanın çıkış tarihini mart 2006 olarak okudum(bence çok geç, ve inandırıcı gelmedi)
    -fiyatı için 841 ytl çok iyimser bu makina en az 1000 ytlden açılacak...
    -sonuç olarak çoğu konuda w800 ve n90'ı alt etmiş bir makina ortaya çıkacak, çok güzel bir görünüşü var makinenin, bekleyin ve görün...

• quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

baştan söylemek gerekirse incelemede büyük eksiklikler var.. ben bir dergide okuduğuma ve internette yaptığım araştırmaya göre olay bu incelemeye bazı konularda zıt. incelemelerde cihazın hiçbir negatif yönünü bulamamışlar(radyodan bahsetmemişler ama), şimdi yanlışları düzeltelim:
    -128 veya 256 mb değil, bu makina 512 mb destekliyo, kanımca 1 gb'de destekler çünkü s700i içinde resmi sitesinde 128 mb destekliyo diyordu, halbuki bazı satış sitelerinde 1 gb kartları garantili olarak satıyo + tanıtım videosunda "hafızası 1gb kadar artırılabiliyor" diyor
    -ofis excel, word, powerpoint çalıştırabilidiği atlanmış, asıl güzellik ise bu uygulamaların ve fotoların bilgisayara gerek kamadan televizyonda ve barkovizyonda izlenebilmesi
    -mp3 playerin arkada çalışmaması gayet normal, aksini ancak işletim sistemli telefonlar tarafından yapılabilir, yani 3650 ile karşılaştırmak manasız, eger aksini istiyosan symbianlı tel al, w800 arka planda çalıştırıyor ama dikkatinizi çekerim onda 3d ses desteği yok
    -ayrıca ekranı d500 den büyük, ve mpeg oynatabiliyor yani makinada film izlenebilir, acaba tam ekran izlenebilirmi onu merak ediyorum
    -makinanın çıkış tarihini mart 2006 olarak okudum(bence çok geç, ve inandırıcı gelmedi)
    -fiyatı için 841 ytl çok iyimser bu makina en az 1000 ytlden açılacak...
    -sonuç olarak çoğu konuda w800 ve n90'ı alt etmiş bir makina ortaya çıkacak, çok güzel bir görünüşü var makinenin, bekleyin ve görün...

guzel yorum yapmissin arkadasim ama senin de yanlislarin oldugu gozume carpti.. D600 icin resmi artirilabilir hafiza miktari 512 mb dir.. 1 gb hafiza kartini kullanman icin telin once piyasaya cikip yayginlasmasi ve 1 gb i destekleyen yazilim guncellemesinin cikmasi gerekiyor..
    radyoya gelince, bu telde radyo yok.. beklemeye ya da ayrintli incelemeye gerek yok..
    mp3 playerin arka planda calismamasi hic te normal degil.. cunku bu ozellik sadece isletim sistemli tellerin yapabilecegi bir sey degil.. isterse bunu da ekleyebilirdi, ama yok.. ayrica symbian isletim sistemine sahip olmayan sony ericsson un K500i, K700i, K750i, W800i, K600i, W550i, Z800i gibi tum modellerinde arka planda hem mp3 dinleyip, hem oyun oynamak, hem de internete girmek mumkun.. buna ne diyeceksin peki? ayni turde bir sistemi samsung, motorola, nokia, siemens gibi ureticiler de ekleyemez mi sence?
    mpeg dedigin mpeg4 (uzanti mp4 oluyor) ise bu tum marka ve modellerin isletim sistemi olmayan modellerinde standart bir ozellik artik zaten.. yani yeni bir sey degil.. tam ekran video oynatma buyuk ihtimalle vardir herhalde.. 5 saat video kayit, 2 mp kamera, 352x288 piksel video kayit koyup tam ekran oynatma ozelligini eksik birakmak cok komik olur bence.. ve rakiplerinden geri kalir bu durumda..
    telin cikis tarihi 2006 mart degil ekim 2005, fiyat da 841 milyon, dogru.. telpa nin sitesine bakabilirsin..

sonuc olarak gorunus guzel ve karizma, ozellik full olsa da K750i yi alt edebilecek kapasitede bir model degi
    l bence..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.