Şimdi Ara

++FLAŞ FLAŞ BÜYÜK SAMSUNG D600 İNCELEMESİ MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA++ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YAKAZA

candid ARKADAŞ RESİMLERİ KOYDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER. BEN BECEREMEMİŞTİM DE
    rica ederim..
  • Böyle gelicekse hayal kırıklığı bencede... Belki de Samsung'un, Nokia gibi ticari emeller içinde telefon üretmediğini düşündüğüm için bu model beni hayal kırıklığına uğrattı... Samsung her seferinde ileri giden bi marka çünkü, keşke mail falan atıp firmaya bildirme şansımız olsa şu yönleri eksik telefonun gibisinden, bir nevi tester yada sağduyulu vatandaş olayı :)
  • samsung telefonlarda nokiaya özenti var sanki hep eksik birşeyler yapıyor ikiside
  • d500 neyki d600 ne olsun
  • kamerası k750ininki kadar kaliteli değil
  • yalnız video çekim kalitesi olarak k750i den daha iyi.ayrıca ekran kalitesi , büyüklüğü ve dış görünüş olarak ta d600 k750i den daha iyi.
  • k750 döver bunu
  • yahu dereyi görmeden paçayı sıvamayınız! adam telefonda birkaç eksiklik olduğunu söylüyor fakat muhtemelen telefonun prototip olmasından kaynaklandığını belirtiyor.ne malum samsungun bu eksiklikleri daha sonra gidermeyeceği??? daha bi durun bakalım yaw!!!
  • dimi yani . ama bence gideremez satışı çıktı bile yurtdışında

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

yahu dereyi görmeden paçayı sıvamayınız! adam telefonda birkaç eksiklik olduğunu söylüyor fakat muhtemelen telefonun prototip olmasından kaynaklandığını belirtiyor.ne malum samsungun bu eksiklikleri daha sonra gidermeyeceği??? daha bi durun bakalım yaw!!!

• de get lan ne dion sen abimde var k750i resim çekmesi daha iii eksikleri vaarmışmış saçmalama d 600 k750 kadar gelişmiş diil resimlerde gördük ayrıca oto focus var k750 de d600 de yoqqqqq DaNdİk SaMsUnG

quote:

Orjinalden alıntı: thunder9

yalnız video çekim kalitesi olarak k750i den daha iyi.ayrıca ekran kalitesi , büyüklüğü ve dış görünüş olarak ta d600 k750i den daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoo

de get lan ne dion sen abimde var k750i resim çekmesi daha iii eksikleri vaarmışmış saçmalama d 600 k750 kadar gelişmiş diil resimlerde gördük ayrıca oto focus var k750 de d600 de yoqqqqq DaNdİk SaMsUnG

quote:

yalnız video çekim kalitesi olarak k750i den daha iyi.ayrıca ekran kalitesi , büyüklüğü ve dış görünüş olarak ta d600 k750i den daha iyi.

arkadaşım dikkat edersen resim çekmesi daha iyi demiyor! videosu daha iyi diyor.hem zaten otofocusun video ile bir alakası yok!

• quote:

dimi yani . ama bence gideremez satışı çıktı bile yurtdışında

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

yahu dereyi görmeden paçayı sıvamayınız! adam telefonda birkaç eksiklik olduğunu söylüyor fakat muhtemelen telefonun prototip olmasından kaynaklandığını belirtiyor.ne malum samsungun bu eksiklikleri daha sonra gidermeyeceği??? daha bi durun bakalım yaw!!!

bi yanlışın olmalı,yurtdışında da satışı çıkmadı!

• K750 den iyi resim çeken telefon çıkmadı henüz.D600 dahil.D600 resimlerinde ışığı dengeleyememe sorunu var hala, D500 deki gibi.Ayrıca K 750 resimlerindeki renk canlılığını henüz hiç bir 2mp yakalyamadı,nokianın N serisi bile bu renk canlılığını veremiyor.
    Videosuna gelirsek D600,E 720 ve N90 nın yanına şimdilik hiç bir telefon yaklaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartannyan -- 4 Ağustos 2005, 1:05:21 >
  • bikaç eksik dışında özelliklerimüthiş. amtip bana gore deil
    mesela 5 ayrı çözünürlük te foto çekme bu k750i de yok bence olması gerekirdi
    ama d600 de de radyo yok işte karşılıklı eksikler fazlalıklar war
    ama ama.. ben k750i derim tip olarak d500 bana gore deil. k750i çok daha guzellll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 4 Ağustos 2005, 23:59:59 >
  • video cekimi kesinlikle k750 den daha iyi,ekranida daha kaliteliymis

ama foto cekiminde k750i bir adim önde
  • Çok lazımdı, iyiki çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

SANKİ HERKES GİDİP 4GB KART ALACAK ,4GB LİK KART 588€ SU ANDA BE.YOK 4GB A KADAR YUKSELİYORMUS TA SOOLEMİS TE BOOLEMİSTE.2 DE 1 W800 4GB OLUYOMUS DEMEK PARA ETMİYOR ARKADASİM UZERİNE ALİNMA BUNU HERKES YAPİYOR BENDE ARTİK SOOLEME İHTİYACİ DUYDUM..

KİMSE BİLGİSAYAR ALİRKEN,BAK BUNUN İSLEMCİ 2GHZ AMA 4GHZ OLUYO,RAMİ 256MB AMA 4GB YAPABİLİRSİN HDD 80 AMA 200GB LİK 2 TANE TAKABİLİRSİN BAK NE SUPER İMKANLARİ VAR DEMİYOR DİMİ.

@crash
    @delaktir
    @thesiver

ben piyasadaki diğer telefonlarda olupta bu telefonda olmayan özelliklerden bahsettim ??! sadece 4gb desteği yok diye telefonu kötülemiyorum.. 512 mb yada 256 mb kart desteği bile yok.. bunu dile getiriyorum.. gördüğün gibi orda maddeler halinde farkettiğim eksikleri dille getiriyorum.. daha başka eksikler bulursam onlarıda altına ekliyecem..

3 yıldır moto t190 kullanıyorum.. artık gına geldi.. telefonumu değiştirecem.. şuan için benim için en iyi çözüm w800i ben durmadan tel değiştiren biri değilim; buna gücüm yok.. 3 yıldır moto kullandım.. w800i alıncada bi 4 ,5 yıl bozulmazsa/ölmezse kullanıcam.. onun için 4gb desteği ileriye dönük olarak benim için önemli saygılar

arkadasım sen telefondan isteneden daha fazlasını istiyorsun su yok bu yok 256mb kadar yükseltiliyorsa çok güzel eğer buda bana yetmiyor diyorsan

git packer pc al casper in o senin işini görür seni anca o tatmin eder adamlar seker gibi tel yapmışlar ordada arkadaslar media oynatıcı çalarken altta birsey yapamıyor diyorlar biride sarj az gidiyor diyor media oynatırken altta işlem yapan sorunsuz bir tele rastlamadım şuana kadar çoğu ya kitleniyor donuyor bir süre sonra yada telde yavaslamalar baslıyor varsada cok azdı bak seni tatmin edicek bir tel biliyorum ben sen bunu al

http://www.gsmarena.com/samsung_i300-1104.php

• quote:

Orjinalden alıntı: scanregrestore

quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

SANKİ HERKES GİDİP 4GB KART ALACAK ,4GB LİK KART 588€ SU ANDA BE.YOK 4GB A KADAR YUKSELİYORMUS TA SOOLEMİS TE BOOLEMİSTE.2 DE 1 W800 4GB OLUYOMUS DEMEK PARA ETMİYOR ARKADASİM UZERİNE ALİNMA BUNU HERKES YAPİYOR BENDE ARTİK SOOLEME İHTİYACİ DUYDUM..

KİMSE BİLGİSAYAR ALİRKEN,BAK BUNUN İSLEMCİ 2GHZ AMA 4GHZ OLUYO,RAMİ 256MB AMA 4GB YAPABİLİRSİN HDD 80 AMA 200GB LİK 2 TANE TAKABİLİRSİN BAK NE SUPER İMKANLARİ VAR DEMİYOR DİMİ.

@crash
    @delaktir
    @thesiver

ben piyasadaki diğer telefonlarda olupta bu telefonda olmayan özelliklerden bahsettim ??! sadece 4gb desteği yok diye telefonu kötülemiyorum.. 512 mb yada 256 mb kart desteği bile yok.. bunu dile getiriyorum.. gördüğün gibi orda maddeler halinde farkettiğim eksikleri dille getiriyorum.. daha başka eksikler bulursam onlarıda altına ekliyecem..

3 yıldır moto t190 kullanıyorum.. artık gına geldi.. telefonumu değiştirecem.. şuan için benim için en iyi çözüm w800i ben durmadan tel değiştiren biri değilim; buna gücüm yok.. 3 yıldır moto kullandım.. w800i alıncada bi 4 ,5 yıl bozulmazsa/ölmezse kullanıcam.. onun için 4gb desteği ileriye dönük olarak benim için önemli saygılar

arkadasım sen telefondan isteneden daha fazlasını istiyorsun su yok bu yok 256mb kadar yükseltiliyorsa çok güzel eğer buda bana yetmiyor diyorsan

git packer pc al casper in o senin işini görür seni anca o tatmin eder adamlar seker gibi tel yapmışlar ordada arkadaslar media oynatıcı çalarken altta birsey yapamıyor diyorlar biride sarj az gidiyor diyor media oynatırken altta işlem yapan sorunsuz bir tele rastlamadım şuana kadar çoğu ya kitleniyor donuyor bir süre sonra yada telde yavaslamalar baslıyor varsada cok azdı bak seni tatmin edicek bir tel biliyorum ben sen bunu al

http://www.gsmarena.com/samsung_i300-1104.php

bana önerdiğin telefonda 5 para etmez d600 de ??! beni anca n91, w800, yada moto slvr tatmin eder

• Şunu söylemek istiyorum....

W800i ki 512 mb gibi bir hafızayla gelen telefon 950-1000 arasında...Eğer d600'de bu fiyattan gelirse verilen paraya harbi yazık olur.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 17 Eylül 2005, 23:12:14 >
  • samsung çabuk ciziliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.