Aldığımız son bilgilere göre 500 mesajı silinen vatandaşımız etrafa korkular saldı. İçtikten sonra DH'nin en işlek caddelerinden biri olan Konu Dışı caddesin'de vatandaşlara saldırdı. Etraftaki insanları tehtid edip civardaki mağazaların camlarını kırdı.
Ardından Laptop bilgisayarınıda alarak Vadinin en yüksek apartmanına çıkıp intahar etmeye kalkıştı .
"O benim alın terimdi, onu çaılşarak, yazarak kazanmıştım, onunla küçük ama güzel hayallerim vardı" diyerek intahar etmek istedi...
Olay yerine ulaşan güvenlik güçleri, admin ve modlar intahara kalkışan 500 mesajı gitmiş vatandaşı önce yatıştırmaya çalıştılar ama vatandaşımız vazgececek gibi değildi.
" Ya bana 500 mesajımı geri getirirsiniz yada önce bilgisayarımı virüslerle boğarım sonrada kendimi atarım " dedi bunu üzerine yetkili adminler ve etraftaki bazı yardım sever vatandaşların yardımlarıyla tekrar 500 mesajı vatandaşın adresine gönderilerek aşağıya inmesini sağladılar..
Ardından şahıs sorgulanmak üzere adminler tarafından forumkol'a (karakol) çağrıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor...
Off git başımızdan seni beyaz. Git lanet olasıca torunlarına anlat bunları.
quote:
Orijinalden alıntı: M-PB
Hey nigga. Senin sorunun nedir pislik zenci ?
quote:
Orijinalden alıntı: M-PB