Şimdi Ara

Flaş konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 60d+50mm1,8 + 18-135 objektiifim var . ben iç dış amatör profil fotoğrafları içn flaş almayı düşünüyoum young 560 şu an mantıklı gibi geliyor ama tetikleyici olsun flaşta dikkat edilmesi gereken özellikler olsun çok bir bilgim yok sizce nasıl bir flaş almalıyım . 170 tl civarı bütçem var

• 560 güzel flaş, ben mark II sini kullanıyorum mark III de adahili alıcı var ve bildiğim kadarıyla 60D ile tetiklenebiliyor.
    Yalnız dış mekanda kullanacaksanız TTL ölçümlü flaşa ihtiyaç duyabilirsiniz. Yani ayarı manuel yapayım derken anı kaçırmak istemiyorsanız (düğün fotoğrafları gibi)
  • Benimde bir sorum vardı.Bu YN560 flaşı herhangi bir aparat kullanmadan makineye takmadan patlatabilir miyiz? Böyle bir özelliği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Benimde bir sorum vardı.Bu YN560 flaşı herhangi bir aparat kullanmadan makineye takmadan patlatabilir miyiz? Böyle bir özelliği var mı ?

bunu yapamıyor malesef bildigim kadari ile 2 tane tetikleyici, sadece 560mark3 modeli icinse 1 tane tetikleyici kullanmaniz gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Benimde bir sorum vardı.Bu YN560 flaşı herhangi bir aparat kullanmadan makineye takmadan patlatabilir miyiz? Böyle bir özelliği var mı ?

bunu yapamıyor malesef bildigim kadari ile 2 tane tetikleyici, sadece 560mark3 modeli icinse 1 tane tetikleyici kullanmaniz gerekiyor

o zaman 1 flaş birde alıcı ve verici mi alacağız ?
  • quote:

Yaparsınız.

Slave mod a alıp makinenizin dahili flash ını patlatırsanız yongnuo da patlar. Eğer benim flashım etkilemesin diyorsanız ev değerini düşürürsünüz. Fazla etkisi olmaz. Difüzörle de yumuşatırsınız güzel sonuçlar oluşur. Ama yongnuo nun canon için TTL desteği olan flashları var. Onlara bakın derim. TTL ölçümü yaparak patlatmak çok daha düzgün sonuçlar almanızı sağlayacaktır.
  • TTL derken,kusura bakmayın.Bu flaş konusunda hiç bilgim yok ve bahsettiğiniz flaşın linkini alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

TTL derken,kusura bakmayın.Bu flaş konusunda hiç bilgim yok ve bahsettiğiniz flaşın linkini alabilir miyim?

http://www.canonturk.com/wp/2712-yongnuo-yn-468-ii-ttl-flas-incelemesi.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.