Şimdi Ara

Flaş Oyunları Kasma Sorununa Yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım Sistemi Mevcut Fan Sıcaklığınıda Koyma Gereksiminde Bulundum Çözümü Daha Kolay Bulabilmeniz İçin Ben Bu Flaş Oyunlarından Artık Bıktım Desem Yeridir Kasma Sorunu Flaş Oyunların Hepsinde Var Ne Yapmamı Önerirsiniz Yardımlarınız Bekliyorum...!
     Flaş Oyunları Kasma Sorununa Yardım...! Flaş Oyunları Kasma Sorununa Yardım...!

• Hocam makinede ekran kartı var mı. Olsa bile o işlemciyle win7 ne kadar gider bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusniqaM

Bilgisayarım Sistemi Mevcut Fan Sıcaklığınıda Koyma Gereksiminde Bulundum Çözümü Daha Kolay Bulabilmeniz İçin Ben Bu Flaş Oyunlarından Artık Bıktım Desem Yeridir Kasma Sorunu Flaş Oyunların Hepsinde Var Ne Yapmamı Önerirsiniz Yardımlarınız Bekliyorum...!
     Flaş Oyunları Kasma Sorununa Yardım...! Flaş Oyunları Kasma Sorununa Yardım...!

ilk olarak psunuz ve işlemciniz size elveda diyor. güç kaynağı doğru voltaj veremiyor. işlemcide 101 derece. ilk olarak işlemci fanını temizleyin termal macununu yenileyin öyle deneyin

• Ekran Kartıda Gördündüğü Gibidir Hocam...
     Flaş Oyunları Kasma Sorununa Yardım...!
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Hocam Termal Macun Sürülmüşdür Fan Yeni Taktırdım Hatta Güç Kaynağı Değiştirmem Mi Gerekiyor Acaba..!
  • Yardım Edebilecek Kımse Yok Mu Arkadaşlar...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.