Şimdi Ara

Flaş seçimi hakkında yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha iyi ışık ve daha iyi fotograflar icin flaş almaya karar verdim ama hangisini almaliyim su anda kestiremiyorum acikcasi flaslar hakkinda bi bilgim yok bana ogrenebilecegim bilgi edinebilecigim sitede inerebikirseniz sevinirim kafamda iki tane flas var nissin di 866 mark ıı ve yongnuo yn-560 hangisini tercih etmeliyim bu arada makine canon 7D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeniz varsa Canon'nun kendi flaşlarını tercih edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bütçeniz varsa Canon'nun kendi flaşlarını tercih edin

Hocam O Kadar Vermek İstemiyorum Açıkcası Çünkü Flaş Hakkında O Kadar Bilgim Yok. Yorumlarda Okuduğum Kadarıylada Nissin i Felan Çok Övüyorlar Sizin Bana Canon u Tavsiye Etme Sebebiniz Nedir Acaba ?
  • Marka flaşları makine ile çok uyumlu çalışıyorlar ve oldukça kaliteliler.Ancak ben Nissin'den çok memnunum.Malzeme kalitesi ve gücü gayet yeterli.Sizin baktığınız model Nissin'in en iyi flaşı ve çok memnun insanlar.Nissin varken yougnuo'lara bakmayın bile
  • Peki Üstadım Benim Flaş Hakkında Yeterli Bilgiyi Bulabileceğim Bi Site Var mı Canonturk teki Konuya Baktım Nissinle İlgili Bi Konusu Yok İncelemelerde. Yaratıcı Flaş Kullanımı Hakkında Ders Tarzı Bi Site Var mı Acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Peki Üstadım Benim Flaş Hakkında Yeterli Bilgiyi Bulabileceğim Bi Site Var mı Canonturk teki Konuya Baktım Nissinle İlgili Bi Konusu Yok İncelemelerde. Yaratıcı Flaş Kullanımı Hakkında Ders Tarzı Bi Site Var mı Acaba

Faydalı olacaktır ;

http://www.bascek.com/konu/harici-flas/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Peki Üstadım Benim Flaş Hakkında Yeterli Bilgiyi Bulabileceğim Bi Site Var mı Canonturk teki Konuya Baktım Nissinle İlgili Bi Konusu Yok İncelemelerde. Yaratıcı Flaş Kullanımı Hakkında Ders Tarzı Bi Site Var mı Acaba

Faydalı olacaktır ;

http://www.bascek.com/konu/harici-flas/

Sharks Hocam Peki Ben Nissin 866 Mark II Aldığımda Canon 7D nin Tetiklediğini Söylüyorlar Bi Kaç Konuda Yani Flaş Makineden Bağımsızken Normal Dahili Flaş Gibi mi Patlıyor Yoksa Makinenin Tepesindeyken Patlamasından mı Bahsediyorlar ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör seçimi hakkında
    geçen yıl açıldı
    Seçim konusunda yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim flaşımda dahi var o özellik.Makinenin özelliği varsa arada kablo yada başka birşey olmadan tetikleyebiliyor makine flaşı

Bakın sizin makinenizdeki özellik ;

• @Sh@rKs-PoWeR

Allah Razı Olsun Hocam Teşekkür Ederim.
  • bütçeniz yeterli ise canon 580ex2 yada 600 ex olmadı nissin olmadı yongnuo 568 in tr ye gelmesini bekleyin oda güzel cihaz hss var canon 7d 5dm2 60d ile uzaktan harici birşey olmadan tetiklenebiliyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 7 Eylül 2012; 16:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

bütçeniz yeterli ise canon 580ex2 yada 600 ex olmadı nissin olmadı yongnuo 568 in tr ye gelmesini bekleyin oda güzel cihaz hss var canon 7d 5dm2 60d ile uzaktan harici birşey olmadan tetiklenebiliyorda

Kenan Hocam Açıkcası Sürekli Kullanmıycam O Yüzden 1.000 Lira Gibi Bi Rakamları Bağlamak İstemiyorum. O Yüzden Uygun Bi Nissin Almak İstiyorum Fiyatları Araştırıyorum. Bana Tavsiye Edebileceğiniz Bi Site Var mı Nissin Satan Güvenilir.
  • Arkadaşlar İlk Başta Olmasın Dediğim Oldu Bu Akşam Kısmetse Canon 580 EX II Flaş Alıyorum. İlk Defa İkinci El Bi Ürün Alıcam İnşallah Problem Yaşamam.
  • quote:

Bende buradan aldım ve hiç sorun yaşamadım ;

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nissin-di866-mark-ii-flas-canon-hemen-kargo-63453788

Hocam Flaşlar Hakkında Bilginiz Var Diye Sizden Alıntı Yaparak Yazıyorum Belki Soruma Cevap Verebilirsiniz Ümidiyle. Bugün Canon 580 EX II Flaş Aldım. Flaşta Slave Master Konusunu Çözdüm 7D İle Harici Olarak Çekebiliyorum Benim Asıl Sormak İstediğim Ben Makineyi Diyafram Öncelikli Moda ( AV Modu ) Aldığımda Makine Otomatik Moddaki Gibi Çakmıyor Yani Otomatik Modda 1/60 la Çekiyorsa AV Modunda 1/4 Enstantenelerine Kadar Düşüyor Sizce Ne Yapmam Lazım.

• Bilemiyorum vallaha hocam.Makine öyle ölçüm yapıyor herhalde.Canon ana konusunda daha iyi yardımcı olurlar sanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.