Şimdi Ara

Flasdisk Sorunu Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Arkadaşlar Benim Flasdisk Hata Verip Duruyordu Banada bir Arkadas Önermisti Format Cdsini Tak Flasdiske Format At Demisti Aynen Yaptım Format Xp Cdsini Taktım Flasdiske Attım Formatı Sonra Flasdiski Calıstırıyorum Takınca Çıkarılabilir Disk olarak Görüyor Tıklatınca Lüften Sürücü Yerleştirin ve Bicimlendir Diyor Bicimlendiriyorum Bicimlendirilemedi Diyor Bununda Bi Sürücüsü Falanmı Var Acaba Kurmakmı Lağzım Flasdiskin markası kingston 1cg yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geceyry -- 14 Ağustos 2007; 12:05:27 >

• Bu programla biçimlendirmeyi dene:

USB DİSKLERİNİZE FORMAT ATMA
    SwissKnife V3.22

http://www.compuapps.com/download/Swissknife/swissknife.htm
  • kardes nasıl bicimlendiricez Yaptım Ama Bu programla Yine olmadı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geceyry

kardes nasıl bicimlendiricez Yaptım Ama Bu programla Yine olmadı ?

BELLEĞİNİ BAŞKA BİR BİLGİSAYARDA DENEDİN Mİ? Debeyebilirsen iyi olur, flash diskinde bozukluk olup olmadığı anlaşılır..
  • arkadaşlar bir flashdiski biçimlenmiyorsa bilinki içindeki entegresinin programı bozulmuştur yani sen arkadaşım onu garantiye vercen.. onu hayatta kurtaramassın..
  • Evet, başka bir bilgisayarda denemekte yarar var. USB girişinde de sorun olabilir.

Bende de olmuştu o. Benim bilgisayarımda çalışmayıp başka bir bilgisayarda canavar gibi çalıştı; fakat şimdi benimkinde de çalışıyor. Anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.