Şimdi Ara

FLASH 11 MODELLERİ HAKKINDA SORU? s/GTS/Rainbow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu modeller arasında ne gibi farklar var biraz araştırdım ama hemen hemen hepsi aynı piyasa durumu felan nedir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Flash
    Flash S
    GTS
    Rainbow

• http://tr.wikipedia.org/wiki/Renault_11

txe gts bu tür modeller 1990lı yılların başına kadar üretilmiş sonra ise rainbow flash flash s olmuş
  • peki aralarındaki fark nedir, bilginiz var mı?

hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydoogduu -- 20 Temmuz 2010; 18:00:04 >
  • GTS 1,4 motora sahip
    Rainbow 1,6
    flash 1,7

içlerinde en ekonomik olanı gts dir hatta gts için broadway ın hatcback i denilebilir..
  • flashlar hakkında pek bir bilgim yok geçenlerde birine binmiştim süspansiyon yok araçda sanki kasa üstünde yoldculuk yapıyorsun

flash / flash s daha iyi oluyor rainbow ise biraz daha düşük bir modeli txe , gts vs vs modelleri ise eski halidir

r11 avrupada piyasadan kalkınca 1995 e kadar flash , flash s ve rainbow olarak üretildi yani o modellere bak ne kadar yeni o kadar iyi
  • sadece motor farkımı var donanım olarak mesela kimisi otomatik cam kimisi manuel

bazılarının alt takım doğan şahin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

GTS 1,4 motora sahip
    Rainbow 1,6
    flash 1,7

içlerinde en ekonomik olanı gts dir hatta gts için broadway ın hatcback i denilebilir..

rainbow 1.4 olanda var.
  • peki 1.4 mü önerirsiniz 1.7 mi ikisinide kullanan yada test eden birisi oldumu

1.4 te çekiş problemi felan yaşanırmı ben pek zannetmiyorum ama almadan önce detaylı araştırmak istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydoogduu

peki 1.4 mü önerirsiniz 1.7 mi ikisinide kullanan yada test eden birisi oldumu

1.4 te çekiş problemi felan yaşanırmı ben pek zannetmiyorum ama almadan önce detaylı araştırmak istiyorum...

Bizim arkadaşta tüplü 1.4 var tazı gibi gidiyor.5 bin liraya aldı.Parasına göre güzel araç bence.
  • gts yani 1.4 olanlarda genelde elektrikli cam falan olmuyor rainbow en ideali bence biraz daha koyup fairway alabilirsiniz broadway`a gore daha ucuz ve daha hizli daha atak
  • Kardeşimde Flash S var

Normal flashlardan bir kaç donanım farkı var.

Farları daha geniş ön ızgarası dar,
    Sis farı,
    Yan destekli koltuklar,
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit (Kızıl ötesi uzaktan çekmiyor)

Güzel araba 1.7 ama yol tutuş adına çok fazla şey bekleme gittiği gibi durmuyor.
  • Merhaba arkadaşlar.

Renault 11 GTS klimalı Fransız üretimi ile yerli üretim Renault 11 GTS ve Renault 9 Broadway yedek parçaları uyumlu mudur? Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.