Şimdi Ara

flash belleğe attığım tüm dosyaları hasarlı uyarısı veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • flash belleğe attığım tüm veriler rar müzik,video dosyaları hasarlı uyarısı veriyor fad32 şeklinde formatladım yine aynı hata çıkıyor.ne yapmam gerekir okadar para verdik şimdi hiç birşry atamıyorum güvenemiyorum belleğe..ilgilenen herkese teşekkürler

• markası kinston 64 GB hyperx
  • Hocam size bir tavisiyede bulunmak istiyorum.

Flash bellekler kullanımı kolay portatif ve ergonomik ürünlerdir.Fakat sağladıkları yarar kadar bozulmaları ve çeşitli yazılımsal sorunlar çekarmalarıda meşhurdur.

Sizin sorununuza gelecek olursak aşağıda linkini vermiş olduğum programı indirip yükleyerek sorunu halletme olasılığınız yüksek.Ancak Flash Belleklede oluşan problerin birden fazla nedeni olabilir.

EaseUS Partition Master Programı ile Flash Belleğin Sürücüsünü Silin ve Yeniden Oluşturun.

Programın İndirme Linki:
    http://www.partition-tool.com/landing/home-download.htm

Not:Home Edition Versionunu İndireceksiniz.
    Probleminizi çözüme kavuşturma süresince her türlü konuda yardımcı olmaya çalışacağım.
    Ek destek ve sorularınız İçin konuyu cevaplayınız!!!

Uyarı!!!:Yukarıda Tavisye Nitelğinde olan yazılımı kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuzda olup hatalı işlem yapmanız durumunda Meyadana gelecek zararladan şahsım sorumlu tutulamaz.

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385DBCF96 -- 4 Ocak 2013; 5:04:25 >

• 64 gb da az değilmiş, 4-8 falan olsa hiç uğraşma at diyecektim , garantisi yokmu
  • HP USB Format Tool 2.2.3 adlı ücretsiz bir yazılım var. gugılla bul, indir, kur. parmak belleğini bu yazılım ile NTFS (FAT32 değil) dönüştür.

sonra bak bakim, o sözünü ettiğin sorun çözülmüş mü?

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sundew

Hocam size bir tavisiyede bulunmak istiyorum.

Flash bellekler kullanımı kolay portatif ve ergonomik ürünlerdir.Fakat sağladıkları yarar kadar bozulmaları ve çeşitli yazılımsal sorunlar çekarmalarıda meşhurdur.

Sizin sorununuza gelecek olursak aşağıda linkini vermiş olduğum programı indirip yükleyerek sorunu halletme olasılığınız yüksek.Ancak Flash Belleklede oluşan problerin birden fazla nedeni olabilir.

EaseUS Partition Master Programı ile Flash Belleğin Sürücüsünü Silin ve Yeniden Oluşturun.

Programın İndirme Linki:
    http://www.partition-tool.com/landing/home-download.htm

Not:Home Edition Versionunu İndireceksiniz.
    Probleminizi çözüme kavuşturma süresince her türlü konuda yardımcı olmaya çalışacağım.
    Ek destek ve sorularınız İçin konuyu cevaplayınız!!!

Uyarı!!!:Yukarıda Tavisye Nitelğinde olan yazılımı kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuzda olup hatalı işlem yapmanız durumunda Meyadana gelecek zararladan şahsım sorumlu tutulamaz.

TEŞEKKÜRLER

/>

/>

dediğin programla formatladım.şuan çalışıyor görünüyor.ancak herhan aynı şeyi yapacakmış gibi his var.flash belleğe önemli dosyalarımı atmaktan çekiniyorum.
    eğer ilerde hata verirse NTFS ile formatlarım

• TAŞINABİLİR BELLEKLER İÇİN NTFS TAVSİYE EDİLMEMEKTEDİR.NTFS BU KADAR UYGUN OLSAYDI
    PİYASADAKİ MEVCUT TÜM TAŞINABİLİR HDD VE FLASH BELLEKLER PİYASA NTFS OLARAK ÇIKARDI.

Problemi Çözmene Sevindim.

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK BELLEĞİN BOZULACAĞI VARSA BOZULUR.KULLANMAYA BAK.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.