Şimdi Ara

flash bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşım amerikadan flash bellek almış benim için 1 tb bende internette epey araştırdım bu hafıızanın sadece hddlerde olduğunu flash belleklerde daha olmadığını bu yüzden h2testw programı ile deneme yaptım birde tera copy programı ile sonuçlar aşşağıdaki resimde ki gibi çıktı dahada yükleme yapıyordu şuanki test şonuçlarına göre flash belleğim 425 gb 3.8 ile 4 mb arasında yazma hızı var gerçekliğini h2testw ile yaptım fakat sizlerede sormak istedim eğer doğru ise bu flash belleği satmayı düşünüyorum çünki

flash bellek

flash bellek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_batu -- 5 Kasım 2012; 11:42:43 >

• yorumu olan yokmu acaba ?
  • hocam 1tb flash bellekler var bu bir gerçek ama yazma hızları berbat seviyede olduğu için daha geliştirme safhasındalar o yüzden pek tercih edilmiyor vede ömürleri kısa bu disklerin

ben olsam 10lira vermem çünkü bozulma riskleri var hızından ziyade bilgiler gittimi bir anlamı yok
  • teşekkür ederim bende 600 gbye kadar yazabildim :) sıkıldım testten en düşük 3.8mb en yüksek 4.7mb yazıyor inşallah dediğiniz gibi veri kaybı olmaz biraz daha deneyip satıcam çünkü cevap için teşekkürler
  • 1tb bellekte 5mb yazma

çin işkencesi bu olsa gerek
  • ben 2-3 ayda bir kaybettiğim içim bu kadar yeri doldurana kadar yine kaybederim .
  • :) evet epey yavaş yazma hızı inşallah zamanla geliştirirler yazma hızını ama 600 gb veriyi cebinizde taşımak hoş oluyor anahtarlık gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.