Şimdi Ara

FLASH BELLEK KISAYOL VİRÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Direk konuya gireceğim bilgisayarıma herhangi bir flash bellek taktığım anda tüm dosyalar normal iken kısayol a dönüşüyor. Normalde böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Malwarebytes Anti-Malware ile taradım bişi çıkmadı lütfen yardım

• Malwarebytes Anti-Malware ile tekrar tarama yaptım yaklaşık 45 sonuş çıktı ayrıca görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı hatası geldi sorunu çözdüm sonuçları yok ettim ama hala devam ediyor şu kısayol şeyi
  • Norton ve Shortcut Virus Remover öneririm.
    Malwarebytes Anti-Malware yetersiz kalabiliyor virüsler konusunda. Norton'u yüklemeden önce gerçek zamanlı korumalarını kapatmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 14 Mayıs 2017; 22:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kısayol virüsünü eset rescue diskle çözmüştüm. İso olarak indirip, bunu rufus programını kullanarak usb belleğe bootable olarak yazdırıp, pcyi bu aygıttan başlat. Masaüstü açılınca tüm kısayolları sil. Flash içindeki bilmediğin herşeyi sil. Daha sonra veri tabanını güncelle ve tarama yap. Bişey çıkarsa silip pcyi tekrar başlat bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.