Şimdi Ara

FLASH bellek kısayol virüsü lütfen acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisi olan daha önce başına gelmiş bu başbelası virüsten kurtulabilen yardımcı olabilir mi?

bilgisayara virüs bulaşmış. taktığım her flash bellek içine bir flash bellek ksaayolu oluşuyor ve tüm belgeleri gizliyor. belgeleri bulabiliyorum o sorun değil. yalnız bu virüsten nasıl kurtulabilirim. çeşitli antivirüsler kullandım ama boş olmadı. şimdiden tşk ederim.

• Usb dosya sistemini NTFS yapın ve yazma koruması koyun. Ne virüs girer ne başka bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADINLAR

arkadaşlar bilgisi olan daha önce başına gelmiş bu başbelası virüsten kurtulabilen yardımcı olabilir mi?

bilgisayara virüs bulaşmış. taktığım her flash bellek içine bir flash bellek ksaayolu oluşuyor ve tüm belgeleri gizliyor. belgeleri bulabiliyorum o sorun değil. yalnız bu virüsten nasıl kurtulabilirim. çeşitli antivirüsler kullandım ama boş olmadı. şimdiden tşk ederim.

Bu linkte sorununun çözümü var burada önemli olan antivirüse gerek kalmadan bu işi çözmek çünkü antivirüsle tarattığında örneğin benim kullandığım antivirüs Bitdefender bu virüsü buluyor ve siliyor ancak dosyanın kullanılmaz olma riski var o nedenle antivürüsle taratmadan aşağıdaki linteki yönergeleri uygula ben öyle yapıyorum sorun çözülüyor.
    http://www.teknotrik.com/usb-kisayol-virusu-msdaato-com-temizleme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 26 Nisan 2016; 18:28:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

arkadaşlar bilgisi olan daha önce başına gelmiş bu başbelası virüsten kurtulabilen yardımcı olabilir mi?

Bu linkte sorununun çözümü var burada önemli olan antivirüse gerek kalmadan bu işi çözmek çünkü antivirüsle tarattığında örneğin benim kullandığım antivirüs Bitdefender bu virüsü buluyor ve siliyor ancak dosyanın kullanılmaz olma riski var o nedenle antivürüsle taratmadan aşağıdaki linteki yönergeleri uygula ben öyle yapıyorum sorun çözülüyor.
    http://www.teknotrik.com/usb-kisayol-virusu-msdaato-com-temizleme.html
    tavsiyeleriniz için tşk ederim. deniyecem

• ADINLAR kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayıcı

Rica ederim.
    arkadaşlar bu virüs 3 bilgisayarıma bulaşmıştı. 2 tanesinde hal oldu. yalnız bir pc de ne yaptıysam boş olmadı. başka tavsiyeleriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADINLAR -- 27 Nisan 2016; 18:31:06 >
  • quote:

arkadaşlar bu virüs 3 bilgisayarıma bulaşmıştı. 2 tanesinde hal oldu. yalnız bir pc de ne yaptıysam boş olmadı. başka tavsiyeleriniz var mı?
    bende uğraştım bu gün bunalıma soktu resmen antivirüsle çözüm bulamadım Windows ortamında çünkü bulup siliyor sözde kapanıp açılınca yine aynı yerde duruyor. Kaspersky isosu ile sistemi başlatıp taratın yada virüse ait kaynak kod dosyalarının yerini biliyorsanız Linux yada Kaspersky ile cd' den boot edip el ile sil sorun düzelir. bendeki anti virüsü bile kurdurmuyordu tam 4 saat harcadım combo fix bile bulmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

bende uğraştım bu gün bunalıma soktu resmen antivirüsle çözüm bulamadım Windows ortamında çünkü bulup siliyor sözde kapanıp açılınca yine aynı yerde duruyor. Kaspersky isosu ile sistemi başlatıp taratın yada virüse ait kaynak kod dosyalarının yerini biliyorsanız Linux yada Kaspersky ile cd' den boot edip el ile sil sorun düzelir. bendeki anti virüsü bile kurdurmuyordu tam 4 saat harcadım combo fix bile bulmadı.

Alıntıları Göster
    Hocam 1 hafta önce farkettim aynı sorun bende de var.Taktığım flashlara kısayol oluşturuyo.

Zaten ne zamandır formatlamadım diye pc yi formatlamıştım ben :) ama basit çözümü vardır sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Hocam 1 hafta önce farkettim aynı sorun bende de var.Taktığım flashlara kısayol oluşturuyo.

Zaten ne zamandır formatlamadım diye pc yi formatlamıştım ben :) ama basit çözümü vardır sanırım.

Alıntıları Göster
    genelde c:\windows/installer - programdata klasörü yada temp klasörüne yer alıyor zaten bariz belli oluyor anormal karekterler içeren exe uzantılı bir yada 2 dosyası oluyor menetin silince iş bitiyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 2 Temmuz 2016; 23:05:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayıcı

.

Alıntıları Göster
    virüsten önce norton i.s vardı zaten norton power eraser denedim o bile çokta tın başının çaresine bak dercesine hiç müdahil olmadı. emsisoft kurulmasını engelledi kurtarma aracı ile tarattım oda silmedi Kaspersky kuruluma bile başlamadan hata verip kapanıyordur virüs remowal tool denedim oda hikaye en son kurtarma cd' si ile boot edit elimle olduğu yeri bulup sildim.

" Klasik NORTON vukuatı alıştım artık norton = ÇERNOBİL faciası sistemler ve ağ için "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 28 Nisan 2016; 13:32:02 >

• quote:

virüsten önce norton i.s vardı zaten norton power eraser denedim o bile çokta tın başının çaresine bak dercesine hiç müdahil olmadı. emsisoft kurulmasını engelledi kurtarma aracı ile tarattım oda silmedi Kaspersky kuruluma bile başlamadan hata verip kapanıyordur virüs remowal tool denedim oda hikaye en son kurtarma cd' si ile boot edit elimle olduğu yeri bulup sildim.

" Klasik NORTON vukuatı alıştım artık norton = ÇERNOBİL faciası sistemler ve ağ için "

Alıntıları Göster
    çözüm çözüm çözüm 3. pc hala öyle duruyor. bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

• quote:

çözüm çözüm çözüm 3. pc hala öyle duruyor. bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

belirttiğim klasörleri temizlersen kurtulursun arkadaşım daha ne yapayım herkes gibi uzak oturum aç diyip ben mi yapayım anlayamadım istediğini.
  • http://usbshow.net/
    Ve
    http://www.zbshareware.com/
    Her iki adresten programları kurun.
    Açıklamalar sitelerinde mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

http://usbshow.net/
    Ve
    http://www.zbshareware.com/
    Her iki adresten programları kurun.
    Açıklamalar sitelerinde mevcut.
    hepinize tşk ederim. işe yaradı. virüsten kutuldum saolun
  • quote:

hepinize tşk ederim. işe yaradı. virüsten kutuldum saolun

Alıntıları Göster
    malesef kurtulamamışım. tekrar aynı sorun devam ediyor. deli olacak. ne kadar amaçsız geri zekalı bir virüs anlamadım.
  • quote:

malesef kurtulamamışım. tekrar aynı sorun devam ediyor. deli olacak. ne kadar amaçsız geri zekalı bir virüs anlamadım.

Alıntıları Göster
    Bende de aynı sorun var.
    Belleği takınca windows defender trojan buluyor ve siliyor. Flashı da biçimlendiriyorum oldu gibi oluyor. Ama çıkarıp takınca hoop aynı şey. Yine içinde kısayol ve defender uyarı veriyor.
    Ne yaptımsa kurtulamadım bir türlü. Defenderle tarama yapıyorum ama boş.
    Garip olan ilk taktığım zaman antivirüs trojan bulup kaynağı flash olarak gösteriyor ama flash daha yeni biçimlendirilmiş.

Şimdi eset online virüs temizleme aracını kurmaya çalışıyorum bakalım ne olacak

• Kaspersky kurun. Tüm sistemi ve usb hatta harici hddlerin hepsini takın. Sistemi taratın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Kaspersky kurun. Tüm sistemi ve usb hatta harici hddlerin hepsini takın. Sistemi taratın.
    http://www.virusler.org/2015/12/flash-bellekteki-gorunmez-dosyalari.html linkinde anlattım uygularsanız kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsürmeli

http://www.virusler.org/2015/12/flash-bellekteki-gorunmez-dosyalari.html linkinde anlattım uygularsanız kurtulursunuz.

Alıntıları Göster
    emsisoft kurdum tarattım virüsleri sildim sonra spyhunter 4 kurdum tarattım sildim ancak hala devam ediyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.