ya arkadaşlar sitede gördüm daha önce açılmış bir konu ama sonuca ulaşılmamış. şimdi bugün internet kafenin birine girdim bi dosya koyacaktım dedi ki disk yazmaya karşı korumalı. baktım internetten araştırdım biraz bir kaç yöntem var
1-bilgisayarım-- yönet-- disk yöneticisi-- biçimlendir.. bu seçenek olmadı 2-fat-fat32-nfts olarak biçimlendir .. buda olmadı... 3-free flash programı varmış bunu yükledim bu da olmadı 4-başka 1,2 program daha denedim oda olmadı olmadı olmadı...
4 gb kingston var arkadaşlar flash bellek aynısından bi tane daha var 1 gb lık aynı hatayı verdi oda ama vistada problem yok yada başka bir xp kurulu pcde.. zaten adam dedi bana internetin sahibi okumaz diye tamam dedim ben ama neden böyle birşey yaptı cafede galiba koruma var hadi koruma olsun ama biz flash belleğin korumasını kaldıramazmıyız?
pcde koruma var, bellekte yok.o yüzden bi şey yapamazsın.kafe sahibine yavşa biraz belki açar.
quote:
Orjinalden alıntı: nevarbe
pcde koruma var, bellekte yok.o yüzden bi şey yapamazsın.kafe sahibine yavşa biraz belki açar.
Uyuma DH Yönetimi uyuma !!!!!!!!!
Eyvallah kardeşim sağolasın
yavşa lafının nesi var?yavşamak yalakalık etmek, yağlamak anlamında kullanıldı cümlede.adam yerine koyup cevap veriyoruz.kalkıp artizlik yapma