Bildirim
Flash Disk NTFS ye fortmatlayamıyorum?Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Logic_Man
Birde bunla deneyin.
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml
Failed to format the device yazıyo olmadı :/ -
Formatlarken hızlı kısmını seçmeden deneyin ayrıca.Belki bir çözümü olur
USB FORMAT TOOL TIKLA İNDİR -
quote:
Orijinalden alıntı: acbold
Formatlarken hızlı kısmını seçmeden deneyin ayrıca.Belki bir çözümü olur
USB FORMAT TOOL TIKLA İNDİR
Failed to format the device aynı hatayı verdi dediğiniz gibi quick formata tıklamadım -
Hi leveller de öylçe -
quote:
Orijinalden alıntı: ersinoguz
quote:
Orijinalden alıntı: acbold
Failed to format the device aynı hatayı verdi dediğiniz gibi quick formata tıklamadım
quote:
Orijinalden alıntı: nihat35nihat
quote:
Orijinalden alıntı
FAT veya FAT32 birimi NTFS'ye nasıl dönüştürülür
Not: Dönüştürme işlemi sırasında herhangi bir bozulma veya veri kaybı olasılığı son derece düşük olsa da, dönüştürme işlemine başlamadan önce dönüştürmek istediğiniz birim üzerindeki verileri yedeklemeniz önerilir.
Varolan FAT veya FAT32 birimleri NTFS'ye dönüştürmek için şu adımları izleyin:
1. Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ın üzerine gelin, Donatılar'ın üzerine gelin ve sonra Komut İstemi'ni tıklatın (yada windows tuşu + r kombinasyonu ile run'ı açıp cmd yazıp enter'a basın.).
2. Komut isteminde şunları yazın, burada sürücü harfi dönüştürmek istediğiniz sürücüyü temsil eder: convert sürücü harfi: /fs:ntfs
Örneğin, E sürücüsünü NTFS'ye dönüştürmek için aşağıdaki komutu yazın: convert e: /fs:ntfs
Not İşletim sistemi çalışırken dönüştürme işlemi tamamlanamaz. Bu nedenle, işletim sistemi dönüştürmekte olduğunuz sürücü üzerindeyse, bilgisayar yeniden başlatıldığında çalıştırılmak üzere görev zamanlanması istenir. İstendiğinde, EVET'i tıklatın.
3. Komut isteminde aşağıdaki iletiyi aldığınızda, dönüştürmekte olduğunuz sürücünün birim etiketini yazın ve ENTER tuşuna basın: Dosya sistemi türü FAT.
Sürücü harfi sürücüsü için geçerli birim etiketini girin.
4. NTFS'ye dönüştürme tamamlandığında komut isteminde şu iletiyi alırsınız: Dönüştürme tamamlandı
5. Komut isteminden çıkın.
ALINTI :http://forum.donanimhaber.com/m_37828376/tm.htm
Bu adımları uygulayın birde,direk windows üzerinden deneme yapsın bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 8 Temmuz 2012; 22:52:27 >
-
Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi). yazdı bişey anlamadım??
ama :D convert yapmış çok şükür hiç bir program işe yaramadı çalıştır/cmd/>>> convert i: /fs:ntfs <<< çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 9 Temmuz 2012; 13:37:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X