Şimdi Ara

Flash Disk Seri No Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
4.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,geçenlerde internetten sözel mantık çözümlü soru bankası gibi bir şey aldım.Yanında DVD ile geldi.Dosyaların açılması için lisans almak gerekiyor ve bu işlem sırasında PC ' ye bir flash diskin bağlı olması gerekiyor.Siz lisans kodunuzu giriyorsunuz ve sanıyorum flash diskinizin seri numarasıyla eşleşiyor.Yani dosyalar PCde de olsa flash disk PC'ye takılı olmadan çalışmıyor.Bir nevi anahtar görevi görüyor flash disk.Şimdi ben başka bir flash diskin seri numarasını değiştirip bu uygulamayı 2 kişi kullanır hale getirebilir miyim ? Umarım anlatabilmişimdir.İyi Günler

• buyur kardeş şu programı bi dene bakalım umarım işini görür..

http://www.xboxharddrive.com/HardDiskSerialNumberChanger.exe
  • Teşekkür ederim, seri numarası değişti ama sorun hallolmadı demek ki işin içinde iş varmış:) Başka kısımların da değişmesi gerek sanırım.
  • Konuyu hortlatmış olmamayayım ama, bu program Volume Serailini değiştiriyor. Devicedeki Serial numarasınında değişmesi lazım. Onu değiştiren program varmı acaba.
  • Yokmu Bu Konuda Bilgisi Olan Bir Babayiğit Yaa, Flash Belleklerde 2 Tane Seri Numarası Oluyor. 1- Volume(Yığın) Seri No, 1A29-45D8 Şeklindeki Sanırım Aynı Zamanda Bu Numara Cihazın MAC Adresi Oluyor. Birde Device(Cihaz) Seri No Var. 80025A5D78G6545E5123C559 Şeklinde Oluyor. Ben Bu 24 Karakterli Seri Numarasını Değiştirmek İstiyorum. Varmıdır Bunun Çaresi. Konuyla Alakalı Bilgisi Olan Varsa ve Paylaşırsa Sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_deliboran -- 31 Ocak 2015; 15:25:04 >
  • by_deliboran B kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir seri numarasını değiştirdim ve işe yaramadı . Yapmak istediğim şeyi yapamadım yani , hiç bir fikrim yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volume Seri No'sunu Yukardaki Program İle Bende Değiştirebiliyorum Ama, Device Seri No Değişmediği İçin İşe Yaramıyor Bende. Eğer Değiştirdim Dediğiniz Device Seri No ise Nasıl Yaptığınızı Banada Söylerseniz Sevinirim. Benim Çok İşime Yarayacak. Ben Sizin Yapmak İstediğiniz İş İçin İstemiyorum. benim Olayım Farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_deliboran -- 31 Ocak 2015; 16:40:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad e Usb flash disk takma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Konuda Bilgisi Olan Kimse Yokmudur Koca DH de Yahu. Yardım Elini Uzatacak Biri Yokmuuu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_deliboran -- 2 Şubat 2015; 11:44:05 >
  • Demekki yokmuş. Vaay anasına bea.
  • Olsa çok iyi olurdu.
  • Hala bekliyorum, bu konuda bir bilgisi olan olurda cevap yazarmı diye. En azından olabilir veya olmaz diye bişey yazan olsada umutlanmasam.
  • Hiç kimse ilgilenmiyormu bu konuyla yaa, hayret bi tek benmi çabalıyorum bu iş için.
  • konuyu 8 yıl sonra canlandırmam gerekti evet şuan device seri no nasıl değiştirebilirim. İki seri numara var Valume seri no ile cihaz seri no  Valume değiştirmek için program mevcut ama diğeri için yok bulamadım var şu şekil yapabilirsin diyen bir hayır sever

• flash içinse bir yolu var ama her flasha olmuyor konu baya geçmiş ama bilmek isteyen mesaj atsın

• yoosuff Y kullanıcısına yanıt

Anlatabilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPuuL3 -- 18 Nisan 2023; 19:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.