Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rakipsiz89

maximum 25 tlye 16 gb flash disk önerinizi bekliyorum

Bence aynı fiyata 8gb hızlı olan bir tane al değer mi değer. Ama yavaş olsun 16gb olsun 25 tl olsun diyorsan buradan alabilirsin. Ben bir iki kez alışveriş yaptım o siteden.
  • quote:

Bu siteden 5-6 TL daha koyarak daha kaliteli bir model alabilirsiniz.

http://www.fanatekno.com/bilgisayar-urunleri/depolama/usb-flash-bellek/team-sr1-serisi-usb-3-0-16gb-flash-bellek-kirmizi.html

Çevrimiçi yardım kısmında forumdan bir abi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliofage

quote:

Bence aynı fiyata 8gb hızlı olan bir tane al değer mi değer. Ama yavaş olsun 16gb olsun 25 tl olsun diyorsan buradan alabilirsin. Ben bir iki kez alışveriş yaptım o siteden.

çok sık kullanmadığım için çokta hızlı olmasına gerek yok sadece marka olarak olarak öneri olabilir yani bu fiyat aralığında en hızlı usbbellek hangisidir örneğin 30 tl civarlarına okumahızı 50mb yazma hızı 30 mb ürünler var bunlar gerçekten kullanırken buhızlara yakın performans sunuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

http://www.fanatekno.com/bilgisayar-urunleri/depolama/usb-flash-bellek/team-sr1-serisi-usb-3-0-16gb-flash-bellek-kirmizi.html

tavsiye için teşekkürler bilindik sitelerden alışveriş yapmak istiyorum hepsiburada gittigidiyor vs..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

tavsiye için teşekkürler bilindik sitelerden alışveriş yapmak istiyorum hepsiburada gittigidiyor vs..

Forumdan Leon-X bakıyor çevrimiçi yardıma. Güvenilir geldi bana, yeni açılmış zaten. Fiyatlarda 50 TL falan ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!8GB
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

bunun 16lığını sipariş verdim gelsin de bakalım nasıl çıkacak...???

• Silicon Power Blaze10 16 GB USB 3.0 USB Bellek almıştım, onu test edeyim dedim. USB 2.0' da.

• Cikali yaklasik 1 yil oluyor ama hala sanirim TR ye gelmedi.Hala beklemedeyiz.

Zalman U3M16 SLC

http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=676
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Cikali yaklasik 1 yil oluyor ama hala sanirim TR ye gelmedi.Hala beklemedeyiz.

Zalman U3M16 SLC

http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=676

Şahane bir bellek fakat fiyat sanırım tuzlu olur bu ürün için.

• Mutlaka tuzlu olacaktir , ama sirf SLC olmasi bile yeter , SSD ler hala pacalarini MLC lerden kurtaramadilar ne yazikki.Bu urun zaten alinacaksa yurt disindan alinmali ama yurt disindada bulunmuyor.Amazon newegg gibi buyuk sitelerde yok.
  • quote:

Mutlaka tuzlu olacaktir , ama sirf SLC olmasi bile yeter , SSD ler hala pacalarini MLC lerden kurtaramadilar ne yazikki.Bu urun zaten alinacaksa yurt disindan alinmali ama yurt disindada bulunmuyor.Amazon newegg gibi buyuk sitelerde yok.

MLC ne kelime firmalar ne yapsak nasıl yapsakda TLC yongalı ürünleri piyasaya sürsek diye beş takla atıyorlar.Bu nedenle ben MLC'ye razıyım,bazı uyanık firmalar TLC ve düşük dayanımlı MLC'leri piyasaya sürmeye başaladılar bile daha çok kazanma hırsı yüzünden.

SLC'ler normal kullanıcı için fiyat ve kapasite yönünden pek ulaşılabilir seviyede olmadığı sürece yaygınlaşması zor.Şuan hakim teknoloji MLC yönünde.Hatta TLC'ler ufukta görünmeye başladılar bile....

• TLC hakikaten buyuk bir sorun eger TLC ler yayginlasirsa bu hic iyi olmaz.Sanirim zamanla ssd lerde mekanik seviyesine inecekler bu gidisle.Su m-sata SSD ler icin belki SLC secenegi sunulur diye hala bir umit bekliyorum.
  • Bu hafta 16.40 Liraya aldığım Kingston Data Traveller111 8GB USB 3.0 Usb Bellek (DT111/8GB)
    USB 2.0 ile pek tatmin edici sonuç vermedi.
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 15 Nisan 2013; 19:35:46 >

• Arkadaşlar Sandisk extreme 16gb kullanıyorum.Yalnız windows7 kurmaya çalışırken usb 3.0 sürücüsünü istiyor.Onu kurup hdd bölümlerini görüyorum.Fakat ondan sonra kuruluma geçmiyor.yüklenecek bölüm yok gibi bir hata veriyor.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

TLC hakikaten buyuk bir sorun eger TLC ler yayginlasirsa bu hic iyi olmaz.Sanirim zamanla ssd lerde mekanik seviyesine inecekler bu gidisle.Su m-sata SSD ler icin belki SLC secenegi sunulur diye hala bir umit bekliyorum.

inşallah! M-sata ürün bulmakta mesele zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi8935

Arkadaşlar Sandisk extreme 16gb kullanıyorum.Yalnız windows7 kurmaya çalışırken usb 3.0 sürücüsünü istiyor.Onu kurup hdd bölümlerini görüyorum.Fakat ondan sonra kuruluma geçmiyor.yüklenecek bölüm yok gibi bir hata veriyor.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

USB 3.0 sürücüsü anakart için gerekli. USB yi 2.0 yuvasına takarak kurulumu yapabilirsiniz.
    Ya da wün7 içerisine usb sürücülerini entegre edip o şekilde format atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

quote:

Orijinalden alıntı: seyfi8935

Arkadaşlar Sandisk extreme 16gb kullanıyorum.Yalnız windows7 kurmaya çalışırken usb 3.0 sürücüsünü istiyor.Onu kurup hdd bölümlerini görüyorum.Fakat ondan sonra kuruluma geçmiyor.yüklenecek bölüm yok gibi bir hata veriyor.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

USB 3.0 sürücüsü anakart için gerekli. USB yi 2.0 yuvasına takarak kurulumu yapabilirsiniz.
    Ya da wün7 içerisine usb sürücülerini entegre edip o şekilde format atabilirsiniz.

usb 2.0 yuvasından da kurulum gerçekleşmiyor.ilk ekranda usb 3.0 sürücülerini tanıtıyorum.Disk bölme ekranından ileri gitmiyor.Usb 2.0 a taktığımda da aynısı oldu.Usb 2.0 bir flash diskle kurulum gerçekleşti.

• Bu saatten sonra USB 3.0'sız usb disk alınmaz değil mi? 16 veya 32 alacağım ama karar veremedim daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Bu saatten sonra USB 3.0'sız usb disk alınmaz değil mi? 16 veya 32 alacağım ama karar veremedim daha.

Bütçe sorunu yoksa 32 hatta 64 gb bile alabilirsiniz.Ben şuan 16 kullanıyorum ilk etapta 32 veya 64 ile değiştirmeyi düşünüyorum.Tabi bu devirde hız avantajı bakımından usb3.0 almak daha geleceğe yönelik bir yatırım olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.