Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende Silicon Power B10, 8GB almayı düşünüyorum okuma ve yazma konusunda kaç mb/s hıza sahiptir.

http://market.cizgi.com.tr/product/storage/sp-b10-8gb-usb3#photo
  • teşekkürler.
  • Böyle olacağını bilerek, küçük olmasından dolayı aldığım Sandisk Cruzer Fit 8 GB

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

•  FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

sandisk extreme 32 gb.flash gerçekten canavar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Bu saatten sonra USB 3.0'sız usb disk alınmaz değil mi? 16 veya 32 alacağım ama karar veremedim daha.

Bütçe sorunu yoksa 32 hatta 64 gb bile alabilirsiniz.Ben şuan 16 kullanıyorum ilk etapta 32 veya 64 ile değiştirmeyi düşünüyorum.Tabi bu devirde hız avantajı bakımından usb3.0 almak daha geleceğe yönelik bir yatırım olacaktır.

hocam flashi almadiysan sana sandisk extreme 32 gb usb3.0 öneriyorrum.

şuan teknosa da 50 tl kaçirmayin alin.ben üstteki mesajda okuma yazma hizlarini ekledim çok çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

quote:

Bu saatten sonra USB 3.0'sız usb disk alınmaz değil mi? 16 veya 32 alacağım ama karar veremedim daha.

Bütçe sorunu yoksa 32 hatta 64 gb bile alabilirsiniz.Ben şuan 16 kullanıyorum ilk etapta 32 veya 64 ile değiştirmeyi düşünüyorum.Tabi bu devirde hız avantajı bakımından usb3.0 almak daha geleceğe yönelik bir yatırım olacaktır.

şuan teknosa da 50 tl kaçirmayin alin.ben üstteki mesajda okuma yazma hizlarini ekledim çok çok iyi.

hocam bi yanlışlık olmasın.32gb extreme usb 3.0 50 tl mi? Bahsettiğiniz 16gb olabilir mi.Ben 16 lığı o fiyata aldım çünkü..

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi8935

quote:

quote:

quote:

hocam bi yanlışlık olmasın.32gb extreme usb 3.0 50 tl mi? Bahsettiğiniz 16gb olabilir mi.Ben 16 lığı o fiyata aldım çünkü..

yok daha yeni aldim geldim hatta 7 taksit yaptim ayda 7 tl küsüratta vardi.teknosadaki arkadaşlar fiyat bile yapiştirmamişti bu flashlara.diğer bütün flashlarin fiyat etiketi varken sandisk 32 gb larda yoktu.forumdan arkadaşlar konu açmişti orda gordüm gittim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 27 Nisan 2013; 14:11:06 >

• Bir tane test sonucu paylaşılmıştı ama ikincisi benden olsun.
    Ürün:

Test Sonucu:

Not düşmeden geçemeyeceğim, bu test sonuçlarına bakınca şaşırdım çünkü gerçek kullanımda bu değerler aşağılara doğru iniyor. Almayı düşünenlere şundan önerebilirim ki kendim de o şekilde kullandığım için; Anahtarlığa taktığınızda her daim yanınızda olabiliyor. Ayrıca yüksek MB ya da GB kopyalamalarda da aşırı ısındığını gördüm çünkü gövdesinin metal olmasından dolayı bu ısıyı hissetmek kolay oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Online satışı yok sanırım,benin şuan teknosaya gitme imkanım yok ancak online alabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Online satışı yok sanırım,benin şuan teknosaya gitme imkanım yok ancak online alabilirim.

Boşuna gitmeyin zaten alacak olanlar için diyorum hiçbir yerde stoklarda yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

quote:

quote:

quote:

Boşuna gitmeyin zaten alacak olanlar için diyorum hiçbir yerde stoklarda yok :)

Böyle cazip bir fırsatı kimse kaçırmaz.Millet kapış kapış almış hatta bazıları 15-20 tane almış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74457612/mpage_5/f_//tm.htm

Keşke biraz stoğuda online fırsat olarak ayırsalardı.

• quote:

Böyle cazip bir fırsatı kimse kaçırmaz.Millet kapış kapış almış hatta bazıları 15-20 tane almış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74457612/mpage_5/f_//tm.htm

Keşke biraz stoğuda online fırsat olarak ayırsalardı.

Vatandaş usb 3.0'a açmış demek ki hayrlısı olsun..

• Vatandaşımız UCUZ! teknolojiye AÇ! Camı çerçevesi inen teknoloji marketleri çok eski hadiseler değil.
  • Odamı düzenlerken bulduğum eski flash belleğime bir hız testi yapayım dedim :) Zamana meydan okuyor gibi bir hali var tabi kendi zamanına..

Kingston DataTraveler 512MB

Test Sonucu

Bunun hâlâ yaşıyor olması bile beni mutlu etti. Eskiden disketler kadar kullandığım bir üründü, zamanla yerini 1 GB'lık versiyonu almıştı ama o 1 GB kayboldu gitti ya da birine verdim elimde 512 kaldı bunu vermeye kıyamadım kimseye. Şimdilerde yine Kingston kullanıyorum ama bu sefer 16 GB'lık.

• Müzelik olmuş!

Lakin hız testi beni çok şaşırttı güncel satılan ürünleri aratmıyor.
  • quote:

Müzelik olmuş!

Lakin hız testi beni çok şaşırttı güncel satılan ürünleri aratmıyor.

Müzelik olarak saklıyorum bende :) En azından çalışmaya devam ediyor. Kim demiş flash belleklerin belli bir ömrü var diye
  • O belleği nasıl kullandığınıza bağlı.Elbette güzel kullanırsanız daha az yıpranacaktır.Birde eski 512 mb vb.. belleklerdeki çipler daha dayanıklı günümüzde satılan flaş belleklerin çipleri daha dayanıksız bunuda göz önünde bulundurmak gerekir.
  • SanDisk Extreme 32GB USB 3.0 NTFS

----------------------------------------------------------------------- 
    CrystalDiskMark 3.0.2 Shizuku Edition x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo
    Crystal Dew World :http://crystalmark.info/
    * MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]

Sequential Read : 177.506 MB/s
    Sequential Write : 115.246 MB/s
    Random Read 512KB : 141.111 MB/s
    Random Write 512KB : 32.575 MB/s
    Random Read 4KB (QD=1) : 13.928 MB/s [ 3400.3 IOPS]
    Random Write 4KB (QD=1) : 3.801 MB/s [ 927.9 IOPS]
    Random Read 4KB (QD=32) : 13.039 MB/s [ 3183.4 IOPS]
    Random Write 4KB (QD=32) : 3.785 MB/s [ 924.0 IOPS]

Test : 100 MB [F: 0.3% (0.1/29.8 GB)] (x5)
    Date : 2013/05/04 3:25:40
    OS : Windows 7 Ultimate Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)
    NTFS formatında test edilmiştir.

CrystalDiskMark 3.0.2 Shizuku Edition x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo
    Crystal Dew World :http://crystalmark.info/
    * MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]

Sequential Read : 172.918 MB/s
    Sequential Write : 118.778 MB/s
    Random Read 512KB : 137.764 MB/s
    Random Write 512KB : 20.081 MB/s
    Random Read 4KB (QD=1) : 13.127 MB/s [ 3204.8 IOPS]
    Random Write 4KB (QD=1) : 2.181 MB/s [ 532.4 IOPS]
    Random Read 4KB (QD=32) : 11.665 MB/s [ 2847.9 IOPS]
    Random Write 4KB (QD=32) : 2.202 MB/s [ 537.7 IOPS]

Test : 1000 MB [F: 0.3% (0.1/29.8 GB)] (x2)
    Date : 2013/05/04 3:29:53
    OS : Windows 7 Ultimate Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)
    NTFS formatında test edilmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: musti_5318

Bir tane test sonucu paylaşılmıştı ama ikincisi benden olsun.
    Ürün:

Test Sonucu:

Not düşmeden geçemeyeceğim, bu test sonuçlarına bakınca şaşırdım çünkü gerçek kullanımda bu değerler aşağılara doğru iniyor. Almayı düşünenlere şundan önerebilirim ki kendim de o şekilde kullandığım için; Anahtarlığa taktığınızda her daim yanınızda olabiliyor. Ayrıca yüksek MB ya da GB kopyalamalarda da aşırı ısındığını gördüm çünkü gövdesinin metal olmasından dolayı bu ısıyı hissetmek kolay oluyor.

hocam bende gerek görüntüsü gerek boyutu olarak bunu almayı düşünüyorum, birkaç yerde daha ısınma sorunu olduğunu okudum? acaba uzun sürede usb takılan yere veya flash'a sorunu olur mu ısınmanın? sadece yazma yaparken mı ısınıyor, yoksa okumada da ısınma var mı?

• sanırım almaya karar verdiğim 1 yılı geçmiştir.

ama daha alamadım :(

sizlerden ricam

1- darbelere ve ısınmalara dayanıklı

2- 16 ve /veya 32 gb flash bellek tavsiyesi ..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.