Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba TransMemory EX , 32 GB , USB 3.0

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 20 Haziran 2013; 21:00:48 >
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Canavar gibi!SSD'ler ile yarışacak nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

Aynen öyle, fiyatıyla da.

64 GB Flash Disk =>http://www.teknobiyotik.com/toshiba-transmemory-ex-64gb-usb-3-0-flash-bellek.html

60 GB SSD =>http://www.akakce.com/arama/?q=60+gb+ssd

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Tuzluymuş baya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

SanDisk Extreme dövmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    "EXTREME" model olmasına gerek yok.
  • Merhaba arkadaşlar. Laptopumda ReadyBoost yapmak için 8GB USB 2.0 bir bellek almayı düşünüyorum. Sandisk Cruzer Facet, Cruzer Fit, Cruzer Switch ve Cruzer Blade modellerinden birini düşünüyordum. Laptopumda 3GB Ram var. 8GB ve usb 2 ve maksimum 25TL olacak şekilde hangi belleği önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Anahtarlığa takabileceğim kadar küçük ve çok yavaş olmayan bir flash arıyordum. Sonuçta D&R'dan Kingston DataTraveler SE9 16gb aldım.
    Test buradakilerin çoğuna göre yavaş olsa da bence yeterli.

Cihaz budur:

benimde 16 gb belleğe ihtiyacım var, senin kullandığın ürünü beğendim, acaba memnun musun, arada yıl geçmiş ama belki cevap verirsin

bu arada diğer kullanan arkadaşlar da varsa yorumlarını bekliyorum.. 25 liraya çok iyi yazma hızlı birşey alamayız ama en azından o grubun iyisi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

benimde 16 gb belleğe ihtiyacım var, senin kullandığın ürünü beğendim, acaba memnun musun, arada yıl geçmiş ama belki cevap verirsin

bu arada diğer kullanan arkadaşlar da varsa yorumlarını bekliyorum.. 25 liraya çok iyi yazma hızlı birşey alamayız ama en azından o grubun iyisi olsun

Hiç sıkıntı yaşamadım, memnunum. 1-2 ay önce 32gb olanı 39 tl'ye satılıyordu n11'de. Şu an kargo dahil 47 TL. LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 8 Temmuz 2013; 0:28:21 >

• SanDisk Extreme USB Device 32GB

Testler 990X/SB950 chipsetli anakart üzerinde ASMedia USB 3.0 controller (usb 3.0 testleri) ve AMD SB950 controller (usb 2.0 testleri) yapılmıştır

Atto usb 2.0

Atto usb 3.0

Diskten usb 2.0 kopyalama

Diskten usb 3.0 kopyalama

Usb bellekten diske usb 2.0 kopyalama

Usb bellekten diske usb 3.0 kopyalama

AnvilBenchmark_RC6 usb 2.0

AnvilBenchmark_RC6 usb 3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumano -- 11 Temmuz 2013; 17:53:29 >

• Sonuçlar güzelmiş.

Yeni mi aldınız, fiyat nedir? İnternette 100 liradan başlıyormuş...
  • Sandisk Extreme USB 3.0 64GB

• En yüksek değerleri aldığınız testte aslında USB Disk Markası vermek dışında şu kriterlerin de belirtilmesi önemli

USB Disk Kapasiteniz
    Diskin Formatı
    Disk Bölümleme Boyutunuz
    Disk Okuma-Yazma Testi Yapılan Dosya Boyutu
  • 16GB Kingston Data Traveller 100 G3
    ExFat 1024Kilobayt
    Crystal Mark 4 tekrar 100MB dosya boyutunda

Okuma Değeri 77,5MB
    Yazma Dğeri 10,9MB
  • arkadaşlar merhaba ;

elimde team X092 32 gb lik hem usb hemde e-sata girişli bir bellek vardı ama sanırım bozuldu :( ilk çıktiğinda almıştım 200 liraya yakın bi para vermiştim ama bugun meftaa oldu şimdi yeni 1 tane daha alıcam extreme modellerden okuma ve yazma hızı yüksek olanlardan bana tavsiye edebileceğiniz hangisidir?

2 model arasında kararsızım sandisk mi corsair mi ?

32 yada 64 gb bir model önerirseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar usb 3.0 bir taşınabilir bellek usb 2.0 girişli bir laptopda test edilebilir mi?
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    usb 3.0 ı usb 2.0 da sorunsuz kullanabilirsin ama performans ölçmek için kullanamazsın tam performansını görmek için usb 3.0 portu olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Anahtarlığa takabileceğim kadar küçük ve çok yavaş olmayan bir flash arıyordum. Sonuçta D&R'dan Kingston DataTraveler SE9 16gb aldım.
    Test buradakilerin çoğuna göre yavaş olsa da bence yeterli.

Cihaz budur:

Bu ürünün 16gb modelini ben de kullanıyorum. Anahtarlığa takıp yanında taşımak için hem şekli hemde sağlamlığı çok uygun. Ancak hız konusunda hiç memnun değilim. Benim yazma hızım genelde 6mb/sn oluyor. Film vs kopyalarken ancak bu hızla kopyalayabiliyorum. Dosya türü veya boyutundanmıdır anlamadım ama arkadaşın testinde 16mb/sn çıkmış. Eve geçince bu program ile ben de deneyeceğim.
    Şimdi sandisk extreme arıyorum. Satürn de 32gb var fiyat 99TL. birde teknosaya bakacağım 50TL civarında 16gb bulabilirsem alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosa'dan 40TLye sandisk extreme 16GB aldım.
    USB 2.0 pc ile test sonuçları;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edie -- 25 Ağustos 2013; 2:24:43 >

• Doğumgünü hediyesi olarak kız arkadaşıma 32GB almayı düşünüyorum, önce usb2.0 alırım dedim. Sonra usb3.0 alayım da uzun süre kullansın dedim.

http://www.n11.com/philips-32-gb-snow-usb-3020-bellek-fm32fd75b-P13007151

Şimdi bu Philips. USB Bellek olarak ürünlerini hiç duymadım. Ama şu an en ucuz usb2.0 32GB bellek 40TL iken bunu almamak saçma olur 40 liraya.

Yorumlardan biri şu:

"Ürünü alacak olanlar usb 3.0 olduğuna bakmasın. Okuma hızı iyi ancak yazma hızı çok kötü. Almanızı tavsiye etmiyorum.

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! "

E bence gayet alınabilir. 145MB/18MB hız bence hayet iyi 40TL'ye.

Off gece gece beynim sulandı, ne yapsam bilemiyorum

edit: dayanıklı mıdır ki, burası öneri konusu değil biliyorum ama forumda başka konu da bulamadım malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 7 Eylül 2013; 1:13:36 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.