Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seberhan1907
    hocam bende gerek görüntüsü gerek boyutu olarak bunu almayı düşünüyorum, birkaç yerde daha ısınma sorunu olduğunu okudum? acaba uzun sürede usb takılan yere veya flash'a sorunu olur mu ısınmanın? sadece yazma yaparken mı ısınıyor, yoksa okumada da ısınma var mı?

Okuma konusunda sorun olmuyor ancak dediğim gibi yazma yaparken gövdesinden dolayı aşırı ısınma meydana geliyor. Soğuk ortamda içine bir şeyler kopyalarken ısınabilirsiniz Genel olarak kullanışlı olması konusunda eğer sürekli bir anahtarlığa takıp kullanmayacaksanız plastik gövdesi olanları öneririm çünkü bu kadar ısınma olmuyor.

• Bence youtube'da falan ilgili model ve kapasitenin videolu test sonuçlarını ara, en güzeli o olur. Aynı modelin 16 gb ile 32 gb olanı arasında %60-70 performans farkı olabiliyor; mesela silicon power blaze b10'un 16 gb versiyonu kötü, 32 gb versiyonu gayet başarılıydı.

@seberhan1907
  • Arkadaşlar SANDISK 128GB CRUZER GLIDE USB BELLEK alıcam. Elinde bu bellekten mevcut olanlar yorumlarınızı bekliyorum. Ya da başka marka tavsiyede edebilirsiniz.

Buyrun resim:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Flash%20Bellek/sandisk-sdcz60-128g-b35-128gb-cruzer-glide-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=61807

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp481865 -- 8 Mayıs 2013; 22:13:51 >
  •  FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

bunlardan birini alsam önerirmisiniz

8 gb tosiba usb belek var bende arkadsın bilgisayarında 16 mb cıktı okuma hızı bende 7 mb tan başlıyor aşagıya doğru iniyor 3.8mb kadar usb belek bozukmu
  • @meydey45
    hocam, Silicon Power B10 32 gb olanın performansı iyi deniliyordu, önceki sayfalarda bir video paylaşmıştım, bakabilirsiniz. Corsair Voyager serisinde sanırım sorun vardı, yabancı forumlarda denk gelmişti sanki. Bozulunca yenisini veriyorlar fakat veriler uçuyor, bunu göze alırsanız alınabilir. Team SR1 ise, hem iyi hem kötü diyebilirim. Bende 16 gb modeli var, performansı gayet güzel fakat malzeme kalitesi vasat. :// Ayrıca şansınıza düşük performans veren ürün de denk gelebilir, iade-değişim için uğraşabilirsiniz. Bir arkadaş değişim yoluyla yeni SR1 almıştı, önceki sayfalarda bahsetmiştik. Diğer ürünler hakkında fikrim/bilgim yok maalesef ama youtube'da video incelemelerine bakabilirsiniz, az çok fikir verecektir.

Ayrıca, Ebay'de 10$ indirim tanımlanıyormuş bazı kullanıcılara, şu konuya bir bakın derim. Belki daha hesaplıya ürün alınabilir.
    Ebay indirim konusu:

http://forum.donanimhaber.com/m_74906617/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 9 Mayıs 2013; 11:55:31 >

• sandisk 32 gb 50 tl olacak alınır 100 tl hdd fiyatı 1 tb
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907
    hocam bende gerek görüntüsü gerek boyutu olarak bunu almayı düşünüyorum, birkaç yerde daha ısınma sorunu olduğunu okudum? acaba uzun sürede usb takılan yere veya flash'a sorunu olur mu ısınmanın? sadece yazma yaparken mı ısınıyor, yoksa okumada da ısınma var mı?

16GB olanını bir senedir kullanıyorum. Derslerde yeri geliyor 45 dk. aralıksız akıllı tahtaya bağlı kalıyor ve kullanılıyor. "Cihaz takılıyken ben de elimle veri akışını hissetmek istiyorum" gibi bir düşünceniz yoksa ısınmanın yarattığı herhangi bir problem yok. Ayrıca metal gövde olması ısının daha çabuk atılmasını sağlar diye düşünüyorum. Eğer aynı boyutlarda ve yapıda USB 3.0 64 gb satsalar parası neyse alırım :) çünkü çok kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 19 Mayıs 2013; 22:31:03 >
  • Dün bi yerden toshiba geldi, test ettim, capsleri koyuyorum:

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Yalnız yazma hızını birkaç farklı programla denedim, her seferinde başlamadan error verdi, benchmark koruması filan mı var nedir anlamadım. Ben de 710 mb'lık bir film attım, saniyede 7,5 mb hızla aldı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 22 Mayıs 2013; 17:00:44 >

• Öncelikle hayırlı olsun. Yalnız, bu bellek uyuz eder adamı yaa bu hızla.
  • wd 1tb elementd usb3 link

Sizce değerler nasıl? Usb 2 ve Usb 3 den bağlayarak test ettim..
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 22 Mayıs 2013; 20:31:21 >

• Bu ürün FLASH bellek değildir!.İçinde HDD var.
  • Sorma hocam. Hediye geldi. Gerçi zaten laptop eski. Usb 3.0'ı da yok. Artık yavaş filan idare edeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paylaşıldı mi bilmiyorum ama Silicon Power Ultima U03 8 GB USB 2.0 modeli test sonucunu paylaşmak isterim:

• http://www.hepsiburada.com/liste/silicon-power-blaze-b10-32gb-usb30-siyah-usb-bellek/productDetails.aspx?productId=bd302963&categoryId=970

hepsiburadadan Silicon Power Blaze B10 32GB Usb3.0 aldım.notebookumda usb3 çıkışı var.fat32 olarak geldi ntfsye çevirip 6gb hd film attım. 120gb ocz sata3 ssdden 300mb/snde başlayıp 50mb/sn düşüp yazma yaptı.performansı gayet başarılı. yalnız kasası biraz dandik.testleri bir ara koyarım.
  • Ebayden Sandisk Extreme aldım bir adet 16gblik :D 22.99 dolar tertemizz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Ebayden Sandisk Extreme aldım bir adet 16gblik :D 22.99 dolar tertemizz :D

Hocam zaten burada 45-50tl değil mi sıfırı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi8935

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Ebayden Sandisk Extreme aldım bir adet 16gblik :D 22.99 dolar tertemizz :D

Hocam zaten burada 45-50tl değil mi sıfırı :)

Ben görmedim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

Arakdaşlar ilk konuya eklenmesi dileğiyle bu sitede birçok kişinin yaptığı nerdeyse tüm flash bellekler için testler var:
    http://usbflashspeed.com/

bu site iyimiş fakat ben 4k okuma ve 512k yazma hızına göre bir bellek alacağım, bu sonuçları gösteren bildiğin bir site var mı

bir de burdaki testlere baktım, 2 programla yapılmış ve benim baktığım değerlerde 2 program arasında 2 kat fark görünüyor, şaşırdım doğrusu

elinde 16gb usb bellek olan rica etsem komutla aradığım 4k okuma ve 512k yazma hız testini yapabilir mi

nasıl yapıldığını yazdım ama henüz test yapan olmadıhttp://forum.donanimhaber.com/m_76373055/tm.htm

• Toshiba Hayabusa 32GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysmon -- 14 Haziran 2013; 18:16:57 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.