Şimdi Ara

Flash Lorrd_Tyranus clan kurdu adı Mepisto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flashhh Lorrd_Tyranus clan kurdu adı Mepisto 2 dakkada görev e gitti hemen kesti taktı pelerini ilk 100 clan arasına girdi

TEBRİKLER!!!!!!

• Nesi flash onu anlamadım
  • ya lord_tyranustan(forumdaki) çoooook resim bekliorm ki inanayım yada benim gözden kaçırdığım varsa gönderirseniz sevinirim bana 4 resim göndermişti 4üde aynı hepsinde aynı resimden belli bölgeleri kesip koymuş...
  • bravo.ona yakışır.inşallah ilk 10 da görürüz:))
  • clan + kaç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanhasmet1

clan + kaç ?

aynen +?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

ya lord_tyranustan(forumdaki) çoooook resim bekliorm ki inanayım yada benim gözden kaçırdığım varsa gönderirseniz sevinirim bana 4 resim göndermişti 4üde aynı hepsinde aynı resimden belli bölgeleri kesip koymuş...

AYNEN ++++++++++++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başta Lord Tyranus olmak üzere Citizien-Spacelord dan özür diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 7 Nisan 2006; 20:55:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuk13

Flashhh Lorrd_Tyranus clan kurdu adı Mepisto 2 dakkada görev e gitti hemen kesti taktı pelerini ilk 100 clan arasına girdi

TEBRİKLER!!!!!!

walla sıralamada göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur92

Olm forumdaki Lord Tyranus Tahtakale malı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 7 Nisan 2006; 18:45:37 >
  • adam keser bende 60 65 olsam bende keserimm arkamda bitane healler yeter yan i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 7 Nisan 2006; 20:56:37 >
  • yaw harbi bu forumdaki lord_tyranus korsan bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

yaw harbi bu forumdaki lord_tyranus korsan bence

korsan he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 7 Nisan 2006; 20:56:59 >
  • nooluyo burda ya ne tahtakalesi ne diyosunuz evt klan kurdum merak edenler için söylüyorum şu an pek bişeyle uğraşmadım ama 65+ olucak 65 in altındaysada en aşşaa 150-200k np si olucak bugün baktım 32. sıradaydık ama bi arkadaş anlaşamadığımız nedenlerden dolayı çıktı klandan henüz pek bişey yapamadım dediğim gibi ama iddialı bi klan olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 7 Nisan 2006; 20:57:18 >
  • Kanıtınız olmadan suçlamayın.

Ayrıca Spacelord tarafından da desteklenmiştir forumdakinin gerçek olduğu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur92

Valla ben hala PS olduğuna inanıorum Cecilia die üyelik alsam millet beni cecilia sancak..!

walla inan yada inanma umrumda olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 7 Nisan 2006; 20:57:48 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.