Şimdi Ara

FLASH site geç açılıyor YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu linktekihttp://www.ambiyanspeyzaj.com site bi tanıdığımın sitesi hazır flash template editlenerek yapılmış fakat site inanılmaz geç açılıyor bunun nedeni ne olabilir publish settings de JPEG Qua. falan düşükmüş.. Yardımlarınızı bekliyorum beylerr

• arkadasım jpeg kalitesi düşürülmüş falan diyorsun ama yinede sayfada cok fazla resim var ve bu resimlerin hepsini ilk açılışta yüklüyor sayfa.resimleri ihtiyacın oldugu zaman dısarıdan cektirebilirsin.yada acılan sayfaları ayrı ayrı yükleyebilirsin.sayfaların tamamını açılışta yuklemek yerine sadece index'i yukle sora diğer sayfaları yukle.ama diyorsun ki sayfa template o zaman allah kolaylık versin
    aklıma gelen tavsiyeler bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zyklonB

arkadasım jpeg kalitesi düşürülmüş falan diyorsun ama yinede sayfada cok fazla resim var ve bu resimlerin hepsini ilk açılışta yüklüyor sayfa.resimleri ihtiyacın oldugu zaman dısarıdan cektirebilirsin.yada acılan sayfaları ayrı ayrı yükleyebilirsin.sayfaların tamamını açılışta yuklemek yerine sadece index'i yukle sora diğer sayfaları yukle.ama diyorsun ki sayfa template o zaman allah kolaylık versin
    aklıma gelen tavsiyeler bunlar...

valla hocam azimle sitenin açılmasını beklediğin için öncelikle saol ya demişsinki ihtiyacın olduğunda sayfaları çağır yada resimleri bunu nası yapıcam bana bi yol gösterirmisin yada bi kaynak varmı ?

• merak etme beklerken cayımı yudumluyordum
    ihtiyacın oldugu zaman cagırmadan kastım şu:sitenin içindeki sayfaları ayrı tasarla.sitenin kalıbını ayrı tasarla.sayfaları tasarladıktan sora kalıba swf olarak cagır hazırlamıs oldugun sayfaları.dısarıdan swf cagırma olayını bi arastır.flashın kendi help menusune bile baksan swf cagırmayı bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zyklonB

merak etme beklerken cayımı yudumluyordum
    ihtiyacın oldugu zaman cagırmadan kastım şu:sitenin içindeki sayfaları ayrı tasarla.sitenin kalıbını ayrı tasarla.sayfaları tasarladıktan sora kalıba swf olarak cagır hazırlamıs oldugun sayfaları.dısarıdan swf cagırma olayını bi arastır.flashın kendi help menusune bile baksan swf cagırmayı bulabilirsin...

hocam çok sağol bakıcam bu dediklerini biraz araştırıyım saolasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.