Şimdi Ara

****Flash ve Photoshop bılıyorsanız...****

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • flash ve photoshop bılen calısma arkadasları aranıyor ılgılenen arkadaslar buraya yazabilir yada info@dumanwebhizmetleri.com adresine mail atabilirler.

•  ****Flash ve Photoshop bılıyorsanız...****

koskoca forumda flash yada photoshop bılen yokmu? belırlı bır ucret karsılıgında netten calısabılecek kısıler aranıyor ılgılenenler bu topıce yazabılırler...
  • swishmax ve photoshop biliyorum. ben ilgileniorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command50 -- 29 Ekim 2005, 23:44:26 >
  • yeterince bilfim var ama sizinle çalışmak veya bu topive post atmak gibi bir mecburiyetim yok aynı şekilde diyer arkadaşlarında böle bir mecburiyeti yok çalışmak isteyen olursa zaten mail atardı böle büyük fontlarla yazı yazmak bir forumda hakaret niteligi taşır

Ekleme : Bu arada imzan kurallara aykırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 29 Ekim 2005, 23:42:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

yeterince bilfim var ama sizinle çalışmak veya bu topive post atmak gibi bir mecburiyetim yok aynı şekilde diyer arkadaşlarında böle bir mecburiyeti yok çalışmak isteyen olursa zaten mail atardı böle büyük fontlarla yazı yazmak bir forumda hakaret niteligi taşır

Ekleme : Bu arada imzan kurallara aykırı

bana sen bıseyler yazacagına foruma hakaretmıs once kendı avatarına bak sence o pekmı normal ınsanlara ıs ımkanı sunmaktan daha dogal ne varkı sen bana bıseyler dıyebılmek ıcın once kendıne bak bızım oralarda bır soz vardır (bana kel dıyen sırma sacma saclı olsa)

• quote:

Orjinalden alıntı: _DuMaN_
    bana sen bıseyler yazacagına foruma hakaretmıs once kendı avatarına bak sence o pekmı normal ınsanlara ıs ımkanı sunmaktan daha dogal ne varkı sen bana bıseyler dıyebılmek ıcın once kendıne bak bızım oralarda bır soz vardır (bana kel dıyen sırma sacma saclı olsa)

Kullandıgım avatar Forumun kendi avatarıdır ve istedigim avatarı kullanırım haddini bil
  • quote:

bana sen bıseyler yazacagına foruma hakaretmıs once kendı avatarına bak sence o pekmı normal ınsanlara ıs ımkanı sunmaktan daha dogal ne varkı sen bana bıseyler dıyebılmek ıcın once kendıne bak bızım oralarda bır soz vardır (bana kel dıyen sırma sacma saclı olsa )

neye güldüğünü anlamış ve kavrayabilmiş değilim inan iş imkanı sunuyorum diyorsunda ne kadar ücret vericeksin mesela böyle muaallak bi topic açarsan olacağı bu kimse bişey yazmaz sana adam uyarmış seni imzan kural dışı diye zaten merak etme 2 güne kalmaz gider imzan dediğim gibi ücret ne kadar?? ondan bahset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhan Arslan -- 30 Ekim 2005, 0:33:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • photoshop u adım gibi bilirim her türlü montaj ve tasarımdan anlarım 6 senedir photoshop ile ilgleniyorum yakında grafiker olucam insallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer_kobe

photoshop u adım gibi bilirim her türlü montaj ve tasarımdan anlarım 6 senedir photoshop ile ilgleniyorum yakında grafiker olucam insallah

vermiş oldugum mail adresine mail atarsanız sizinle irtibata gecebiliriz
  • ah dostum ah ne dediğini kendinde bilmiyorsunki iş imkanı diyorsun ne yapılcak ne kadar ücret ödenecek yazmıyorsun canın sıkılyorsa kur bi strateji otur başına oyna inan altı saat kallamassın başından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.