Bildirim
flash yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
amatör haliyle;
bir obje oluşturup maskeli bir slide çizin
o objeyide bir maske içinde kullanın
Şeklinde yapılabilinir;
Profesyonel şekilde;
Maskelemeler 2 yada daha fazla boyutlu diziye işlenir
Maskeleme Algoritması yazılır
Şeklinde Yapılabilinir;
Seçim sizin -
saol nasıl yapılcağını öğrendm kusuru olmassa bi soru daha Sorcam
be buton olustururken up bölümünü scene de yapıp seçip foksiyon olrak buton seçiyorum işte herneyse
butonun algoritmasını anlatıyım normalde esil bir buton üzerine gelince altan ince bi çizgi çıkıp sonrda açılıp tamamını kaplıyacaq slayt kısmını yaptım (movie clip) bu movie over bölümüne koymaya kalkınca "you cannot place a symbol inside itself." yazıo buda benim kafamı karıstırdı nasıl yapcam ? -
ya ben terimlerin bazılarını anlamadım bende flasha yeni başladımda ben de bir foto galeri yapıyorum sanırım sorunlarımız aynı ben foto galerinin altına kayan bir küçük resim şeridi yapıcam şeridi movie cliple yaptım tween ile hareket ettiriyorum peki bu şeridi mouse üzerine gelince durması lazım onun için clibe hangi actionsu eklemeliyim bir de o mouse durduğunda üzerine geldiği buton biraz büyürse hiç fena olmaz :) ya da movie clip hiç hareket etmese mouse göre sağa ya da sola harekt etse olabilir nasıl anlatmak işinize geliyorsaa :) şimdiden teşekkürler -
KITAPPPPPPPPPPPPPP !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X