BİLGİ Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. Hatalar olabilir ilk sürüm olarak anlamsız veya çeviri hatası olarak gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin. Olabildiğince ilk sürüm olarak düzeltmeye çalıştım çoğu yeri. Yama Final sürüme kadar hatalar bulundukça aktif şekilde güncellenecektir. Destek olan kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. Yama V5 sürümüne güncellenmiştir. NOT:Yama ilk sürümde olduğu için ve tek bir kişi olarak çevirdiğim için hatalar,yanlış telaffuzlar olabilir.Tek tek tüm satırları kontrol etmem haftalar alır buda ilk günden oynamak isteyenler için anlamsız olur.O yüzden çamur atma tarzında eleştiri yapan olursa direk engellerim çene yormaya çalışmayın. KURULUM Rardan çıkan dosyayı Flintlock The Siege of Dawn\Saltpeter\Content\Paks içine atın. Gamepass için XboxGames\Flintlock- The Siege of Dawn\Content\Saltpeter\Content\Paks içine atın. YAMA SİLME Flintlock The Siege of Dawn\Saltpeter\Content\Paks içine attığınız dosyayı silin. EMEĞİ GEÇEN Story Master İNDİR Flintlock The Siege of Dawn V5 GAMEPASS İÇİN İNDİR V5 VİRÜSTOTAL SONUÇ YAMALARIMA DESTEK OLMAK İSTERSENİZ İBAN:TR65 0011 1000 0000 0122 3450 50 Emrullah Elik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 20 Eylül 2024; 15:49:14 > |
Flintlock: The Siege of Dawn Türkçe Yama [DeepL]
-
-
Emeğine sağlık dostum,oyundan çok beklentim yok ama oynanışı fena durmuyor bakılır.
-
Emeğine saygım sonsuz ancak "Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir." yazmışsın. Ana karakterin adı "Nor". DeepL bunu "Ne de" olarak çeviriyor. Sen hiç düzenleme bile yapmamışsın. Oyunun ilk sinematik ekranı, yani yukarı da eklediğin resimde de açıkça gözüküyor. Gözden kaçma şansı yok kısacası. Düzenleme yaptığına çok inanamadım açıkçası. Yine de eline sağlık.
-
Onun farkındayım ve sürekli düzenleme yapıyorum hatta herhangi bir yerde kusursuz çeviridir olarak bir belirtmede bulunduğumu zannetmiyorum.Yapay zeka Noru hiç birşekilde özel isim olarak algılamıyor,o yüzden halen chat gpt ile düzeltiyorum isimleri.Hızlı çıkarma amacımdan dolayı Nor kısımlarını düzenleme aşamasında paylaşmak istedim.Çok bekletmek istemediğimden dolayı bu şekil konu açtım.Çok sinir bozucu buluyorsan , istemediğin takdirde direk yamayı silerek bu durumdan kurtulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 18 Temmuz 2024; 20:40:3 > -
Anladım. Notepad üzerinden Ctrl + H yaparak Değiştirme penceresini açıp, aranan kısma "Ne de" yazıp, değiştir kısmına "Nor" yazarak 10 saniye de bu işlemi yapabilirdin -hızlı çıkarmana mani olmazdı- :).
-
Hmm teşekkür ederim bunu hiç düşünemiştim.Toksikliğe karşı genelde hiç cevap vermem.Yorumdan direk toksik olduğunu anlarım.Sen başka çeviri dene istersen.Kullanmak zorunda değilsin tekrardan belirtiyorum.Konunun altını daha fazla kirletme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 18 Temmuz 2024; 20:56:53 > -
:)
-
Teşekkürler yama için.
-
lutfen Nobody Wants to Die oyununun tr yamasını yaparmısınız=)
-
Yama güncellenmiştir.Güncel sürüm için tekrar indirin,keyifli oyunlar.
-
merhaba elinize sağlık. Ben belirtilen yolu denedim ama yamayı kuramadım :( xbox pc gamepass uyumlu değil mi?
-
dosya ismini güncellemek gerekiyor.
-
Teşekkür ederim ,bana gamepass yolunu resim atar mısınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 19 Temmuz 2024; 0:12:44 > -
teşekkürler
-
yama olmadı gamepass de denedim.
-
Gamepasste .pak klasörünün konumunu atarsanız resim olarak düzenleme ihtimalim olabilir.
-
teşekkürler güncellemeleri takipteyiz oyun fos gibi duruyor biraz daha denicem ama ilk izlenim sığ bi oyun oldugu yönünde
-
E:\Xbox Pc game\Flintlock- The Siege of Dawn\Content\Saltpeter\Content\Paks
bende bu şekilde
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam gayet makul karşılanması gereken, imkanlar ölçüsünde ortayı bulma ve en iyiyi en hızlı şekilde sunma çabanızı takdirle karşılıyoruz. Sizin açıklamalarınızı okumadan yorum yapmak zaten ayıptır. Okuduktan sonra da hala daha olumsuz yorum yapmak, kabul edilemez bir başka ayıptır. Siz başkalara bakmayın. "Hatalar olabilir ilk sürüm olarak, anlamsız veya çeviri hatası olarak gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin. Olabildiğince ilk sürüm olarak düzeltmeye çalıştım çoğu yeri. Yama Final sürüme kadar hatalar bulundukça aktif şekilde güncellenecektir. Yama ilk sürümde olduğu için ve tek bir kişi olarak çevirdiğim için hatalar, yanlış telaffuzlar olabilir. Tek tek tüm satırları kontrol etmem haftalar alır, bu da ilk günden oynamak isteyenler için anlamsız olur." İlk etapta imkan nispetinde düzenlenmiş DeepL çevirisi sunmak ve ilerleyen günlerde düzenlemeye, hata bildirimlerini dikkate alarak devam etmek ve geliştirmek.... Bundan iyisi ve memnuniyet verici olanı ne olabilir? Gecikmeden sunulan bir yamanın kıymeti de başka. Hem daha sonra geliştirileceğini bilmek de çok güzel. E daha ne olsun? Elle çeviriye imkanlar ölçüsünde mümkün olan en iyi ve hızlı alternatif yöntem. Biz de şöyle bir orta yol tutabiliriz. Belki bir parça beklemek düşünülebilir veya oyuna başlayıp, zaman zaman versiyon güncellemeleri ile iyileştirilmiş yamayı takip edip yeni versiyon yamayı yükleyerek ilerlenebilir. Ki ilk hali bile otomatik çeviri programlarına göre çok daha iyi ve rahat olduğu hesaba katılırsa, teşekkür ve minnet duygusundan başka bir şey insanın aklına gelmemesi gerekir... |
Türkçe Yama V4 sürümüne güncellenmiştir.Birçok kelime,terim,bölge isimlerinde düzenleme yapılmıştır.Keyifli oyunlar herkese. |
Yama V2 sürümüne güncellenmiştir.Uygun linkler konuya eklendi,keyifli oyunlar. |
Benzer içerikler
- oxygen not included türkçe yama
- metal gear solid 5 türkçe yama
- alone in the dark türkçe yama
- nier automata türkçe yama
- hitman 1 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X