Şimdi Ara

FLO 2 AL 1 Öde Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Flo mağazasını takip edersiniz 500e 50 TL

FLO 2 AL 1 Öde Trendyol

FLO 2 AL 1 Öde Trendyol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zaman aldığım.kinetix ayakkabılar hepsi beş para etmez kalite bitik işçilik sıfır . Yapışkan dan bile çalmışlar 2 farklı model ayakkabının komple alt açıldı altında doğru düzgün tutkal yoktu . Faturaları attığım için hak aramayada gidemedik. 1.5 sene öncesine kadar Kinetix ler 70-80 TL idi . Şimdi 450-500 TL den başlıyor sorsan ekonomi çok iyi . Kimin ekonomisi çok iyi kodomanlarinmi
  • kendi sitesinde de var kampanya

• Kinetix 750 lira mı
    100 lira değil miydi bunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lütfen şu flo ve yan markalarından çöp almayın ya plastik çarık bile olsa giyin ki utanmayın bakın millet crocs giyiyor göğsünü gere şu markalar batmalı bitmeli ülkeyi geri koyuyor bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

kinetix lumberjack bunlar kötü mü ona göre alalım

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden çok iyiydi ama ben hem kalite hem prensip olarak almam ama durumu olmayana bişey diyemem gyemedğim ürüne yorum yapamam

• Uygun olacak beyaz bi ayakkabı arıyorum tatilde giymelik gerçekten uygun fiyatlı var mı gözünüze çarpan

• Kendi sitesi komple gidik, valla gelde sinirlenme.

Ne alalım üstad? Bu yan markalar piyasada olmasa diğer markaların zaten pahalı fiyatları ne olurdu?

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum valla indirim kampanya kovalayım az daha verip alabilirsiniz hele ki bu saçmalıklar yerine bir sürü deri ayakkabı satan firma var 20 yılda 2 defa adidas aldım hep deri tarzı indirimle aldım memnun muyum bçyle uğraşmaktan çok değilim ama saçma sapan firmaları zengin etmemenin gururunu yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 9 Haziran 2023; 23:50:37 >
  • Son zaman aldığım.kinetix ayakkabılar hepsi beş para etmez kalite bitik işçilik sıfır . Yapışkan dan bile çalmışlar 2 farklı model ayakkabının komple alt açıldı altında doğru düzgün tutkal yoktu . Faturaları attığım için hak aramayada gidemedik. 1.5 sene öncesine kadar Kinetix ler 70-80 TL idi . Şimdi 450-500 TL den başlıyor sorsan ekonomi çok iyi . Kimin ekonomisi çok iyi kodomanlarinmi

• 300TL etmeyecek ayakkabıya 650-700 yazıp 2 al 1 öde...

Senelerdir bitmedi şu çakal zihniyeti

Piyasada ne kadar çok balık olursa, balık tutma olasılığınız o kadar artar. Bu firmalar piyasadan çekilse, marka ayakkabıların fiyatı ikiye katlanacak, ufak tefek bir çok firma fason üretim yapmaya, iade almamaya, ürünün arkasında durmamaya... başlayacak.

Sattıkları ürünler dikişsiz yapıştırma ürünler genelde, kalite konusundan bahsetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 10 Haziran 2023; 0:2:40 >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Biliyor ki adidas 1000tl parası olmayan mecbur alacak

Benim bildiğim kinetix yıllardır böyle.

eskiden daha iyiydi sanki. bende 10 senelik yazlık kinetix var arada hala giyiyorum. aşırı hafif, sıfır koku. her sene baharda yıkıyorum. tabanları da dikişli, taş gibi maşallah. görüntüsü da sade, tam benlik, seviyorum ayakkabıyı. bikaç sene evvel dedim bi tane daha alayım bundan ama girdim sitelerde yorumları okudum bemim dediklerimin tam tersini yazmışlar. koku yapan, tabanı açılan, sökülen vs vs. benim gibi eski sürümünü kullanan biri de almış. yorumlarda yazmıştı kullanılan malzemenin ne kadar dandikleştiğini, model aynı olsa bile ayakkabı aynı değildi aslında. ben de almaktan vazgeçtim haliye. neyse işin özü canları isteyince gayet güzel, kaliteli ayakkabılar üretiyolar ama şuan canları pek istemiyor demekki. sizin de canınız bu markaları istemesin.

• Almayın, alınmaz şu bu diyenlere itibar etmeyin. Demiyorum ki çok kaliteli diye. Parasına göre iyi malları var diyelim. Tabi modele göre de değişir.

• Arkadaşlar alacaksanız lumberjack, lotto, hamerjack ve hakiki deri ayakkabılar bakın. Birde şu akınmaz vs muhabbetlerini bırakın lütfen, en ucuz pazar ayakkabısı olmuş 100-200 lira. Buradan en azından az önce hakiki deri 2 ayakkabı denk getirdim 250 den yazdı tanesini.

• Kendi sitrsinden tosla ile alın geri ödemesi var

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Hakiki deri alınabilir gerisini boşver

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.