Bildirim
Flo.com.tr 125/35 indirim kodu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kullandım hocam teşekürler. -
75/15 FL15EMRS
ihtiyacı olan kullanabilir.. -
Teşekkürler 75/15 Kullandim. -
kinetiksmi alalım -
Kod genel mi 1 kişilik mi -
quote:
Orijinalden alıntı: marmarali_55
Kod genel mi 1 kişilik mi
+1 ? -
quote:
Orijinalden alıntı: AytekinNet
quote:
Orijinalden alıntı: marmarali_55
Kod genel mi 1 kişilik mi
+1 ?
Kod genel -
Teşekkürler. Faydalandık bakalım... -
Genel kod
Teşekkürler faydalandım -
var mı bot tavsiyesi olan -
Teşekkürler, 125 / 35 kullandım. -
tavsiyesi olan arkadaşlar buraya yazarlarsa sevinirim -
Aman diyeyim alacağınız ürünleri iyice kontrol ederek alınız. Sonradan içinize sinmez, değişim de yapmak istemezseniz be para iade talebinde bulursunuz. İşte tam burada uzunca bir süre beklersiniz. 13 gündür iade bekliyorum. Sözde 5 gün içerisinde iade olacaktı. Bakalım 14 gün olsun diye 1 gün daha bekleyeceğim. Sonrasında gerekli yerlere başvurularımı yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 3 Ekim 2017; 22:48:33 > -
Kod için teşekkürler, indirimde 2 ayakkabı almış oldum. -
tüm ürünlerde mi geçiyor yoksa indirimsiz yada yeni sezon şartı var mı acaba? -
ne zamana kadar geçerli bu -
ben almadan önce genelde bizim burda flo var oraya gidip ürünü beğenip kutusundaki bilgilerinin fotosunu çekip öyle alıyorum bence öyle yapın bi daha -
Ben bir daha alışveriş yapacağımı sanmıyorum. Pek kimseye de tavsiye etmiyorum. İade talebinde bulunduğunuz takdirde haftalarca uğraşır durursunuz. 2 hafta önce kayıt oluşturup aciliyeti bildirmişlerdi sözde. Iban numarası da almışlardı. Fakat az önce aradım ne bir kayıt bulabildiler ne de iade için gerekli Iban numarası. Böyle işgüzarlık olmaz yahu. İlk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Ve bu firmadan kesinlik ile alışveriş yapılmasını tavsiye etmiyorum.
THH ne gidip şikayet oluşturacağım. Ayrıca dava da açacağım. 220 TL için belki daha da masraf edeceğim ama bunu da yanlarına bırakmayacağım. Ve yaptığım masrafları da kanun gereği onlara ödeteceğim. Sonuçta suçlu bir taraf var. Ve iade için hem yasal süre geçti hem de bana söyledikleri süre. O yüzden zararımı karşılamak zorunda kalacaklar. -
Ben hic sorun yasamadim suana kadar umarim yasamam flo da tekel oldu fiyatlar uygun cesit cok ben genelde klasik spor tarzda ayakkabilar giyiyorum genelde orda umarim sorununuz en kisa surede cozulur paranizi geri alirsiniz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
75/15 FL15EMRS
ihtiyacı olan kullanabilir.. |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- vodafone numara taşıma faturalı
- burger crush
- ccleaner pro key
- algida ile kazan kod
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X