Şimdi Ara

FLO ve AVEA Kampanyası yalandır.(DESTEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Ocak 2013 tarihinde viaportta bulunan FLO mağazasından eşime peşin fiyatı 50 tl olan bir ayakkabı aldık ayrıca ayakkabı avea kampanyasında gözüküyordu bende avealı olduğumu ve kampanyadan yararlanmak istediğimi ilettim kasa personeline personel ürünün rafındaki etiket fiyatının kaç tl olduğunu sordu bana bende peşin fiyatı 50 tl yazdığını söyledim ve bana o ayakkabının fiyatının 60tl olduğunu söyledi.

Siz avealı olduğunuz için size 50tl dedi bende nasıl olur hanfendi peşin fiyatı 50 tl yazıyor dedim ben avealı olmasam da bu ürünü sizden 50tl ye alabilirdim zaten ama personel üzerinde yazmayan 60tl ibaresinde ısrar edince anladım ki FLO ile AVEA müşterilerine kampanya adı altında kandırıyor.Böyle bir kampanya yoktur herşey reyting uğruna.Siz siz olun bu 2 linin kampanyalarına inanmayın.

Destek mesajlarınızı alttaki linkten atarsanız çok sevinirim.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1565837/flo-ziylan-magazacilik-kampanya-yaniltiyor/09xn7

• 444 1 500 Araman Yeterli
  • KAdına fail oldun lan dingo desydin :D sanki saadece avealılar geliyo siz avealı olduğunuz için 50 tl he :D
  • Verdikleri cevaba bak yuh

Değerli Müşterimiz,
    Kampanya dönemlerinde ürünlerin üstüne indirimli kampanya fiyatları yazılmaktadır. Bu yüzden mağazamızın tarafınıza iletmiş olduğu ürün fiyat bilgisi doğrudur.

Yorum attım kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sca®

444 1 500 Araman Yeterli

Üstad aynı saat aradım ama bizm yapabileceğimiz bişey yok dedi flo ile sizin aranızda dedi.
  • Birde avea,yı şikayet et bakalım oradan ne cevap gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Birde avea,yı şikayet et bakalım oradan ne cevap gelecek

Üstad müşteri hizmetlerini aradım 5dk da anca ulaştım daha sonra durumu kendilerine izah ettim bana bilgilerinizi kontrol edip size gerekli bilgiyi vereceğim lütfen hattan ayrılmayın dedi beklemenin 5.dk sında karşı taraftan hat kesildi tekrar aradım başka bir personel çıktı aynı şeyleri o da söyledi tekrar beklemeye koyuldum tam 8 buçuk dk bekledim sonra dönüş yaptı dediği şu kampanya için şifre talebinde bulunmuşsunuz? doğrudur dedim. yanlız bu durumun avea ile bir ilgisi yoktur direk aldığınız flo mağzası ile bir durum söz konusudur aldığınız mağza ile irtibata geçmelisiniz dedi yani taşı karşı tarafa attı avea nında bunlardan farklı bişey diyeceğini tahmin etmiyorum çünkü bunlar aralarında iyi organize olmuşlar.

Ayrıca avea dan tekrar vodafone a geçtim mutluyum.aveada 38tl sabit ücretim var 10tl de sahibinden 2 kere ilan güncelledim bu ay 48tl gelmesi gerekirken faturam 86.5tl geldi her ay 15-20tl geçiriyordu bu ay neredeyse 1 fatura daha geçirdi ama yeter dedim müteri hizmetlerini aradım fırça çektim 5dk konuştum ağzını açıpta tek bir kelime edemedi neden yüksek fatura geldiğini onlarda bilmiyor olaya bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.o.s58

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Birde avea,yı şikayet et bakalım oradan ne cevap gelecek

Üstad müşteri hizmetlerini aradım 5dk da anca ulaştım daha sonra durumu kendilerine izah ettim bana bilgilerinizi kontrol edip size gerekli bilgiyi vereceğim lütfen hattan ayrılmayın dedi beklemenin 5.dk sında karşı taraftan hat kesildi tekrar aradım başka bir personel çıktı aynı şeyleri o da söyledi tekrar beklemeye koyuldum tam 8 buçuk dk bekledim sonra dönüş yaptı dediği şu kampanya için şifre talebinde bulunmuşsunuz? doğrudur dedim. yanlız bu durumun avea ile bir ilgisi yoktur direk aldığınız flo mağzası ile bir durum söz konusudur aldığınız mağza ile irtibata geçmelisiniz dedi yani taşı karşı tarafa attı avea nında bunlardan farklı bişey diyeceğini tahmin etmiyorum çünkü bunlar aralarında iyi organize olmuşlar.

Ayrıca avea dan tekrar vodafone a geçtim mutluyum.aveada 38tl sabit ücretim var 10tl de sahibinden 2 kere ilan güncelledim bu ay 48tl gelmesi gerekirken faturam 86.5tl geldi her ay 15-20tl geçiriyordu bu ay neredeyse 1 fatura daha geçirdi ama yeter dedim müteri hizmetlerini aradım fırça çektim 5dk konuştum ağzını açıpta tek bir kelime edemedi neden yüksek fatura geldiğini onlarda bilmiyor olaya bakın.

BİMCELL

10 TL'ye 250 dk Her yöne

Yada

19 TL'ye yurt içi her yöne 250 Dakika, 500 MB ve 5000 SMS

• alt yapısı avea üzerine belki kendi altyapısına sahip olduğunda geçebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.