@smallville valla hocam ben tank veya healer olucam yani.ama büyük ihtimal şöyle düşünüyorum saint - priest veya shaman.bu arada guild kurucaz kesin olarak bunu söyleyeyim.türk guildi olarak donanımı arkamızda istiyorum :).isim olarak da önerilerinize açığız şimdiden başlayalım düşünmeye
quote:
Orjinalden alıntı: pirates231
başlamayı düşünüyorum ancak bunda toplu halde birimizin gemisine binip diğer gemiyi basabilirmiyiz ?
hocam ilerde deniz savaşları da olucak ama şuan gemilerle grup kurup bossa dalıyorsun.oyunda ister denizde yüksel ister karada sana kalmış bişey
valla kotam olmasa indiricem çok ilgimi çekti
benim kotam var ama indirdiiğim zmn bi hafta girmem nete ya da 2 yoksa kota mahvolurxD
up! az kaldı çıkmasına
up
bende inceledim çok hoşuma gitti açıkçası grafikler güzel sistem güzel merakla bekliyorum
keşke bi charda 6 tane açsak xD...Ayrıca bunda sınır lvl kaç? yoksa mu gibi sınırsız mı resleniomu
quote:
Orjinalden alıntı: ßlues
güzel gibi gözüküyo ama boyutu çok büyük..bende de kota var
ya indirirsin sonra 1-2 hafta girmessin yeter gerisi zaten....bende de kota var bişey olmaz....
Hala ses yok ^^
quote:
Orjinalden alıntı: fir3blad3
Hala ses yok ^^
bakım yapılıyormuş haftaya kesin geliyor..
gelsin artık
güzel bi oyuna benzio
Evet Beyler Bayanlar 21 temmuz yani pazartesi günü türkiye saatiyle saat sabah 11de oyun open beta oluyor hadi hayırlı olsun .
Hayırlı olsun
ya anlamadıgım biz bu ob ye cb clientleriyle girebilcezmi bende cb varda sanırım ?
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe
ya anlamadıgım biz bu ob ye cb clientleriyle girebilcezmi bende cb varda sanırım ?
girebilcende uptade lazım olucak.çok kişi çekeceğinden yavaş gelecek o yüzden direk obyi çekmek daha iyi.zaten sitesinin forumlarında ob clientini yayınladılar ben çekiyorum şuan
Elluin sen cbde oynamışsındır sniper hakkında ne düşünüyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: DEMosTy
Elluin sen cbde oynamışsındır sniper hakkında ne düşünüyorsun?
malesef oynamak kısmet olmadı.ancak baya şeyler okudum.şuan 2nd classlar hakkında kimsenin bilgisi yok çünkü cbde yoktu sanırım obyle dahil olacak.örneğin saintler soloda süperken spelle harcadıkları mana yükseltilmiş ve bu yüzden tek zor kasıyorlar ama yinede ben saint olmayı düşünüyorum.rangerlar ise güzel damage vuruyorlar aynen noblelar gibi.ama sniper muhtemelen çok iyi damage götüren bir class olur