Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@smallville
    valla hocam ben tank veya healer olucam yani.ama büyük ihtimal şöyle düşünüyorum
    saint - priest veya shaman.bu arada guild kurucaz kesin olarak bunu söyleyeyim.türk guildi olarak donanımı arkamızda istiyorum :).isim olarak da önerilerinize açığız şimdiden başlayalım düşünmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirates231

başlamayı düşünüyorum ancak bunda toplu halde birimizin gemisine binip diğer gemiyi basabilirmiyiz ?

hocam ilerde deniz savaşları da olucak ama şuan gemilerle grup kurup bossa dalıyorsun.oyunda ister denizde yüksel ister karada sana kalmış bişey
  • valla kotam olmasa indiricem çok ilgimi çekti
  • benim kotam var ama indirdiiğim zmn bi hafta girmem nete ya da 2 yoksa kota mahvolurxD
  • up!
    az kaldı çıkmasına
  • up

bende inceledim çok hoşuma gitti açıkçası grafikler güzel sistem güzel merakla bekliyorum
  • keşke bi charda 6 tane açsak xD...Ayrıca bunda sınır lvl kaç? yoksa mu gibi sınırsız mı resleniomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlues

güzel gibi gözüküyo ama boyutu çok büyük..bende de kota var

ya indirirsin sonra 1-2 hafta girmessin yeter gerisi zaten....bende de kota var bişey olmaz....
  • Hala ses yok ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: fir3blad3

Hala ses yok ^^

bakım yapılıyormuş haftaya kesin geliyor..
  • gelsin artık
  • güzel bi oyuna benzio
  • Evet Beyler Bayanlar 21 temmuz yani pazartesi günü türkiye saatiyle saat sabah 11de oyun open beta oluyor hadi hayırlı olsun .
  • Hayırlı olsun
  • ya anlamadıgım biz bu ob ye cb clientleriyle girebilcezmi bende cb varda sanırım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

ya anlamadıgım biz bu ob ye cb clientleriyle girebilcezmi bende cb varda sanırım ?

girebilcende uptade lazım olucak.çok kişi çekeceğinden yavaş gelecek o yüzden direk obyi çekmek daha iyi.zaten sitesinin forumlarında ob clientini yayınladılar ben çekiyorum şuan
  • @Elluin link verir misin ?

• Elluin sen cbde oynamışsındır sniper hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Elluin sen cbde oynamışsındır sniper hakkında ne düşünüyorsun?

malesef oynamak kısmet olmadı.ancak baya şeyler okudum.şuan 2nd classlar hakkında kimsenin bilgisi yok çünkü cbde yoktu sanırım obyle dahil olacak.örneğin saintler soloda süperken spelle harcadıkları mana yükseltilmiş ve bu yüzden tek zor kasıyorlar ama yinede ben saint olmayı düşünüyorum.rangerlar ise güzel damage vuruyorlar aynen noblelar gibi.ama sniper muhtemelen çok iyi damage götüren bir class olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.