Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Range attack yapıcam sonuçta ama dex önemli değil mi benim için?

Patch yapmaya başladı benim launcher

2.edit:Baya büyük boyutlu bi patch sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 21 Temmuz 2008; 11:09:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Range attack yapıcam sonuçta ama dex önemli değil mi benim için?

aslında öyle.ama şuan girmeden bende emin değilim herkes bişey söylüyor.girip denemek lazım
  • lanet olsun sınırsız int. kapanmış biraz rötarlı gelicem coming soon yani ttnet te kota ne zaman 0 lanıyo bazıları dio 27 28 inde falan eger öyleyse kesin bi tarih verinde indirem
  • oyun açıldı hayırlı olsun!
  • Az bişey kaldı patchin bitmesine
  • gunaydin arkadaslar bakiyorunda oyunun girisinde secenekler arasinda turkcede var oyun turkcede olabiliyomus

bu arada pachi yuklemeye basladim hayirlisiyla bitince gircem
  • Az önce oyuna girebildim oyunda 3 tane server var Biri EU(Avrupa) biri US(Amerika) diğeri ise GER(Almanya)

Ben avrupayı seçtim ve şuan karakteri yaratıyorum sex kısmında erkek yazıyor oyunun tamamı Türkçe değil sanırsam

Oyundan bir ss rehberin Türkçe olması işimizi kolaylaştıracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 21 Temmuz 2008; 13:02:30 >
  • yaklasık 1 saat kaldı download bitmesine herkes EU serverında mı baslıcak acaba.bide quest acıklamaları turkcemi tamamen?
  • valla türkçe pack tamamen hazır değilmiş sanırım şuan.ben explorer oldum karar değiştirerek.nick Deathwish
    edit : türkçe pack var ama full değil uptade edilecek inş yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 21 Temmuz 2008; 13:28:17 >
  • Oyun çok güzel gözüküyor şuan en çok kritik vurarken yaptığı haraket hoşuma gitti explorerda nickim DEMosTy
  • cok az kaldi bende geliyom
  • bu kadar türkçe bile yeter bak silkroada cabala türkçe dediler hala bi halt yok
  • quest açıklamaları ve help tamamen türkçe gözüküyor.hadi bakalım
  • su an icin bence yeterli ilerleyen zamanlarda tamamen turkcelestirirler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 21 Temmuz 2008; 13:57:09 >
  • arkadaslar 15 dk sonra oyundayim ama bu server isi ne olcak turkleri bi servera toplayalimda beraber kasariz fln
    siz hangi serverdasiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

arkadaslar 15 dk sonra oyundayim ama bu server isi ne olcak turkleri bi servera toplayalimda beraber kasariz fln
    siz hangi serverdasiniz

eu serverına giriceksiniz. luxplena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 21 Temmuz 2008; 14:35:12 >
  • open betaya geçtikten sonra oyunu indiren varsa kaç dakika sürdüğünü yazabilir mi
  • 1mbit le 3-4 saat sürüyor galiba
  • yasasın geliyorum ya 5 de uyanmasam coktan gelmistimde malum gec yatıyoruz ..

avrupa serverinda baslıcaz demek benimde nickim yakamoz ilk izlenimleriniz nasıl acaba bi yazsanızzz..
  • deniz savaşları çok eğlenceli,kara bildiğimiz gibi.bende yeni char açıcam bi ara.explorer açtım ama değiştirmeyi düşünüyorum mercenaryle falan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.