Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deniz savasları naısl acaba kısaca özetlermisin ? gemidede skiller falanmı var yani ?
  • yarın sabah başlarım 50 megabitle akşama anca iner nese bende rf yi hallettim onla uraşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

deniz savasları naısl acaba kısaca özetlermisin ? gemidede skiller falanmı var yani ?

2 tür skill ağacı var diyebilirim biri karada kullandıkların diğeri ise gemiyle kullandıkların denizde level aldığın zaman gemi için olan skilleri açabilirsin
  • @DEMosTy

bilgi icin tesekküler

EK ; yaklasık 3,5 saatir launcherden patch indiriyorum (ob yi indirsem neredeyse aynı hesap )

Gene EK ; Ben saint - shaman olmaya karar verdim. bu ob de nickim yakamoz olucak ..

Kasması nasıl kolaymı item durumları falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Temmuz 2008; 20:48:27 >
  • millet lwl ler kac benim kara lwl li 6 deniz lwl li 5 su an 2 str 1 dex gittim su an memnunum ama gemi konusunda biraz hata yaptim bosu bosuna param gitti yeniden baslicam

bu arada expurolerim
  • ya hocam biri deniz savasından bi kac resim koysun denizde sadece pvp i yapılıyo yoksa lwlde kasılıyomu canavar keserek falan..
  • CANAVAR KESEREK LVL YAPILIYO ZATEN OYUN İÇİ VİDEOLARDADA GÖSTERİYO
  • cıldırıcam kac saat oldu son %5 kala sanki yerinden hic kıpırdamıyo ..
  • sabret

bu arada oyundaki nick FatalitY yeni adam actim 5 lwl oldum daha hic denize acilmadim
  • ya hala aynı yerde sabırda bi yere kadar
  • o zaman takıldı sansina küs
  • evt
  • arkadaslar bisi dikkatimi cekti.lvl atlayıp yeni quest geldigini ve hangi npc de oldugunu nasıl anlıcaz maptede questler gozukmuyor.acaba bi yöntemi felan mı var :S
  • hayır mapı acarsan mapte npc nın ustunde kagıt resmi var onlardan yeni görevleri alabilirsin..

bu arada saint actım cok zevkli gidiyo daha denize acılamadım fırsat olmadı

Nickim yakamoz ..
  • beyler lwl kac ben 9 lwl oldum
  • aha isde bendende bi kac resim kac lwl oldugumu fln resimde gorursunuz zate

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI)

bu denizde korsan gemisini batirirken

bundada adama sincice pusu kurup nisan alirken cektigim bi resim

burda ise ben ucmaya calisirken(saka saka kendime buff veriyom sadece)

baska bi deniz savasi(yine ben yeniyom)

burdada adama el kol hareketi yaparken

vee son olarak benim adam

nasilim

• Dual gunner için tavsiye edeceğiniz bir build varmı. Ben karakterinmi sileceğim. 2 dex. 1vol gidiyordum. Dex gun damage arttirir diye düşündüm. Sonuç hüsran. Str ve int daha önemli diye birşeyler okudum. Bilgisi olan varsa yardım lütfen.
  • Ben rifle gidiyorum suan 2 str 1 dex str damage arttırıyor dex ise accuracy yani isabet oranını arttırıyor fena değilim şuan
  • dex sanırım avoid arttiriyor aynı zamanda. İnt skill damge larında önemliymiş. Hatta int/wisdom buildi bahsedenler bile var forumda explorer ve merch.ler için. Cidden biraz garip.
  • arkadaştan indircez ama oda açmadı daha saat 10 oldu benim oyuna girmem yarını bulur canım cekti noblenin geliyo biraz sabır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.